Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 600
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
ПРивет Simple Smile

цял ден ми седи отворен сайта и само дочитам, дочитам, че постояно си прекъсвам четенето с разни занимания Simple Smile Деня си ми на леко и безгрижно... абе супер, особенно след няколко дни тормоз от сутрин до вечер с учене ми бепе рай днес Wink Ходи ми се и на мен утре да си спретнем край града едно пикникче с приятелите, ама.. нали мъжо прави кухнята сега... та ще поизчакаме или до другата събота или по-нататък Wink

Радвам се че Джен е вече добре и си почива в болницата Wink  Hug

Също и за съни20, че всичко е се е оказало фалшива тревога! Представям си какво сте изживяли за 1 ден!  Hug

Нутела, ама защото толкова много магнеззий са ти преписали нали уж вече си по-добре? newsm78 Надявам се все по0добре д става и да ви го намалят магнезия Wink

Ох, да ви покажа един сайт, с много сладурски дрешки, особенно за малки принцески и то на доста изгодни цени !!! Ето това е едното което съм харесала за изписването:
http://bebeshkidreshki.com/product/158/roklya-s-volani.html

а това е другото, ама е много нежно!!!! : http://bebeshkidreshki.com/product/118/roklya-srebarna-dantela.html

има и други красоти... абе ще има да поръчвам скоро май...  Mr. Green

Ох аз преди малко нещо ми стана гадно от едно кюфте, а преди твоаизядох много бисквитки и  Sick Sick Sick яко положението, ама не бях връщала от 2 седмици , е е и повече май... та поне ми олекна, че едвам ви четях..

малкото постоянно си ми кълчи корема на всички страни!Страшно е активна! Снощи си легнахме и аз гушнах мъжо плътно за гърба , та да го поритат и него малко, а той само се похилкваше докато усещаше малките ритничета и въртенета Simple Smile

Цвети, поздравления за изпита!!! Стискам палци ако има още да минават леко и бързо!

Юлка от толкова четене не разбрах днес ли е бил твоя изпита или утре? АМа се надявам да се справиш и да се похвалиш после Wink  Peace

Аз имам 2 изпита след 2 седмици, ама след последния ми тормоз, не бързам да засядвам, че .... имам нужда от почивка малко!  Mr. Green

за стерилизаторите: аз имам от етървата на авент за микровълнова + този който ни подариха пак от една лекция в бейбитория( и той е за микровълнова), а шише имам само едно пак от лекция, ама в ЦУМ. То като смятам да си кърмя постоянно, ще ми трябват ли всичките разни шишета, малки големи? newsm78 или да изчакаме, да видим, дали ще си имам кърмва и ако нямам тогава да ги вземаме, че то само за малкото водичка дето ще пие, това шишенце ще му е достатъчно, най-много още 1 да вземем  newsm78

Юлско бебе, ако прецениш че се чувстваш добре(че т това с ученето си е голям тормоз и то не само психически!) напъни се с изпитите, че после хептен няма да ти остане време и нерви! А дали ще минеш по-лесно с корема, аз до сега не съм видяла ползи, че даже повече трудности, ама то в нашия смотан университет....  #2gunfire Иначе и на мен ми се очартава един последен изпит преди държавния за края на Юни или началото на Юли , ама се притеснявам, как ще съм тогава ( вече в 9ти месец) като се знам каква съм паника, да не тръгнем за София и да направим завой за Пазарджик  Mr. Green

ох, нали не си давам зор с писането и яко се олях!!!!!! Mr. Green Laughing Пожелавам ви лека вечер и утре пак ще ви погледна Wink  Hug

# 661
Ей хора до сега падам от смях, аз какво съкватринатка метълка имам, просто не истина, така не съм смяла от години. Такъв шашкалник е милата, че чяк мъжо и дойде да я събува и да я къпе, а трима лекари минаха и и казаха, че нищо и няма и само за да е спокйна я оставят. Тя моля ви се ме пита, дали ще и правят тоялте и аз ей така  Shocked, ами викам тука не Версай и ти не си кралицата, ама ако искаш ще питам  hahaha. След малко се връщат с можо и от банята и дръпнаха пердето покрай леглото и и тука аз вече се сринах от мях, пусто съм любопитна ма само силуети виждам, не разбарх какво правят. Тамън да снимам и дръпнаха передто. Викам си абе мъжо да взема да го викна, така и така е по барове тази вечер, като се заприбира сутринта да дойде да ме тоалира преди визитация  Joy

Чак додй естаршта да ми мери кръвното и то 170 100, е как няма аз от смях щях да припадна с тези двамцата, а преди да я къпе стоя на един стол до леглото и и държа ръката 1 час.

