Ето май е тука вече, разкри се ЮЛСКОТО човече!!!

• 24 656
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Джен пиши че те мисля!
Ели къде си миличка,губиш ми се ,пиши да знам че си добре Praynig

Честито за добрите новини от прегледите,да продължавате само така!
Ракаусче пази леглото и внимавай,не е шега работа,особено кръвното,а работата няма да избяга.

# 511
Здравейте,коремчета Hug
Нутела ,миличка,съжалявам за неприятните изживявания!Пази се и дано всичко оттук нататък да е наред!
Rakkaus ,добре дошла и ти в отбора на лежащите  Confused Дано това с кръвното да е само временно!
Епона, от това което си писала не разбрах какво те мъчи,но ти пращам много прегръдки и ти желая всичко да се нареди и при теб!
bubulechi ,честита ти нова кухня,с кеф да си я ползваш!
semruna ,вярно е че бебетата все още много се въртят,жалко само,че сигурно не сте могли да си го огледате хубаво...Важното е,че човечето си е добре,щом доктора е спокоен  Hug
franseto ,ти ме смайваш!Аз не бих могла да остана концентрирана толкова време.Браво,браво!Успех с проекта!
кратунка и петята -да са ви живи и здрави племеничетата и да имат безгрижно и щастливо детство!
fat.wombat ,съжалявам за изпита!Дано да имаш шанс да се явиш скоро на поправка!Междувременно се пази,ако трябва по-рядко шофирай!
За себе си нищо особено не мога да кажа.Днес се чувствам добре,та се пораздомакинствах малко,само клякането ме мъчи много...
Желая на всички приятна и спокойна вечер!Ще ви наглеждам,че има мамчета,които ми се губят нещо и ги мисля...До скоро,милички!
Smile's ,специални благодарности за сайта,току що си харесах няколко неща и ще се опитам да уговоря мъжа да си ги поръчаме:)

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 18:08 от MocaQueen

# 512
Пиша и аз на бързо, че съм уморена, а ще се къпя и приготвям вечеря.
Много ме уморява това докторско училище - да седя като ученичка на едно място с часове. Преди ми е било приятно, но сега така ми се схваща кръст, кокалите на ханша направо ми се смазват. А и ми се налага да кръстосвам София Люлин - Младост с колата по два пъти на ден през центъра, за да съчетая и училището на Ния.
 fat.wombat и аз шофирам напоследък доста, но за сега не се учещам разсеяна, обаче много бързо ме уморява вниманието и концентрацията, нещо което преди не е било така. А за изпита - съжалявам много, на мен при предстоят 8 и ако дори и по някой ме върнат  #2gunfire няма да имам сили и желание да уча и да се явявам отново.

Семруна, това с позата - геврек ме разсмя, дано се обърне по - скоро и в правилната посока.

Кратунка, честит племенник. Вълнуващо е да се роди бебе около теб. И моята съседка, с която планираме да си помагаме в гледането на бебетата роди вчера и аз се вълнувах докато разбрах, че всичко е минало добре.

Бубулечи, честита кухня, разбирам радостта ти. Много обичам нова придобивка за дома. И аз от днес имам нова интериорна врата и много й се радвам.

Отивам да се къпя!
Поздрави и прегръдки и на всички други момичета, които не съм споменала, но да знаете - биг брадър уоч - следя какво става с вас  Simple Smile

# 513
Ето ме момичета  Hug

Чак сега успях да се добера до лаптопа. Прегледа не мина много добре, съотвено водите са на долна граница и трябва терапия поне 5 дена в болница на вливания, освен това бебко има Не добър доплер  Confused, кръвното ми  и то е неконтролируемо, абе в петък ще ме вземат за 5 дена за вливания за водите и другите неща. Освен това ще ми приложат костикостероидна терапия за Бебко, защото има висок риск от преждевременно раждане и се презастраховат. Най-добрата новина е, че младежа е вече 2 100 гр. и отговаря на 33 г.с., слава на бога, че поне расте и е едричък  Praynig

Без шаш и паника, всичко е под контрол, просто трябва да ме наблюдават вече по изкъсо и всичко ще е наред, даже мисля до юни да си изкарам, поне с док така се пазарим. Ако знаете как си приличат с брат си, като движения  hahaha

Връщам се да ви чета  и пак ще ви пиша  Heart Eyes

Ракаус скъпа за кръвното, вече досадна сатвам, ама да си кажа, че трябва да го мериш поне 3 пъти на ден и да не надвишава 130/90, ако придружено и с контракции хич не е шега работа Naughty., следи също така за отоци по краката, лицето и ръцете. Ако не ти спада до 1-2 дни трябва да отидеш на лекар задължително Peace

За предлежането на бебето - днес само докато ми направят запис на тонове, доплера и ехографа около един час и половина моят младеж се завъртя 2 пъти- седалищно, после главично и после пак седалищно, макар че е доста едър и аз почти нямам води, чак докторката се  Shocked как успява да го прави. Има време не го мислете за предблежанието, чак до 36-37 г.с.

