Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 617
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Привет мили мами ! Одавна не съм се записвала! Надявам се бременноста Ви протича добре! Ние растем както трябва, ритаме ритмично и започнахме с "малкото сън" нощно време Simple Smile  Hug на всички !

# 586
Добре дошли на новите мами.
Калоянис, ето всички сме различни значи, на мен там по- ми харесва Laughing. В Лондон много разбъркано ми се видя, ту стари сгради, ту брутални (според мен) нови измислици. Като цяло разбира се ми е положителна оценката де Laughing.
Пола, мерси за малката. За питането, много са сладки, но според мен е излишен разход, най- много един месец да подпираш с това, да не говорим, че въпреки размерите си малките се мърдат и не стоят на това.
Фони, дано ви се размине операцията.
Джен, аз в понеделник имам час, така че ще ти пиша.
Петя, при вас няма шест пет, или зверски студ или голяма жега. Мерси за нашата мома, предлагаме я за снаха Laughing.
flower, време ще имаш да пазаруваш, за енергия незнам Laughing.
Семруна, мерси Hug. Дано да отидете по Коледа според мен винаги е много по- красиво и приятно да се ходи някъде.
Като ви чета за тези изпити и така ме е яд, че не мога да се напъна да си завърша магистратурата, а сега с корема ще ме пускат много по- лесно на изпитите. Първия път ме хвана яд, че не използвах и си казах при второто, ама сега пак ме мързи, сесията ни е юли на всичкото отгоре, незнам как ще стане тази работа. Нещо нямам сили, мозъка изобщо не мога да си го събера, малката няма кой да я гледа и ще ми дойде сигурно на нагорно, но пък с две няма да и е по- лесно, но сега и до университета не мога да се довлача.

# 587
добро утро мамчета  bouquet
благодаря за пожеланията момичета вече приключихме с кухнята,остана само да почистя,да забърша прозорците,да сложа пердето ииии готово Laughing мъжо каза първото ядене в новата фурна да е баница Laughingутре мъжо ще боядисва в дневната и коридора,докато аз съм на лекция за кърменето в Майчин дом Mr. Green
ади,честит 8 месец  bouquet
добре дошли на новите мами Hug
ако ми остане време мисля да се поразходя малко,че такова хубаво слънце има Party
целувки и Hug
слънчев и успешен петък 13-ти Joy

# 588
Добро утро,момичета!
Аз закусих юнашки и сега едва дишам.Оф,защо ми трябва да се тъпча така сутрин-не знам...Вчера придружих мъжа ми до джипито и се възползвах от възможността да се претегля на кантара...Цифрата не ми хареса,ама можеше и по-зле да е...
Наталче,като ти гледам снимките във ФБ...ми как не те е срам да се оплакваш от килцата Simple Smile Ти си като манекен!
Днес следобед съм на ЖК,нямам търпение да си видя бебчето!Като си помисля обаче колко въпроси ми се въртят в главата!Дали ще се сетя да ги задам всичките...и дали отговорите ще ми харесат?Много ме вълнува,например миомата,която имам и как ще ми се отрази тя на раждането  newsm78
addy_1 ,ако знаеш как ти завиждам за вчерашната лекция!!!Сигурна съм,че е била много полезна и интересна!
Някой беше  питал за къпането след секцио.Аз не съм много запозната,ама в една от темите тук се обсъждаха някакви водонепромокаеми лепенки,които са точно за тази цел.Не мисля,че е проблем всяка мама,която има нужда да си купи...
Калоянис,сетих се да те питам-свикна ли вече с гинипрала или още ти се разхлопва сърцето?
Хайде,мамчета,толкова от мен...
След прегледа може пак да намина

# 589
Някоя от вас престрашавала ли се е да гледа филмчета с раждане на живо в ютуб? Аз снощи като се разгледах не можах да се спра направо. Толкова е вълнуващо като се покаже бебето, после  малко по малко излиза цялото. Страхотно!

# 590
Добро утро, коремчета  Hug

Тъкмо закусих и си пуснах едно сериалче  Mr. Green

fat.wombat , сега като спомена - изгледах няколко клипчета. Толкова е вълнуващо...Нямам търпение да дойде нашия Юли месец и да си гушнем бебчетата  Heart Eyes

MocaQueen, успех на прегледа  Hug

П.С. Момичета, кой всъщност прави запис на тоновете ? По ЖК ли или някъде другаде ?

