Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 611
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София
MocaQueen, браво за добрите резултати от прегледа  thumbsup

Джен, радвам се да чуя, че има някакво подобрение, все така да е  Hug
Хапвай ягодки, гледай покрива и не се оплаквай  Mr. Green Поне сега ще почиваш, че то вкъщи човек не може да те накара да се кротнеш, май  Wink

Аз минах с прахосмукачката  newsm79 Сега отивам да хвърля манджата във фурната   chef

ПС: Лелее, това бебе е супер подвижно  newsm32 Митака не беше такъв  Crazy

# 631
за филмчетата за раждане-гледала съм доста,предимно с домашни раждания.Нищо гадно не видях,освен в едно,където таткото само снимаше и коментираше,а баткото(2-3 годишен ) помагаше на мама със стимулация на зърната,ама беше много уплашен от звуците,които тя издаваше...Накрая го изкараха от банята ,ама се чудя какво ли е правил миличкия самичък в някоя стая,докато майка му мучи в съседното помещение newsm78
Но другите филмчета си бяха направо вдъхновяващи!Жалко,че нямам смелост и аз така да родя!

# 632
MocaQueen, браво на 'господинчото'  Heart Eyes Laughing

jen, радвам се, че има подобрение при теб ! Само така  Hug
Kaloqnis2007, голяма сладка пупа  Heart Eyes Честити покупки. Прекрасни са  Peace

Никче, petya_, много сладки коремчета  Hug Hug

Ние с милото ходихме до летището да посрещнем мама, че си бях поръчала едни бонбони  Laughing Сега изядох 5 и съм много доволна  Crazy И сладоледче хапнах и изобщо  Laughing

# 633
  • Варна/Сливен
Джен това са добри новини мила  smile3501 само за такива хубави новини да пишеш  Hug
MocaQueen  и на тебе браво за добре миналия преглед никакви болници повече  Naughty
Това се отнася за всички ни  Peace
Пете мерси мила за предложената помощ ще те имам и тебе в предвид ако имам нужда ще свиркам  Wink  Hug
никакви филмчета за раждане не съм гледала нито за вагинално нито за секцио не искам допълнително да се карвам в разни филми,понякога е добре човек да е малко невеж(зависи за какво иде реч де) поне аз така мисля  Mr. Green

# 634
Момичета много сте готини, как така дебелеете само на корем, не знам.... Аз съм  в ужас следващата седмица като отида на консултация и акушерката пак ще иска да ме слага на диета-фрешове. Не че съм качила толкова много, ама явно докторката е доста вманиачена на тема тегло (те с акушерката са поне 200 кила, ама нас горките бременни ни мъчат за всеки качен грам). Отивам да се разхождам до морската градина, че да изразходвам толумбичките от днеска, ама добре си хапнах.... Laughing

# 635
  • София
....понякога е добре човек да е малко невеж(зависи за какво иде реч де) поне аз така мисля  Mr. Green

И аз процедирам така в някои ситуации и се чувствам по добре  thumbsup

Калоянис, току що ти видях покупките за бебка  Heart Eyes Много сладки дрешки, ама много  Heart Eyes

# 636
Абе момичета да ви кажа, това с гледането на ражданията не е като да си ти главен герой в него, вервай те  Mr. Green, то и за бях гледала, и ми казваха доктори, че болките съм ги усещала вече по време на бремеността, кот бъбречни кризи и контракции... хич не беше така

# 637
привет и от мен  bouquet
днес си свърших всичко по кухнята което бях планувала Laughingдаже остана време за малка разходка с кучо,после си полегнах,че дивана нещо беше решил да тръгва Joy
филмчета за раждане и аз не съм гледала,нали при всеки е различно,не искам да си вкарвам разни мисли в главата Crazyкато му дойде времето ще му мисля Wink
пете,калоянис много са ви сладки коремчетата,също така и на другите мами  bouquet
никче твоето с личице е страхотно,и мъжо иска да рисува моето ма казва че трябвало да порасне още малко newsm78накъде ли още иска да расте #Crazy
утре мисля и аз да се похваля с корем Laughing
юлка успех на изпита,стискам палци fingerscrossed Hug
джен много се радвам,че сте закрепили положението с бебчо Hug
ооох нещо съм много разсеяна Crazyмислех да пиша още.......ааааа честито на всички мами влезли в 8-ми месец Heart Eyes
целувки  love001

# 638
  • София
Абе момичета да ви кажа, това с гледането на ражданията не е като да си ти главен герой в него, вервай те  Mr. Green, то и за бях гледала, и ми казваха доктори, че болките съм ги усещала вече по време на бремеността, кот бъбречни кризи и контракции... хич не беше така

Това за болките и аз исках да го напиша, ама викам да не каже някой, че стресирам обстановката  Mr. Green

# 639

Това за болките и аз исках да го напиша, ама викам да не каже някой, че стресирам обстановката  Mr. Green

Пете да ти кажа, аз болките до раждането ги търпях, ама като почна раждането и продължи 4 часа с усложнения, хич не можеше да се търпи, и няма какво да ги стресираме, при всеки е различно. Моято кума преди 2 месеца роди второ дете 4200 без шев и без стон, на магарето още стоеше и си говореш с мене по телефона  Hug