На учащите много сполука и по-малко скъсани нерви, а ва работещите мами, опитвайте веч да намаляте темпото, то и природата си ви го подсказва, кот ви дава сигнали с контракции, кролъвно и други такива . Колкото и да сте млади и здрави, вече трябва да мисилте не за себе си, а за малкото човече, чийто сърце тупка под вашето  Hug

Ставам да пера и да готвя, че тия моите 5 дена без мене  ooooh!, от дега ми е мъка как ще се оправят,  ама днес им казах, че трябва да мисля и за най-малкият мъж и че той е също важен за мене, познайте как ме изгледаха и двамата  hahaha

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 18:26 от jen

# 514
  • София
Джен,стискам палци да устискате 2 в 1 колкото се може повече Hug Радвам се,че бебчо е пораснал!А ти се пази още повече и слушай чичо доктор Hug

# 515
джен,стискам палци ти и бебко да сте добре и да изкарате заедно до юни Hug Hug

# 516
Здравейте  bouquet
Джен,стискам палци да устискате 2 в 1 колкото се може повече Hug
Аз също стискам палци Simple Smile
Миналата седмица бях на лекар и той измери бебо - 2 000гр. в  31г.с. Видя ми се множко, но понеже ми е трета бременност било нормално. Единственото, което ме притесни беше, че още не се е обърнало Sad И двата пъти раждах нормално и новината за секцио ме свари неподготвена. Време има, дано и място има да се обърне Praynig
Пожелавам лека и усмихната бременност на всички  bouquet

# 517

За предлежането на бебето - днес само докато ми направят запис на тонове, доплера и ехографа около един час и половина моят младеж се завъртя 2 пъти- седалищно, после главично и после пак седалищно, макар че е доста едър и аз почти нямам води, чак докторката се  Shocked как успява да го прави. Има време не го мислете за предблежанието, чак до 36-37 г.с.

Джен,стискам палци с терапиите,които ще ти приложат да устискате още малко.Възхищавам ти се на спокойствието,а като гледам и малкият човек е много борбен  smile3501Много се радвам и че върви така едричък!Браво!С какво го храниш Simple Smile ?
И дано да имаш възможност да се включваш от болницата...

# 518
  • Варна/Сливен
Джен мила  fingerscrossed толкова ти се радвам на позитивизма само така  Peace
Ще ни липсваш 5 дена,но важен е крайния резултат ако имаш възможност влизай от време на време та да не те мислим.Много порастнал твоя момък  Heart Eyes Термина ни с тебе е на една дата а моя момък 1.500 доки каза че вървял едричък та сега се чудя кое му е едрото.
За предлежането на бебето моя много рядко е седалищно или главично по често е или напречно или както писах по рано като днес поза "геврек"  Sad не ме притеснява друго аз и без това съм с планирано секцио ами все си мисля че на него не му е удобно.
Франсе малеее много учене при тебе много нещо  smile3529 аз нищо не задържам чуствам се като гъба ти как успяваш да задържиш толкова инфо направо не те знам твоята мома ще се роди с едно висше  umnikuu
Още щях да пиша но ме викат на вечеря  eat после пак ще намина  Hug

# 519
  • София
Здравейте, милички   food010 Ние сме добре  Heart Eyes Вече ми става неудобно, да казвам, че сме добре, че вие почти всички имате по някой проблем  Rolling Eyes Незнам, аз като отида на преглед, винаги ми казват, че всичко е ОК и всичко ми било перфектно  Rolling Eyes Дано всички сме добре, до края  Hug

Аз тези два дена се разбих от чистене и.....още има  Mr. Green Мъжа ми бил голям майстор- паркета сложи, камината оправи, боядиса всичко вкъщи....сега остава килима нагоре да смени и сме екстра   Hands Clap

Тук стана адска жега  sweating Температурите се движат малко над 30 C и днес не издържах вече и пуснах климатика...От парно минахме направо на климатик....Викам, през живота си не съм се потила толкова много, колкото сега...ама така е, дебеланките се потят няма начин  Mr. Green

Кратунка, честит ти племенник, мила   bouquet Да ви е жив и здрав, и винаги да ви радва   bouquet
Нутелка, радвам се, че си по добре, мила, пази се  Hug
annisoft, аз тук не купувам дрешки за новородено, защото са като за мишки  Mr. Green Взимай поне от 0-3 месеца...но ако бебето се роди като моя юнак, над 4 кг, ще ги обличаш малко трудно  Crazy Аз сега дори купувах от 3-6 месеца, защото и като ги изпереш и изсушиш, стават тъкмо по мярка  Peace

franseto, еййй, ти голямо учене му дръпна  omm
Rakkaus, Семрунка браво милички, за добрите резултати от прегледите, много се радвам, че всичко е наред  Hug
diadora1010, честита количка и със здраве да си я  ползвате   bouquet

Ох, моята калпазанка още много се върти - ту седалищно, ту с главата надолу. Опитвам се да не се притеснявам за това, но не искам секцио....... Но доки каза, че има още време и място, така че да не го мисля. Засега.
Забелязвам, че доста мами се притеснявате, че бебето не се обърнало още, или пък се радвате, че е с главата на долу....Митака се обърна чак в 9-ия месец...Има още достатъчно време докато си заемат стартовата позиция....Аз лично никога не съм се притеснявала за това...

