Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 597
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте тумбачета,

Да ви се оплача, че нещо се разболях - тази нощ ме заболя гърлото и имах темп. не висока, но съм като парцал и носа ми нещо се запушва. И това ми се случва за 4-ти път тая бременност, пълен ужас  #2gunfire Следобед съм при док да видим какво ще се лекуваме, че на него му побеля главата с моето гърло.
Тъкмо сготвих и седнах малко да си почина, изпроводих мъжо и дребния на разходка и така.

Джен, ти обаче си върха, можеш да разведриш всеки, имайки предвид, че си в болница, искрено ти се възхищавам. С всичките си проблеми успяваш да си позитивна  bouquet

Съни, чудесно е, че тревогите ви се оказаха неоснователни, направо не искам да си представям как сте се почувствали.  ooooh!

tzveta33 браво за изпитите  Hug

За килограмите да ви кажа, то срам ама не можах да си смъкна тия от баткото и хоп айде отгоре, трагедия ще бъде, но от септември, живот и здраве, да живее тае бо-то. Тъкмо се бях засилила да се вталявам и то с голям успех и забременях, така че ще продължа в същия дух.  Simple Smile

Ох, четох четох и само това запомних, но стискам палци на всички, които имат изпити да ги вземат безпроблемно. Дано всички сте добре и никой да няма проблеми (то аз си започнах пост-а с проблем де  Embarassed).

Цунки на всички и се разходете поне за малко в слънчевия майски ден  smile3525

# 676
Привет и от мен  wavey
Джен, тази нощ сънувах, че те търся из Майчин Дом  Laughing Hug

hestia, бързо да оздравяваш  Hug

Аз направих чушки с яйце и сирене   chef и едно тараторче...след малко ще сядаме да хапваме  Mr. Green
Толкова ми е хубаво като има слънчице   Nature Sunny

И да похваля милото, че изми прозорците в спалнята  clean Heart Eyes Миналата седмица изми и кухненските, а майка му тези в хола и остъклението  Blush Останаха само прозорците в детската, но тях - след като сложим ламината  Peace

Погал по коремчетата  Hug

# 677
Нещо не ми се получава с разглеждането на снимките ви... някой може ли да ми каже как? Иска ми някаква парола, защото албума бил личен...?!!??! newsm78

# 678
Здравейте,милички!
Джен,много се радвам,че ще можеш да се пораздвижиш,а не да стоиш цял ден вързана на системи  Hug
Развесели ме с разказа си за "съкилийничката"  Joy Чудя се дали аз не изглеждам същата глезла в очите на хората  newsm78 Мъжът ми всеки ден идваше да ме види в болницата и да ми носи храна,че човек може да се отрови с буламачите,които сервират там...А веднъж ми помогна и с миенето на косата ,че нещо не ми беше удобно с 1 ръка( бяха ми боднали абоката така,че не можех да сгъвам другата) .Ама да си кажа честно-не ме е срам,дори ми е приятно,че е толкова грижовен човека  Embarassed Няма само аз да го обгрижвам  Crossing Arms
Да се похваля сега - разходихме се до Вис Виталис, поръчахме най-сетне легло. Милото се примири с цвета,който аз харесах,аз пък се съгласих с размера,за който той настояваше...Неприятното е,че за този размер няма стандартни матраци,та се наложи да поръчаме подходящ за нас,но ме увериха,че ще стане бързо и може още другата седмица да ни докарат и двете неща  newsm44
Не можах да устоя и купих един комплект за количка ,подобен на този на Семруна,ама не е плюшен.
Гледах едни колани за бременни,бяха на хубава цена,ама не се реших да си купя-нали все ми повтарят с тая чувствителна матка с нищо да не се стягам...
Ека,пак се сетих за пелените за многократна употреба...НАли казват,че уж децата,които са с такива не страдат от подсичане ... Еми май не е съвсем вярно ,понеже баба ми едно време все ми разказваше,че дупето ми било постоянно разранено и често са ме мажели с някакво лилаво лекарство... Иначе моя приятелка ползва такива,ама само отвреме-навреме ,точно като се появи проблем с кожата на бебето и ,и казва,че по-бързо се оправя,като е с памучни пелени...
Щях да пиша още нещо,ама какво ли  newsm78

# 679
мамчета, аз да се отчета , че най-накрая качих снимките с покупките, корема и ремонта Simple Smile

Също искам да ви попитам, че не мога да се ориентирам във форума, какво ви е мнението за тази количка и марка? Дали си заслужава, а и наистина ли е добре, че за тази цена ми се вижда невероятна - а цената е 399 лв на промоция Simple Smile

http://kasida.bg/phil-teds-bebeshka-kolichka-smart-2-v-1-s-kosh- … deno-48-6378.html