# 640
  • София
Пете да ти кажа, аз болките до раждането ги търпях, ама като почна раждането и продължи 4 часа....

И аз така, само че нямах усложнения....И с разликата, че моето раждане продължи 18 часа, сраснах се с леглото  Crazy накрая и на болките не издържах и си "поръчах" епидурална  Rolling Eyes
Наистина при всеки е различно....Трудно или лесно, връщане назад няма  Mr. Green Най важното е накрая всичко да приключи добре за мама и бебе и всички да са живи и здрави  Heart Eyes

# 641
Тани, конкретно за марка незнам, но определено съм против тези за микровълнова. Първо защото като пътуваме не можем да си помъкнем и микровълновата, второ защото на мойта приятелка се прецака микровълновата от парите.
Семруна, помоли някой да ти преведе мейлите, но на мен са ми ги пращали на порции понякога. Пращат ми мейл с обяснение, че това ще дойде след две седмици, онова след 4 и тн. Стискам палци да ти е такъв случая. А, ето, че това се е оказало.
Ека, добре че е било малко, но си представям стреса, а това, че не е спряла направо ме разбива newsm78.
Джен, направо невероятно, добре че са наред. Ето затова се ходи редовно на лекар.
Гали, надявам се всичко да мине бързо и безпроблемно майка ти.
orchidblossom, на мен първата бременност ми се караше гинеколожката ми, тази се е примирила, че дебелея и нищо не ми казва Laughing. Качих към 36 -7 килограма, свалих 30, сега пак си ги качвам и май пак ще финиширам там.
Та относно дебелеенето едвали някой ме води, отивам да гледам снимки и аз.
За раждането хич не ми се гледа, колкото пъти преди съм гледала, хич не ми е приятно, сега след като знам какво е съвсем неща да гледам, виж секцио мога да гледам колкото си искам. Малко съм като една позната, медицинска сестра в операционна, решила да се преквалифицира на акушерка, защото много обича деца и на всяко нормално раждане припадала, на секцио нямала грижи, много я бъзикали, разбира се накрая не се преквалифицирала Laughing.
Утре ще гледам да кача снимки на корема ми, отново никой не ми вярва, че е едно бебето вътре Laughing. Нещо незнам как е застанал младеж, но едвам се сгъвам да си вържа дясната обувка, дано да се затопли и да ходя по чехли вече. На всичкото отгоре нещо са ми по- къси блузите от миналия път и незнам какво ще нося още 2 месеца.

# 642

Ека, добре че е било малко, но си представям стреса, а това, че не е спряла направо ме разбива newsm78.
В първия момент си представих направо най-лошия сценарии, но бързо се успокоих и си казах, че сега не е момента да се паникьосвам. И на мен ми беше странно как изчезна  Shocked, но единственото обяснение, което мога да си дам е, че понеже е много виновна и със сигурност щеше да отнесе акт или нещо такова...

MocaQueen мерси за инфото, прочетох, но ми се искаше, ако някой има опит в използването. Използването и на двете има плюсове и минуси, и като че ли са ми равностойни. Ще се разровя малко повече в нета, пък ще видим кое ще надделее...

Оххх, а днес съм направо лавина от емоции, много бързо се разстройвам от малки неща. Цял ден света ми е крив и си поплаквам от време на време. Еееейййй това хормоните са страшно нещо... newsm45

# 643
  • София

За теб, да Simple Smile Ама си беше гадничко, да ти кажа, та не знам дали наистина искаш да знаеш Simple Smile
Е, хубаво, гадно, вече съм толкова  любопитна, че- давай, казвай ще го преживя някак си  Mr. Green

Ох, ами сънувах, че дъщеричката ти се е родила, обаче е отвлечена от някакви хора и я намират чак след година и половина, а полицията те убеждава да не я взимате обратно, защото тя други родители освен похитителите си не познава и само ще стресирате детето.... Май много филми гледам напоследък.

Джен, явно се подобряваш, да продължаваш все така и да останете 2 в 1 с младежа още известно време Simple Smile

MocaQueen, браво за хубавите резултати!

orchidblossom, не сме всички само на корем Simple Smile Аз завиждам (не много) благородно на мамите, които само на корем пълнеят Simple Smile На мен на всеки преглед ми се кара докторицата за килограмите, ама какво да направя - уж гледам да не се тъпча с калорични неща, ама пак си дебелея  ooooh!

# 644
  • на село
Исках да ви питам за бикините за еднократна употреба. Мернах от онези, които са 5 бр. за около 5 лв., но се зачудих какъв размер за взема??? Ако обикновени бикини нося S/M в зависимост от модела, дали L ще са ми добре от тези или още по-голям размер трябва?  newsm78
Днес една приятелка ми подари същите бикини за които и ти говориш,размера е Л и ми се струват добре(може даже да са съвсем малко големички) PeaceИначе и аз нося същите размери като теб.

Общи условия

Активация на акаунт