Сега е психо атака, мъчи се да говори с мене, маа аз съм си ръб и не подавам  hahaha

Лягам вече и пускам сериалите, че ще родя от смях вече.

Я за раждането -ами ще ме прощавате мацки, ама тя и природата греши и не парви бебета, това означава ли че не трява да се прибягва до асистирана репродукция, така че нормално НЕ е всяко вагинално раждане.
Зя дрешките- Пете ти си права, така става със сушилните, свиват се, но и зависи бебчо колко ще е голям. Аз сега съм купила някои малки и повече то по-големшки по същите съображения като теб, но пък малките както Ниема е казала може и да са му големи. На Петрето всичко му беше голямо, даже и бибероните залъгалки  Mr. Green

Цвете браво на тебе ти си нашата гордост, а коментара ти за раждането и баткот дето стимулира гърдите е много на място и точвно казан.

Капризче имаш време за раждането, показатели за секицио също, ти ще си решиш, ама и ти като Нутелка ако ще раждаш припаднала  hahaha, по-добре си лягай секцио.

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 00:12 от jen

# 662
Малко късничко, но да се включа и аз. Днес ходихме да капарираме кошарка за малчо и уж бяхме решили да вземем количка след като се роди, но капарирахме и нея, много съм щастлива. newsm44  Количката е Piccolino, светло сива на цвят малко по-големичка / малкия ще има доста място да се швъка ако и като се роди е толкова шавлив  newsm62 / и естествено по-тежка, но татенцето каза за това да не се притеснявам, той ще му мисли как ще я прибира, важното е на мен да ми е удобна да я бутам, милия ми той Heart И за капак като се прибирахме си вземах една много сладка лятна рокличка и потниче, та и мама намаза  smile3508
Виждам, че днес носите хубави новини от прегледите, радвам се че с бебчовците всичко е наред и съм сигурна че до края ще е така, то и не остана   ylinfant
Джен, радвам се че с бебчо сте добре, а съквартирантката ти явно е голям образ  Joy
Ади, Семруна, честит осми месец   bouquet
Юлка, стискам палци за изпита, вярвам че ще го вземеш   love001
Гале, майка ми преди години имаше същия проблем, но се оправи, сигурна съм че всичко ще е наред  Hug
Семрунка, още снощи и аз изтеглих филма и днес го гледах, наитсина е хубав
Що се отнася до филмите за раждане, преди съм гледала, но честно казано сега не мисля да го правя, мисля че ще ми дойде малко в повече.
Цвети, честито за изпита  newsm51
Гледах албума с коремчетата, всички сте много сладки, вече и аз се записах  preggo сложих и снимка с малкото неща които съм взела за бебо до сега  smile3509
Е, момичета аз ще ви оставям, тази вечер май ще сънувам колички и кошарки от вълнение  smile3524

# 663
Здравейте мами,отдавна ви чета и намирам много полезна информация макар и да имам вече опит.Най накрая се реших да пиша.Имам един въпрос,термина ми е на 5 юли кога трябва да направя микробиологично изследване?Благодаря предварително.

# 664
Добро утро !

Много се радвам за всички с хубави резултати от прегледите, само така да бъде и за напред, пък то малко остана!
Калоянис, много са ти хубави бебешките покупки!
Джен, на теб със сигурност няма да ти е скучно в болницата!
cvetka 1, лекаря при, когото ходиш на ЖК ще ти каже кога се правят всички необходими изследвания!
Юле, успех на изпита, да се върнеш с 6-ца и мнооого дълъг пост!
sunny20, добре, че нещата при теб са с хубав край и дано нямаш повече причини да се шашкаш!

Аз мисля да съм със стъклени шишета и да не купувам стерилизатор!

Чао за сега и приятен ден!

# 665
Здравейте мами,отдавна ви чета и намирам много полезна информация макар и да имам вече опит.Най накрая се реших да пиша.Имам един въпрос,термина ми е на 5 юли кога трябва да направя микробиологично изследване?Благодаря предварително.

