Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява доплер ултразвуковата диагностика (UZD)?
Как мога да намеря информация за банкиране на стволови клетки?
Какви проблеми споделят бременните жени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява доплер ултразвуковата диагностика (UZD)?
-
Как мога да намеря информация за банкиране на стволови клетки?
-
Какви проблеми споделят бременните жени във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, свързани с раждането, които се обсъждат във форума?

Ходи ми се и на мен утре да си спретнем край града едно пикникче с приятелите, ама.. нали мъжо прави кухнята сега... та ще поизчакаме или до другата събота или по-нататък 
Надявам се все по0добре д става и да ви го намалят магнезия

Иначе и на мен ми се очартава един последен изпит преди държавния за края на Юни или началото на Юли , ама се притеснявам, как ще съм тогава ( вече в 9ти месец) като се знам каква съм паника, да не тръгнем за София и да направим завой за Пазарджик
. След малко се връщат с можо и от банята и дръпнаха пердето покрай леглото и и тука аз вече се сринах от мях, пусто съм любопитна ма само силуети виждам, не разбарх какво правят. Тамън да снимам и дръпнаха передто. Викам си абе мъжо да взема да го викна, така и така е по барове тази вечер, като се заприбира сутринта да дойде да ме тоалира преди визитация 
Количката е Piccolino, светло сива на цвят малко по-големичка / малкия ще има доста място да се швъка ако и като се роди е толкова шавлив
/ и естествено по-тежка, но татенцето каза за това да не се притеснявам, той ще му мисли как ще я прибира, важното е на мен да ми е удобна да я бутам, милия ми той
И за капак като се прибирахме си вземах една много сладка лятна рокличка и потниче, та и мама намаза 

сложих и снимка с малкото неща които съм взела за бебо до сега 

Ама как тка дават в болница мъжа й да се разнася напред назад? В нашат болница е много строг контрола за посещение и такива бащи да влизат по стаите и да седят по 100 часа, няма! А сестрите колкото и да са мили, ще я строят една такава, сама да си се оправя.. Абе бива бива болки и лиготии, ама това не мога да си го представя! Аз в къщи мъжо няма да му дам да ме оправя ( а не че ще му се разправя) та в болницата... Важното е, че не ти е скучно