Hug

# 680
  • на село
И да похваля милото, че изми прозорците в спалнята  clean Heart Eyes Миналата седмица изми и кухненските, а майка му тези в хола и остъклението  Blush Останаха само прозорците в детската, но тях - след като сложим ламината  Peace
Как ти завиждам че има кой да ти помага,златни са твоите хора Peace
Аз нашите ги мих преди Великден цяла седмица и направо като се сетя за тях newsm61 лошичко ми става,то не беше чекнене,пъшкане #Crazy а и майсторите като ни правиха изолация от вън бяха оставили половината мазилка по стъклата smile3511
Ех че хубаво време днес,но аз съм се самонаказала в къщи ooooh!,че вчера като изтървана цял ден обикалях и вечерта-контракции,а днес мускулна треска.Ама то пък щеше да е грях в такова време да не се разходиш по гребната база с приятелки.
Какви сладки тумбачета имате всички Heart Eyesсупер сте Hugсамо дето се оплаквате че сте   261uu
Джен няма скука при теб с такова ХаХо Joy hahaha

Момичета като се опитам да отида на 1-ва страничка ми пише че е засечен злонамерен вирус и ме изхвърля,странна работа преди няколко дни влизах там нямаше вируси(или поне не ги засече антивирусната)а сега е грипясала страницата newsm78
  love001  love001

# 681
Ей ме на пак на разбор

Донесаха ми моите хора хапване, не че готвят много зле тука в болницата, ама мене нещо не ми се ядат такива неща, хапнах и едно сладоледче долу на припек на една пейчица. Абе от този кормагнезии, ако знаете каква червена ставам и ми става жега, чак майка ми ме пита дали не съм се пекла някъде, че съм и приличала на кубинка  hahaha

Форествейл и като ме търси ме намери по ИЗвънгабаритните надписи нали  hahaha. Добро меню си спретнала, любимо е и унас. За миенето на прозорци на милото тии свеки  smile3501

Пола хич не се ядосвай, те моите само се пречкат и дуднат и  пак непомагат. Давам пример. Свеки спала в къщи снощи да гледа баткото, че мъжо го зовяха баровете и сутринта ми звъни в 9 часа да ми обясни колко ми езле къщата, как не ми били измити прозорците, ама тя много искала да ги измие, но видиш ли синът и неи дал и не намерила парцали  #Cussing out #2gunfire #2gunfire А прозорците са мити в четврътъ, извиках си жена и пердетата изпрахме, абе аз съм доста голяма чистофайница, даже прекалявам понякога, а моята свеки е от мрълявите дами, но жената иска да помогне  hahaha А майка ми днес додйе до болницата за 10 мин и ми каза, че изглеждам страхотно и нищо ми няма  Mr. Green и е много щастлива, че не искаме баби, щото тя си имала личен живот  #Crazy

Мокакуин абе жена ти си стояла 20 дни, а нея вчера я приеха и малко беше комична ситуацията, а и да ти кажа честно моят мъж такива неща на акъла няма да му дойдат, даже ме бъзика днес, че щял да си вземе върбови клонки да ми прави руска баня като дойдел довечера, така щяло да сме по запонящи се  hahaha. А и за миене на коса не идеше реч душко, а за най-обикновенно подмиване newsm78. Препоръчвам ви за косата да си купувате сухи шампоани за болницата, това е спрей които не се отмива, само се разресва косата, аз така се справям без да я мокря.

Франсето количката е страхотна, аз се бях спряла на нея, докато не я видях на живо, много е малка и тсна, просто не виждам как едно 8-10 месечно дете ще спи в нея. Невъзможно е просто, а и няма легнало положение, само под 45 градуса. От опита ми с баткото, щото той спеше само на вън в нея, не взех тази. Иначе е страшно крависа и супер лека.

Айде лягам пак, че ми правят записи на шилото, да видим по ускоили се, или след сладоледчето съвсем съм го разбушувала.

# 682
мамчета, аз да се отчета , че най-накрая качих снимките с покупките, корема и ремонта Simple Smile

Също искам да ви попитам, че не мога да се ориентирам във форума, какво ви е мнението за тази количка и марка? Дали си заслужава, а и наистина ли е добре, че за тази цена ми се вижда невероятна - а цената е 399 лв на промоция Simple Smile

http://kasida.bg/phil-teds-bebeshka-kolichka-smart-2-v-1-s-kosh- … deno-48-6378.html

Hug

Количката ми изглежда супер, само 8 кг., а аз си мислех, че най-леката е 10-11кг.
Кажи само къде е на промоция и отивам да я купувам, че на мен ми трябва най-леката, ама и не много скъпа количка, направо си е супер изгодна.