Цветка, последният път, когато се поинтересувах за това, ми казаха, че микробиологичното изследване се пуска в 34 гестационна седмица, ако преди това нямаш някакви проблеми и дискомфорт.

# 666
ДЖЕН ей изкара късмет със съквартирантка  hahaha,ай дано някое друго куку не се довлече тия дни,че егати и ужаса-луд народ и това си е Mr. Green

# 667

За теб, да Simple Smile Ама си беше гадничко, да ти кажа, та не знам дали наистина искаш да знаеш Simple Smile
Е, хубаво, гадно, вече съм толкова  любопитна, че- давай, казвай ще го преживя някак си  Mr. Green

Ох, ами сънувах, че дъщеричката ти се е родила, обаче е отвлечена от някакви хора и я намират чак след година и половина, а полицията те убеждава да не я взимате обратно, защото тя други родители освен похитителите си не познава и само ще стресирате детето.... Май много филми гледам напоследък.

Джен, явно се подобряваш, да продължаваш все така и да останете 2 в 1 с младежа още известно време Simple Smile

MocaQueen, браво за хубавите резултати!

orchidblossom, не сме всички само на корем Simple Smile Аз завиждам (не много) благородно на мамите, които само на корем пълнеят Simple Smile На мен на всеки преглед ми се кара докторицата за килограмите, ама какво да направя - уж гледам да не се тъпча с калорични неща, ама пак си дебелея  ooooh!

Е значи не съм само аз, дето се "развивам" добре с килограмите... Какво да се прави ще смъкваме после... То като се замисля, че сме на 5 етаж без асансьор и всеки път ще трябва да вдигам количката и бебето до горе и да смъквам респективно, мисля че ще отслабна бързо...
А някой да знае за накакви лекции за кърмене тука във Варна, в София сте доста добре, непрекъснато се обучавате нещо, пък аз тука нищо не съм чула да се прави...

# 668
Цитат
Е значи не съм само аз, дето се "развивам" добре с килограмите... Какво да се прави ще смъкваме после... То като се замисля, че сме на 5 етаж без асансьор и всеки път ще трябва да вдигам количката и бебето до горе и да смъквам респективно, мисля че ще отслабна бързо...
А някой да знае за накакви лекции за кърмене тука във Варна, в София сте доста добре, непрекъснато се обучавате нещо, пък аз тука нищо не съм чула да се прави...
Ето тук във Фб на страничката на Бебешко кафе има програмата и за Варна.Следващата лекция-разговор ще е на 19 май.
http://www.facebook.com/event.php?eid=220129591346181

# 669
Добро утро!
Ох, как добре се наспах тази вечер...

Направих им закуска на моите хора - много обичат пържени филийки, сега малко кафенце пред комп. и после чистене на къщата и готвене - е, нема начин...

Благодаря ви за поздравленията за изпитите, не знам защо но тревожността ми се покачва повече отколкото докато учех в университета. Все си мисля, че докторантското ниво е по - високо и не ми се иска да се излагам. Тук за мен е важно не просто взет изпит, а аз да съм доволна как съм го взела.

И мен много ме дразнят такива превземки като тази в твоята стая, Джен. Те са си фолклор по болниците. Докато бях и аз имаше в нашата стая една такава, но ние нямахме пердета да ги скриват като дойдеше мъжа й. То беше едно лигавене и натискане по леглото ... ставаше ми неудобно и си излизах от стаята.

angelicanz, честити ви придобивки и на теб и на бебето. Аз за сега само трупам в спалнята нещата за бебето. Кошарката му пристига другия уикенд и всичко ще слагам там докато изляза в болничен и започна да си пера дрешките и да ги подреждам по шкафовете.

Днес съм решила да купя две сандъчета с цветя за тераса и да засадя вътре цъфнали цветчета за моята комшийка. Вече не си спомням дали ви споменах, че ние бременеехме заедно с идеята да си помагаме при гледането, че и двете тук си нямаме баби. Е, тя роди във вторник и днес я изписват. За добре дошла ще й подаря сандъчетата, да я радват докато кърми на слънчевата тераса и си пие кафето.

До после!