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 11:03 от forest_veil

# 591
Някоя от вас престрашавала ли се е да гледа филмчета с раждане на живо в ютуб? Аз снощи като се разгледах не можах да се спра направо. Толкова е вълнуващо като се покаже бебето, после  малко по малко излиза цялото. Страхотно!

ООО аз се престраших и ми се стори УЖАСНО! Поне това, което гледах аз! Докторът така дърпаше горкото бебенце за главата, че чак вратлето ми  се издължи, освен това направиха на майката епиозотомия (мисля че така се казваше) и като шурна една кръв... Мисля, че повече няма да гледам такива неща...

# 592
  • София
Добро утро!

Фони, радвам се за хубавите новини от прегледа и че кистичката на бебчо не нараства!

Ади, честит 8ми месец!

За купуването - и аз освен няколко дрешки, друго нямам. Този уикенд съм намислила да ида на шопинг и да купя (или поне избера) и други неща като количка, креватче и т.н.

...сънувах пак някакви филми, но този път с главна героиня - Петя  newsm78
Хаха, за мен ли говориш  Joy Я, кажи, че ми стана интересно  Mr. Green

За теб, да Simple Smile Ама си беше гадничко, да ти кажа, та не знам дали наистина искаш да знаеш Simple Smile

fat.wombat, аз не съм гледала с раждане. Гледах 2-3 документални филмчета на тема бременност и раждане, но конкретно раждане с подробности какво и как се случва не съм гледала.

MocaQueen, успех днес на ЖК и да се похвалиш!

Хайде до после и хубав ден на всички!

# 593
Добро утро сладурки

Ето ме вече от блоницата  Grinning, настанена, обеченка с пижамка, забоденка със системка.  Party Голям цирк съм от сутринта, нещо като атракция на отделението съм, щото с моята анамнеза и с множеството проблеми немогат да ми опишат листата 2 часа. Напрвихме и запис на тоновете на младежа, не са башо както си трябва между 120 и 150, но ще го наблюдаваме. Поне контракци не ми отчете апарата за 20 мин thumbsup. Сложиха ми и терапият аза бебчовите дробчета. За сега съм без съквартирантки  Mr. Green, то в петък колко желаещи за престой да има по болниците, хората уикенда предпочитат да са на СПА  tooth

Водите са ми под 1см, което всъщнос тси е леко тревожното, ама сега дано със системките позакрепим положението.

Да се похваля, че днес сутринта получих една финансова новина, която ме радва страшно много и ми отпуска душицата за месеците напред, така че вярвайте момичета в доброто и позитивното. По едно свежо сокче за почерпка от мене

Айде се га ви почвам

Добре дошли на новите мами   bouquet, радвайте се на хубавата ни компания и лека и безпроблемнна бременост newsm51

На учащите мами сполука и повече памет  Mr. Green

На лежащите  newsm76 още млако остана мацки, хубаво поне че времето се оправи, нищо че сме затворени, поне да се радваме на слънчевите лъчи  и да си мечтаем за летните разходки  family

Калоянис
това и на мене ми се яде, ама като вече съм да не казвам колко но много повече от всяка една от вас, нища да ям вече, после кой ще ги сваля тези тонове сланина  moresmile  261uu

Шкембето ми го премериха 105 см. днес сутринта, чак се учудих, а аз мислех че ще поне 115  newsm78

Пете много ти е сладко коремчето и хич не си дебела, въобще не се и опитвай да се слагаш в групата на Хипопотамите  hahaha

Никче ти просто си перфектната бременна, готини крачета и едно добре оформено коремче, даже си секси  Mr. Green, аз такива крака ще си мечтая през следавщите 2 години  hahaha

Нещо днес не сте активни, това щото аз нямам какво да правя сигурно и  ще ви чета, а вие сте се разштъкали в готиното време по разходки

Ще си ви наблюдавам аз пък дано пишете  newsm53

# 594
Добро утро!

За къпането след секцио и аз  месля да си взема от тези водоустойчивите липенки, че ако 5 дни в болницата не се изкъпа  #Crazy

franseto, ти си герой, браво за изпитите!
Фони, новините при теб са направо чудесни, дано не се налага да се прави операция на бебчето.
tzveta33, успех на изпита!
Ник4е, наистина големи красоти твориш, много жалко, че сте затворили магазинчето, със сигурност е било едно от малкото различни  в града.
addy_1, честит 8-ми месец!

