Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява доплер ултразвуковата диагностика (UZD)?
Как мога да намеря информация за банкиране на стволови клетки?
Какви проблеми споделят бременните жени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява доплер ултразвуковата диагностика (UZD)?
-
Как мога да намеря информация за банкиране на стволови клетки?
-
Какви проблеми споделят бременните жени във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, свързани с раждането, които се обсъждат във форума?
Взехме Бертони Карера след много чуденки и пробванки, но ми хареса, макар да е триколка - гумите са големи и се помпат; има кош за новородено, другия кош е с много положения на гръбчето (но няма пълно легнало, така че в началото твърдо ще сме на т.нар. зимен кош), има си чанта към количката, видя ми се много удобна, лека и маневрена и я взехме - при това на промоция 
, а за това, че като си нагласена не ти е лошо, и аз същите ги чувам, и все се заричам, че някой ден ще тръгна как то съм станалаот леглото па да видим дали ще предизвикам повече жал
, иначе цената и е супер
.
а, когато корема слезе ниско долу, какво следва

мъжо ми каза че съм изпаднала в транс 
юли месец да се родят живи и здрави
мила
па аз си мислех че съм единствена
Радвам се че се чустваш добре въпреки болничната обстановка
тя като мойта.И моята искала да шета предния път като беше в къщи,а аз бях в болницата,а майка във Варна ама не знаела също като твойта къде са парцалите и със какви препарати съм чистела.Тя милата ми от мързел ще умре ама като ми се изцепи това като дойдоха да ме видят в болницата направо паднах от смях супер много ме беше развеселила.

Така че съм на близо ама ще ви пожелая лека нощ от сега,че може пак да ме домързи да пиша