# 670
Наиема много благодаря за инфото Simple Smile

# 671
Забравих да ви кажа, че онзиден на откриването на дрогерия Лили в Хемус център са раздавали чанти с козметика на Саносан. Сестра ми ми е взела и съм много доволна - вътре има големи разфасовки тоалетно мляко, олио, крем за слънце и за студ, шампоан и душгел - бебешки. Самата чанта ми изглежда удобна за носене на количката, и към нея има прикрепен повивалник. Било практика на откриването на магазините им да раздават такива чанти на бременни жени или ако си купиш нещо бебешко. Да знаете.

# 672
Добро утро и от мене поспаланки  Hug

Времето е чудесно и тези които могат трябва да се възползват и да излязат на вън и ли някъде сред природата.

Аз съм добре момичета не ме мислете, всичко си върви по-план, нямаме изненади, така е при мене трудно стават нещата, но пък затова добре накрая  Wink

Сутринта се шегуваха с мене акушерките, че много неспокойно това бебе, тоновете му са толкова шашави, ама аз като знам баткото как беше, та и сега явно бързичко ще влизам във форма след раждането, щото ако е като баткото и мене, просто няма начин да се спи нощно време и да седи седнал през деня  Mr. Green

Съквратиратката спи и МИЛОТО не идвало още та си е спокойничко при мене за сега  hahaha, към обяд ще ми свалят системата и мисля да изляза малко на дворчето в болницата да поседна на въздух и да почета книжка и ли някой вестник. Ей такива ми ти работи порай мене

Слънчев и усмихнат ден момичета, радвай те се хората които ви обичат и дишайте от щастието което до вас  Hug

# 673
Добро утро или дами , макар да е вече 10 часа Simple Smile

аз си похапвам едни много вкусни бисквитки в леглото, нали мъжо не закусва и съм много лесна сутрин Simple Smile

Джен , ще падна за твойта съквартирантка. ! #Crazy Ама как тка дават в болница мъжа й да се разнася напред назад?  В нашат болница е много строг контрола за посещение и такива бащи да влизат по стаите и да седят по 100 часа, няма! А сестрите колкото и да са мили, ще я строят една такава, сама да си се оправя.. Абе бива бива болки и лиготии, ама това не мога да си го представя! Аз в къщи мъжо няма да му дам да ме оправя ( а не че ще му се разправя) та в болницата... Важното е, че не ти е скучно  Mr. Green
макар, че по тая логика за състоянието, твоя мъж трябва да му вържат и на него една система до теби да не се отлепя  hahaha

angelicanz , честити покупки!  Нямам търпение да ми минат изпитите в края на месеца и да се развихря Юни месец в обиколки по магазините Simple Smile

Аз за килограмите, съм ви споделяла много пъти, че много бях напълняла преди да забременея (68кг) , но първите няколко месеца от бременноста свалих 10 от  Sick. Та сега си ги качвам малко по малко и вчера се премерих, че не бях го правила от 1 месец, с надеждата че този огромен корем ми е качил поне 6-7килца, и се оказа че съм 62,6 кг. Като цяло съм доволна, как вървя за сега почти изцяло на корем, но ми казаха, че не а гаранция, че после ще ги сваля Simple Smile

С това прекрасно слънце, не знам дали днес ще сколасам да прочета нещо, но все си казвам ,ч е има време... Mr. Green

Обещаласъм от сума си време да се снимам, както и покупките и етажчето и сега като хапна и оправя леглото ще направя една фотосесия  Grinning

Пожелавам ви страхотен слънчев ден !!!!   Hug

# 674
  • София
Добро утро!

Джен, ама една съквартирантка ти се е паднала  ooooh! Simple Smile По адрес на ей такива лигли чувах навремето "Ама ти как ще раждаш някой ден?"  Joy Joy Joy А в болниците пускат и посетители да пребивават при лигльовците - навремето аз като лежах в Пирогов заради една травма, имаше едно девойче в стаята - 17-годишно - та нея я беше страх да стои сама в болница и бяха позволили на майка й да остане. Плащаха нещо за ползването на леглото и й бяха дали една бяла престилка да се маскира и да не бие на очи, но си стоеше при чедото, което ревеше като магаре преди всяка визитация, сякаш ще я разфасоват  ooooh!

Съни, радвам се, че всичко с бебчето се е оказало наред в крайна сметка. Представям си какво ти е било докато дойдеш до София и мине прегледа...  Hug

Юле, успех на изпита!

Аз днес мисля да се поразходя поне малко с чести присядания по пейките, че е срамота на това хубаво време да си стоя цял ден вкъщи. До после!

Общи условия

Активация на акаунт