...Ставам да пера и да готвя.... ooooh!
Еййй, не се спря, значи  ooooh!  Стискам палци бебчо да остане в коремчето на мама колкото се може по дълго  Praynig  Hug

Бягам, че комшийката дойде за клюки  Mr. Green

# 520
Леле, пак много сте писали. Едва ви изчетох. Аз днес съм тотално изморена. Един договор гледахме 3-ма души днес около 3 часа следобяда и направо ми гръмна главата. Накрая вече ми се ревеше от умора. А и през ноща не можах да спя много добре. Много ме болят краката горе като спя на една страна и се будя от болка... Открих че мога да спя седнала с изпънати крака и не ме боли толкова  hahaha

Джен, дано тези процедури помогнат да се задържите повече време 2 в 1 с малкия. Хубавото е, че ти гледаш позитивно на ситуацията и не се шашкаш.  Hug

Бубулечи, честита ти кухня. Със здраве да си я ползваш.

Епона, не се шашкай, всичко ще се нареди, ще видиш Simple Smile

Поздравления на всички за добрите резултати на прегледите Simple Smile

На учащите успех с изпитите, проектите, курсовите и т.н. И не се ядосвайте ако ви късат. Мен едно време колко са ме късали, но после съм ги взимала изпитите. Важното е да не ядосвате Simple Smile

За прилежанието на бебоците, аз знам че след 32 седмица вече трябва да са се понагласили, но не е невъзможно и в последния момент да се врътнат Simple Smile

Петята, честито ти племениче и на теб!

За разсеяноста: аз толкова се притеснявам да не изтърва или забравя нещо, че съм 10 пъти по-концентрирана от преди. Пиша постоянно, казвам всичко на 100 човека да ми напомнят и накрая сама си се сещам Simple Smile

Smile'S готин сайт. Сега съм се зазяпала в него. Братовчедка ми много ми похвали тази фирма: www.http://minene.bg/ Каза че материалите, от които са продуктите им били страхотни. Тя ми е купила от там някакви одеалца, пелени, чаршафи и играчки. Още нищо не съм видяла и не мога да коментирам, но според нея били супер.

semruna тази поза геврек си я представям много смешна. А ти защо си планово секцио?

Искаше ми се на всички по нещо да напиша, но май не всичко успях да запомня, но и вие днес пак доста сте писали и ме затруднихте допълнително  Hug

Аз да похваля моя мъж и ви оставям на мира. Захванал се е да прави вечеря, изми чиниите от вчера и ми обещал да ми сервира на малката масичка за хапване в леглото докато си гледам филма. Как да не го обожава човек  txtloves newsm76 Heart Eyes

Хайде лека вечер и до скоро!  bouquet  bouquet  bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор

petya_ браво на твоя мъж. А ти дано само хубави новини да ни споделяш Simple Smile

# 521
уф,Джен надявах се че вси1ко ще е наред при вас......А на бебо защо кортикостероидна терапия?Това като го чуя и настръхвам Rolling EyesА док какво каза след вливанията колко време ще удържат положението преди да се наложи раждане?
МНОГО прегръдки,слава на бога че си силна личност,стискам палци и вярвам че всичко ще е наред Heart Eyes

# 522
Ей ме на за малко влизам само да не би да пишете нещо и аз да изпусна  hahaha

Момичета от мене отърване няма, щото в болница има нет  Mr. Green Mr. Green

Семерунка мене термина отдамвна ми е малко по различен, щото нали съм голяма бяла птица, та си бях объркала дата на ПМ Crazy, та сега ми е 10.07, но по -мерки на бебето излиза края на Юни. Спокойно расте си нормално твоят младеж, те сега растат най-активно и бързо.

Пете
ти пък какви ги дрънкаш, тъпо и било на нашта, че си няма проблеми, ами да ти ги измислим ако искаш newsm78, айде нали съм свестна ще те оставя поне кафето с комшийката да пийнеш и после хи права програма  hahaha

Калоянис
прогнози при мене за раждане не могат да се правят, дори и докторите, ще се постараем поне да вляза в 9 ти месец. Терапията за бебето е важна, макар че и на мен ми е малко свито сърцето признавам Crossing Arms

# 523
  • София
Разнищихме клюките с комшийката  Mr. Green Сега отивам да направя нещо на малкия да хапне...най вероятно ще е някой сандвич, че не ми остана време за готвене  Satisfied

Джен  Hug

# 524
ДженHug Hug Hug дай Боже да сте още доста време 2в1  Praynig Praynig Praynig

Извинявам се, но не съм ви чела подрбно Hug Нещо имам проблем с очите - започват да ми сълзят и щипят като съм по-дълго пред машината или ТВ-то  ooooh! Имам очила за пред монитора, ама нещо не ги слагам редовно и може би нещо съм променила и диоприте  newsm78

хубава вечер на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт