Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява доплер ултразвуковата диагностика (UZD)?
Как мога да намеря информация за банкиране на стволови клетки?
Какви проблеми споделят бременните жени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява доплер ултразвуковата диагностика (UZD)?
-
Как мога да намеря информация за банкиране на стволови клетки?
-
Какви проблеми споделят бременните жени във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, свързани с раждането, които се обсъждат във форума?
само коремче имаш, което е нормално и ще се "изпари" като родиш, ами ние с кълките и дупарите да се видим
Надпиши си снимките 

) По принцип наистина счетоводителите ги носят след плащането на осигуровките т.е след 10-то число, но на мен лично понеже ми се застъпват дни от два месеца съм забелязала че на мен ми плащат болничните без да са платени осигуровките за дадения месец. Примерно болничния ми от 25.02 до 27.03 ми го платиха на два пъти края на март ми платиха дните за февруари и първите дни на април ми платиха дните за март месец, а сега другия който беше до 26 април ми го платиха наведнъж и то чак днес видях че пише че е изплатен, ама реално ще го видя в сметката си чак във вторник ( нали правят преводи само вторник и четвъртък) така че не можеш да ги разбереш. Даже втория ми е представен на 20.04 а чак на 13.05 го платиха което си е далче повече от 15 дни, а оня ден коментираха точно от НАП Варна че до 10 дена изплащали. Въобще не можеш да ги разбереш
, ама то е защото съм дълбоко и непоклатимо убедена, че съм най-нефотогеничния човек на света и не обичам да се снимам...
с майка ти всичко да е наред, но ако се наложи операция не се притеснявайте моята мама мина преди няколко години при доц. Горчев във Плевен ( много добър специалист) и няма никакви оплаквания след това 

Може те ли да си представити какво съм перко значи като получих пратката и веднага побеснях запалих от четвърт дето се вика и веднага седнах да пиша на вас и майка вика какво стана и аз ами на... и
почвам да нареждам и тя ми вика ми сега на кого писа и аз викам ми на момичетата от форума за да ми помогнат и тя почва да се смее и аз още повече побеснях и съответно я питах дали е наред че ми се смей а пък аз съм яхнала метлата
и тя ми добре бе мамо пиши на момичетата и после звъни на брат си и аз шах ми да брат ми живее в Англия 
гледай да не се преуморяваш
ей как се кефя все по малко и малко остава до голямата среща
и сто часа с дружката бър бър
и забравих
ама ко да се прай.Пък вече останах без търпение

А, тази статия за бременната и бебето между червата й