Аз филми с раждане не съм гледала, не мисля и да гледам, при всеки нещата са индивидуални, а и нали ще съм секцио.Никога не съм лежала в болница и честно да ви кажа като се замисля и поставянето на абоката ми се струва страшно, въпреки, че ме убеждават, че е все едно ти взимат кръв.Сигурна съм, че всичко ще мине леко и безболезнено и не задълбавам повече в мисли около раждането!Сигурна съм и, че след като извадят бебето всичко друго вече няма значение!

jen, дано болничния престой се отрази добре на бебчо, а ти продължавай да бъдеш толкова ведра и позитивна!

Желая ви слънчев и много приятен петък 13-ти! Hug

# 595
MOca Queen giniпрала вече по добре ми понася,само от време на време се разтрисам но е доста по рядко.
Джен мирувай сега и почивай,надявам се че всичко ще бъде наред.И само да питам,че ми стана любопитно,това за водите че са към 1 см какво трябва да значи?В смисъл бебето как си плува вътре-тъпо го зададох,ама предполагам ме разбра какво имам в предвид Blush
Днес ще си изтипосам и аз тумбака в албума Mr. Green

# 596
Здравейте мами, от доста време ви чета и реших най-после и аз да се разпиша.
Очакваме нашето първо бебе - момченце на 21 юли, от Благоевград съм, на 25 години. Simple Smile
Приятен и позотворен ден от мен! Grinning

# 597
MOca Queen giniпрала вече по добре ми понася,само от време на време се разтрисам но е доста по рядко.
Джен мирувай сега и почивай,надявам се че всичко ще бъде наред.И само да питам,че ми стана любопитно,това за водите че са към 1 см какво трябва да значи?В смисъл бебето как си плува вътре-тъпо го зададох,ама предполагам ме разбра какво имам в предвид Blush
Днес ще си изтипосам и аз тумбака в албума Mr. Green

Душа, това  дълбочина някаква, на кухината в която измерват води, нормите са над 3 до към 8-9 см. Моят младеж е по-скоро като риба на сухо  hahaha или като плитководно плува

# 598
Здравейте, мамчета!   bouquet
Честити бебшки покупки! Simple Smile Аз все още разглеждам и отлагам...но май, май няма много време...
Имате ли впечатления от стерилизаторите на Аvent? Кой според вас е по-добър -  този който се ползва в микровълнова фурна или така наречения парен?
http://baby-market.911.bg/a2/offers.asp?p=1998921&id=5168

http://baby-market.911.bg/a2/offers.asp?p=2361925&id=5168

Благодаря ви предварително, ако някой сподели впечатления...
jen[/b - желая ти бързичко да ти минава времето в болницата и всичко да е наред...   bouquet

# 599
Джен, сега ще ви оводнят и двамата, сигурна съм! Като полежиш една седмица, ще имаш още 10 дни до юни и сте готови! Радвам се, че си в болница, там поне няма нищо за вършене! И има кой да те наблюдава, че си едно шило  ooooh!   bouquet
За мъжете не се притеснявайте, знам, че ние искаме да се незаменими, ама те и без нас се справят чудесно. Спомням си с каква  засукана яхния ме изненада баща ми преди 100 години, когато майка ми е била в някаква командировка в чужбина. Даже не ме е хранил със сандвичи, да кажеш някакъв краен вариант. Така че всичко могат, само че не искат, когато има кой да го свърши.
Аз бЕгам, че утре съм на изпит.....как ще го взема, не знам....макар че някои от задачите ги решавам стой та гледай, аз се учудвам от себе си. Ама теорията бая ми  куца... Ще стискате палци. Чао!
Ttanny и аз вчера гледах, гледах...пак нищо не купих, на всичкото отгоре и не знам какво да купувам....
Адди, честит ти 8-ми месец! Доста голямо бебе си родила, браво! Някакви имена записала ли си или са тези, на които сте се спряли?
Ух, пак се поддавам на изкушението да пиша подробно, ама ще се въздържа!
Азпък вчера сутринта ядох палачинки, но солени, с кашкавал и сирене, че нещо напоследък пак не знам какво точно ми се яде...Даже тази сутрин съм + 11.800....Вечер ям някаква салата и това е...нямам някакъв зверски апетит, поне тези дни...

Общи условия

Активация на акаунт