Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 607
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
kaloqnis2007 , супер си  Hug само коремче имаш, което е нормално и ще се "изпари" като родиш, ами ние с кълките и дупарите да се видим   261uu  jump Надпиши си снимките  Peace

Джен, все така позитивна  Hug

Ели , много лошо с това земетресение, дано не сте наблизо Hug

gali3009 , завиждам ти за предстоящия уикенд  1swing

semruna, не бързай да си скубеш косите, прегледай отново кореспонденцията и ползвай "помощ от публиката" както ти преложиха момичетата. Сигурна съм, че ще се разреши проблема  Peace

Исках да ви питам за бикините за еднократна употреба. Мернах от онези, които са 5 бр. за около 5 лв., но се зачудих какъв размер за взема??? Ако обикновени бикини нося S/M в зависимост от модела, дали L ще са ми добре от тези или още по-голям размер трябва?  newsm78
И аз това се чудя  newsm78

Адди, честит ти 8-ми месец! Доста голямо бебе си родила, браво! Някакви имена записала ли си или са тези, на които сте се спряли?
Поне раждането беше много лесно  Peace чак след това питах колко кг се е родило бебето  Whistling
А от имената най-много ми се наби Александър и Боян, не сме ги обсъждали... newsm78

# 616
Момичета лошо ще ви става с мен тези дни  Mr. Green Mr. Green, ама като и съквартирантки нямам, кво ми остава освен на вас да досадам  hahaha

Вижте на какво попаднах http://www.blitz.bg/news/article/108192  Браво на екипа и успех на бебчето и майката

# 617
  • Варна
Наталче да се включа и аз малко по късно за болничните Simple Smile) По принцип наистина счетоводителите ги носят след плащането на осигуровките т.е след 10-то число, но на мен лично понеже ми се застъпват дни от два месеца съм забелязала че на мен ми плащат болничните без да са платени осигуровките за дадения месец. Примерно болничния ми от 25.02 до 27.03 ми го платиха на два пъти края на март ми платиха дните за февруари и първите дни на април ми платиха дните за март месец, а сега другия който беше до 26 април ми го платиха наведнъж и то чак днес видях че пише че е изплатен, ама реално ще го видя в сметката си чак във вторник ( нали правят преводи само вторник и четвъртък) така че не можеш да ги разбереш. Даже втория ми е представен на 20.04 а чак на 13.05 го платиха което си е далче повече от 15 дни, а оня ден коментираха точно от НАП Варна че до 10 дена изплащали. Въобще не можеш да ги разбереш Simple Smile))
Сега отивам да ви доизчета, че пак бая сте изписали Simple Smile)))
Ади честит ти осми месец и на теб:)

# 618
  • София
Джен, ще си правим компания Simple Smile А това бебче живо и здраво да е, такива чудесии рядко стават!

Калоянис, като ти гледам снимките и ти завиждам! Аз още не съм сложила на моето туловище  preggo , ама то е защото съм дълбоко и непоклатимо убедена, че съм най-нефотогеничния човек на света и не обичам да се снимам...

eka, браво за хубавите новини от прегледа! А малоумните шофьори са навред, за съжаление. Добре, че не е станала по-сериозна катастрофа.

gali3009, дано с майка ти нещата най-благоприятно се развият.

За очите - и аз още не съм ходила на очен лекар, но мисля скоро и това да го свърша и да видим какво ще ми кажат, но вярвам, че въпреки късогледството и астигматизма няма да ми се наложи секцио по тази причина.

# 619
# 620
  • Варна
gali3009 стискам палци  fingerscrossed с майка ти всичко да е наред, но ако се наложи операция не се притеснявайте моята мама мина преди няколко години при доц. Горчев във Плевен ( много добър специалист) и няма никакви оплаквания след това Simple Smile
Джен ти само кротувай хич не си мисли че ще ни досадиш, точно обратното Simple Smile
Ека браво за добрите резултати само така, а за днешните шофьори нямам думи просто ........ #2gunfire
Отивам и аз да гледам снимки, трябва да се снимам и аз да кача коремчето, макар че като се замисля кога чак качих мои снимки Simple Smile)) представям си кога ще кача и корема ( имам го качен в шестия, ама друго си е вече в осмия )

# 621
ей много съм доволна,пристигнаха ми по голямата част от дрешките за момата,едни малки-малки Grinning
бодитата също дойдоха,обаче отидоха в майка ми за пране и гладене,тъй че не съм ги снимала,остана само поръчката,която ми загубиха и която поръчвах наново.Повече нищо няма да купувам-парцалки де,че после ще се чудя къде да ги нареждам ooooh!

# 622
  • Варна/Сливен
Ето ме пак вече поуспокоена това бременната жена е луда работа  Rolling Eyes
Та след като успях да ви стресирам със предния си пост искам да кажа че освен че останових че аз съм пълно ку ку другото ще се нареди.Джен благодаря ти мила още веднъж за помоща,Калоянис и на теб мила че толкова бързо си предложи и ти услугите златни сте  Heart EyesМоже те ли да си представити какво съм перко значи като получих пратката и веднага побеснях запалих от четвърт дето се вика и веднага седнах да пиша на вас и майка вика какво стана и аз ами на... и  #Cussing out почвам да нареждам и тя ми вика ми сега на кого писа и аз викам ми на момичетата от форума за да ми помогнат и тя почва да се смее и аз още повече побеснях и съответно я питах дали е наред че ми се смей а пък аз съм яхнала метлата  afwitch и тя ми добре бе мамо пиши на момичетата и после звъни на брат си и аз шах ми да брат ми живее в Англия  hahaha та той се обади по телефона  на Мадъркеър и от там всичко са изпратили и с новия курс на превозвача също имало пратки за мен та сега дишам малко по спокойно ай стига съм ви занимавала с мойте глупости bowuu
Разглеждах снимките Никче страхотни снимка мила и с това нарисуваното коремче а бе супер си каква си слабичка,Калоянис и ти мила само едно коремче имаш а е като манекенки сте  Mr. Green  Heart Eyes
Юл успех на изпита скъпа ще стискаме палци  fingerscrossed и да се похвалиш с взет изпит.И аз си викам къде се загуби това момиче,а наща за изпит учела  smile3529 гледай да не се преуморяваш  Hug
Пете това ли ти е големия корем с който все ни плашеше бе мила супер си според мен  Hug.Ще взема и аз да кача из тези дни нови снимки на тумбака.
Ека браво за хубавите новини от прегледа, а за позата и моя е така в някакви странни пози(геврек)както се изказвам аз ама важното е че са добре  Peace Радвам се че сте се разминали с малко да пази господ в София е лудница просто това движение нзм как се справяте.
За стерилизаторите аз вчера бях качила снимка какъв смятам да купувам харесала съм си го от продавалника та ако се разберем с мацката това ще е,ама така и не разбрах за шишета на Авент дали става  newsm78
Наталче изтегли ли си филма за който писах снощи аз го гледах много е хубав поне на мен много ми хареса  Grinning
Ади честит 8-ми месец
Честит ми и на мене също чак сега видях  newsm44 ей как се кефя все по малко и малко остава до голямата среща  Heart Eyes
Още нещо шях да пиша,но......звъна телефона   phoneuu и сто часа с дружката бър бър   blahblah и забравих  newsm78 ако се присетя пак ще пиша.
 lovekiss

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 16:47 от semruna

# 623
  • Варна/Сливен
Калоянис радвам се мила че поне теб са те зарадвали и си получила пълна пратка  Laughing да снимаш и да качиш снимки та и ние да им се порадваме на дрешките заедно с тебе  Peace
Аз явно ще чакам още една седмица  Sad ама ко да се прай.Пък вече останах без търпение  Crazy

# 624
Ехо, тук съм, не си мислете , че ме няма.
Ели, дано повече да нямате такива трусове, че е много неприятно и приятно ти лафене с приятелката.
Джен милата позитивна и пълна с енергия както винаги, браво на теб. Аз се възхищавам страшно много на такива хора, има имаш и от мен положителна енергия, не че твойте не ти стига, но колкото повече , толкова повече.  Hug А за статията, на която си публикувала линг, мога само да се поклоня, че в БГ стават такива неща.
Калоянис ми то наистина само едно коремче, нищо работа.
А Петя, тя просто да ходи за пасти само ни плашеше с нейния корем, а той си е напълно нормален.
Семруна, успокой се ще се нареди всичко   bouquet
Юлка успех на изпита, както и на всички други, на който и предстои.
Ади, честит ти от мен 8-ми  месец и аз вече го чакам с нетърпентие.
Галя, стискам палци за майчето всичко да се нареди и да мине по най-лесния и безболезнен начин.

Ека браво за добрите новини от прегледа, а то луди шофьори има навсякъде, добре че сте се разминали само с това.
Искам да ви пожелая един прекрасен уйкенд, времето го дават хубаво, така че който може нека се възползва. Аз отивам на тати на рд има днес юбилей на  петък 13, какво съвпадение само. Ако имам време ще намина през почивните дни.

# 625
  • София
ох, момичета едва ви изчетох. От празниците не съм влизала и то се натрупало. Ама всеки ден като имам работа и само ми седи страничката отворена и понаваксвам отвреме на време. Като имам време ще пиша по-подробно.
Сега се включвам да питам някой утре ще ходи ли на лекция в Бейбитория. Пишеше, че е за работещи мами (сиреч в събота). Никъде не намерих инфо от колко часа и предполагам ще отида към 10,30.
В неделята ще има лекция на ЛЛЛ за кърменето и често срещани проблеми в жк. Гео Милев. Мисля и нея да посетя.
Цунки на всички и  Hug

# 626
  • София
Тук съм, да не мислите, че ще изпусна нещо  Mr. Green

...Мерси за нашата мома, предлагаме я за снаха Laughing.
Тогава се нареждаме на опашката за чакащи, сигурна съм, че ще имате много кандидати  Wink  Heart Eyes

Някоя от вас престрашавала ли се е да гледа филмчета с раждане на живо в ютуб? Аз снощи като се разгледах не можах да се спра направо. Толкова е вълнуващо като се покаже бебето, после  малко по малко излиза цялото. Страхотно!
Аз с първата бременност гледах много, почти постоянно...Този път, не съм гледала...май се нагледах преди  Grinning