# 683
 Здравейте,мамчета!  bouquet
Радвам се от сърце за всяка добра новина и на всяка прекрасна покупка! Party
На всички,които имат нужда от подкрепа и стиснати палчета-успех и късмет! PraynigНа четящите за изпити-чакаме само добри новини! Peace
 Джен,пази се и се радвам,че при теб е весело и има ефект от провежданото лечение! Hug
 Благодаря на всички,които питеха за нас и за многото писма получени на лични със загриженост заради земетресението!Трогнахте ме много!   love001 newsm51
  Иринка,Честит Рожден Ден Hug!Да си здрава ,щастлива и много обичана!А най-прекрасният подарък вече е на път!Прегръщам те,мила!Знам,че ще се радваш скоро на най-прекрасните бебчета и ще си страхотна майка! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 15:28 от elisalou

# 684
Ex момичета как го правите това да имате само кореми и да са ви слаби крачетата, дупето и ръцете, аз съм като КИТ  Sad, да не говорим какви цици имам, ми то направо съм като някоя МАМАША  и мъжо нали е като манекен -слаб и висок,вече ме е срам да стоя до него, ще кажеш че е  извел Леля си на вънка за малко да я разходи  ooooh!

# 685
Момичета дайте парола за албумчето, пък и аз да кача някоя снимка.

# 686
Иринка честит рожден ден!Да си вива и здрава и с най сладкото бебе на лято!

# 687
Здравите сладурки   love001
Ейййй най-накрая ви изчетох,за два дена 1000 страници сте изписали.И аз вече съм в 8-ми месец newsm44
Иринка честит рожден ден newsm51 newsm51
При мене  нищо интересно два дена все съм напред назад,майстори от вън и вътре,лудницата е пълна,но края вече се вижда newsm44 Страхотно временце е днес   Nature Sunny  Nature Sunny Свеки днес направила една вкусна закуска,за обяд пак вкусотии и така съм се натъпкала,че  261uu...едвам дишам.
Джен радвам се,че нещата при тебе се развиват добре Hug кефиш ме отвсякъде с твоя позитивизъм smile3501,а и новинките от съквартирантката ти ни разсмиват,съобщавай кво се случва Joy
forest_veil радвам се,че всичко е наред при вас.аз правя записи на тоновете от 28 г.с. при доки където си ходя винаги
orchidblossom,tsvety123 добре дошли сред нас  bouquet леко бременеене до финала Hug
Пете най-накрая и при нас се пооправи временцето,май,май ти ни прати малко слънчице smile3503 Коремчето ти е страхотно.И моето е като твоето,ниско и много изпъкнало preggo
Никче,Калоянис и вашите коремчета са много сладки и сте ми едни финнички,сууупер newsm10
addy_1,Семрунка честити ви 8-ми месец  bouquet
sunny20 много се радвам,че накрая всичко е свършили с положителен резултат,бравоооо Hug
MocaQueen,nut_ella браво за хубавите новинки Hug Hug
Сладурки излизам малко на припек после ще ви нагледам Hug Hug

# 688
Здравейте, хубавици Hug
ИРИНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много здраве, любов и страхотни моменти
jen, със сълзи съм се смяла на разказа ти за съквартирантката Simple Smile то вярно, че и аз си припаднах на леглото в болницата, когато ми слагаха абоката и след това мъжът ми се наложи да ми помогне с обличането на долнището на пижамата и да ми махме чорапите, че нещо не се справих сама, но такова чудо си е направо комедия Simple Smile
forest_veil, браво на твоите хора и на свекито специално Peace
MocaQueen, мила, да те попитам колко време се чака за поръчка на легло от Вис Виталис, мисля че беше споменала 1 седмица? И аз съм харесала легло там, но първо чакам да ми пристигне новата спалня на 28 май и тогава смятам да поръчам и аз
за коремите аз вече съм като тюлен, аморето вчера си отиде вкъщи да се види с родителите му и ме наснима и свекито ми се обажда вечерта и ми вика: "малее, ама много гранде панчоне (гигантски корем) имаш, бебето да не се роди 5-6 кила чудо, защото аз съм купила едни такива малки дрешки?", едвам се стърпях да не ѝ отвърна къде да си ги постави дрешките, където толкова се притеснява, ама айде, няма да си разваляме настроението  Peace
Франсето, мила, не знам защо толкова много магнерич ми предписаха...доки каза да го взимам по тази схема в продължение на месец, за да не направим пак някоя изненада с контракциите. А количката, която си харесала е супер, много ми харесва Hug

хубав ден от мен  Hug

# 689
Нутелка аз на твойта свеекърва бих и казала само :vai f......culo cara "mamma"! То не стигат наще драми заради килата,ами и да се намира все някой съобразителен да ти обяснява как аджеба изглеждаш-айде нема нужда #2gunfire

Ей хубаво време днес,ние пихме кафенце с приятели в градината на ресторантчето до нашата кооперация и поне малко взех въздух,ама сега нещо ме стегна кратунката и не ми е много комфортно Tired

Общи условия

Активация на акаунт