За теб, да Simple Smile Ама си беше гадничко, да ти кажа, та не знам дали наистина искаш да знаеш Simple Smile
Е, хубаво, гадно, вече съм толкова  любопитна, че- давай, казвай ще го преживя някак си  Mr. Green

Пете много ти е сладко коремчето и хич не си дебела, въобще не се и опитвай да се слагаш в групата на Хипопотамите  hahaha
Мерси, миличка, ама някак си се чувствам по на място в Хипопотамската компания  Mr. Green
А, ти почивай, аз съм тук, така че ще си правим компания   Stuck Out Tongue Winking Eye

....izvinyavam se za latinicata, no v momenta imam problem.....
Горе в дясно на самата страница на бг-мама има бутон за смяна на буквите- EN, BP, BG  Peace Можеш да ги сменяш от там!

Семрунка, и аз си предложих услугите, но видях че сте се справили със ситуацията вече, браво  Peace Радвам се, че всичко е наред. Честит ти 8-ми месец, мила   bouquet и на Ади също  Hug
tsvety123, добре дошла   bouquet
Юле, стискам палци за изпита утре, мила  fingerscrossed Ще се справиш  thumbsup
Джен, голяма скица е твоя Пепи  Joy А, тази статия за бременната и бебето между червата й  Shocked Не бях чувала за такъв случай, добре че случката е с щастлив край  Rolling Eyes
Калоянис, много си готина с коремчето да знаеш  Hug

Оф, отивам да пусна прахосмукачката, че малкия направи на нищо новия ми килим с една бисквита  ooooh!

ПС: Благодаря ви за хубавите думи за корема ми  Joy  Mr. Green Между другото, след тази снимка, 4 човека ми казаха, че корема ми бил слязъл надолу  newsm78

# 627
Айде пак да се цопна при вас Mr. Green

Ека добре че само с лека уплаха сте се разминали, ама напоследък пълно с пишман шофьори  #Cussing out

Гале
дано майка ти да се оправи без операция, а ти да се насладиш на градинката и барбекюто и да хпанеш някоя мръвка и за мен  Hug

Поли да ти е жив и здрав таткото и още дълги години да се радвате заедно на празника

Мене пак ми мериха тоновете на младежът Мишо ( има подобрение, ама не е това което трябва) и дофторицата мина да рапопртува резултатите от изследванията, белтъка съм спряла да го изхврълям  newsm44, кръвното го закрепихме сега със системите, остава и водите да оправим малко, нещо контракции съм имала, ама аз пък нали съм си  дебил  newsm78, не усещам нищо, пък на апарата се виждат. Ей така с и родих и първото дете без да разбера  hahaha

Ей това е от мене, сега ще хапна малко ягодки, докато гледам един покрив  Joy, щото това ми е гледката и ще пусна някое сериалче на лаптопа.

# 628
Ще ме извинявате за нелепия въпрос, ама къде си качвате и гледате снимките? То аз с моя бебепотамски корем не че искам да се покзвам, ама поне вас да ви видя....

# 629
Пак съм аз  Laughing
Голямо чакане падна на ЖК,че нали миналия петък беше неработен,а пък по-предния лекарката отсъствала....
Господинчото е много добре,отговаря си на седмиците,пак е с главата надолу,тоновете са му чудесни...Шийката не се е скъсила повече,което много ме радва.Питах за миомката-не се очаква да създава проблеми,дори можела да се свие след като родя:)Стана дума за болките,с които ме приеха миналия месец в болница,аз викам "ми то уж ми казаха,че е започнало раждане,пък мен не ме боля чак толкова,колкото очаквах",а доки ми отговаря:"че ти колко мислиш,че боли-пак толкоз ще е..." newsm78 Нещо ми е трудно да повярвам,ама ще се радвам,ако е права!Аз се опитвам да се настроя за леко раждане,пък ще видим...
Вчера се замислих и за пелените за многократна употреба. Някой пробвал ли е такова нещо или смята ли да пробва? Аз нямам много инфо по въпроса, но се чудя дали да не пробвам поне първия месец... Thinking
Мила,тук има цяла голяма тема за многоккратните пелени.Друго,което мога да ти препоръчам е това
в същия сайт има и доста информация за слинговете(мисля,че някоя мама беше питала и за тях

Мене пак ми мериха тоновете на младежът Мишо ( има подобрение, ама не е това което трябва) и дофторицата мина да рапопртува резултатите от изследванията, белтъка съм спряла да го изхврълям  newsm44, кръвното го закрепихме сега със системите, остава и водите да оправим малко, нещо контракции съм имала, ама аз пък нали съм си  дебил  newsm78, не усещам нищо, пък на апарата се виждат. Ей така с и родих и първото дете без да разбера hahaha

Джен,много хубави новини! Hugбраво
А за последното - аз се притеснявам,че от много "болки" и "контракции" накрая няма да знам кога наистина да отида в болницата Joy

Общи условия

Активация на акаунт