Хидроцефалия- 3

• 182 858
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Съжалявам, че съм забравила за тази дреболия  Laughing Ето тук:
 http://sbhb.bulgarianforum.net/
  bouquet
Благодаря!

# 196
здравейте и ви благодаря за ценните съвети. оказа се , че Ралица Георгиева се е консултирала с доктор Кирил Георгиев -днес говорих с него. Според него не е тумор, а са сраствания вследствие на кръвоизлива. Каза, че в началото на другата седмица пак ще се консултират и ще предприемат стъпки оттук нататък. но ще я чакат да стане 3 кг. за операция за клапа...

# 197
Арма, детенцето ти е в ръцете на лекарите, благодарение, на които моята дъщеричка е жива.
Вярвам, че всичко ще е наред и стискам палци. Hug

# 198
Здравейте,мами!Редовно следя темата,но не пиша,защото при мен нещата са различни.В смисъл,че и за мен беше шок,но  всичко се случи много бързо.А и става  въпрос за самата мен,а не за детето ми(слава богу).Стискам палци на вас и на малките ви ангелчета! Hug   bouquet

# 199
здравейте, да споделя след консултация с доктор Георгиев днес беше отхвърлена теорията за тумора, според него са сраствания от кръвоизлива, фонтанелата не е напрегната, засега не се налага пункция. чакаме да видим как ще се развие във времето.

# 200
  • София / Пловдив
здравейте, да споделя след консултация с доктор Георгиев днес беше отхвърлена теорията за тумора, според него са сраствания от кръвоизлива, фонтанелата не е напрегната, засега не се налага пункция. чакаме да видим как ще се развие във времето.

Hug Еееее, браво! Чакаме и други добри новини!
Аз поне, имам пълно доверие на Георгиев!
Да пишеш пак как сте и как е бебчето.

# 201
Арма76 това са добри новини. Дано и за напред са такива!

# 202
Здравейте майчета, извинете ме ако е питането ми е коментирано поорано... но бих искала да направя консултация възможно най- скоро  с детски неврохитург. Момченцето ми е почти на 8 месеца, с видимо уголемена , има изоставане и в двигателното развитие- не се обръща, не може да седи. Много съм притеснена, а педиатъра ни само повтаря "леле каква голяма глава" и нищо не предприема #2gunfire. Посъветвайте ме как да подходя. Мога ли директно да се свържа с неврохирург или първо е необходима консултация с невролог? Д-р Георгиев има ли свободен прием и къде? Колко струва прегледа и съответно ехографията и ямр? Благодаря Ви

# 203
  • варна
 Да, може направо да се свържеш с неврохирург, и е много желателно и неотложно, щом имате симптоми. Координати има на първа страница.

# 204
А какво показват измерванията на главичката? Но при всички случаи ти припоръчвам консулт с неврохирург, той ща прецени има ли нужда от скенер. След това веднага трябва да потърсите консулт с кинезитерапевт и да започнете рехабилитация за двигателното развитие. Аз ти препоръчвам доц.Чавдаров, макар че последния път се разочаровах малко от него. Не губете повече време.

# 205
Здравейте, да пиша и тук. Събира се група за АБР за България. Цената е 1720 евро на година. Предназначена е главно за деца с двигателни проблеми, но ние се записваме заради говора. Чавдаровв ни каза, че дишането при малката е накъсано, което й пречи на говора, а абр помага и за това. Пиша защото може да има някой който се интересува.

# 206
Здравейте, да пиша и тук. Събира се група за АБР за България. Цената е 1720 евро на година. Предназначена е главно за деца с двигателни проблеми, но ние се записваме заради говора. Чавдаровв ни каза, че дишането при малката е накъсано, което й пречи на говора, а абр помага и за това. Пиша защото може да има някой който се интересува.

Къде и кой ще провежда АБР терапията? Кой записва желаещите, кой прави консултацията? Сумата наведнъж ли се плаща, на части или на процедура?

Дай малко повече информация, благодаря ти!

Честито Рождество Христово! Да сме живи и здрави, ние и малките ни звездички! Hug newsm76

# 207
  • София
Честита Коледа на всички  дечица и техните семейства! Много здраве и благоденствие!

Вкъщи от вчера малката е с варицела. Бубка също не е карала, та се надявам, честно казано, да я изкара и тя. Засега Мими се чувства добре, дано и двете я карат леко. Не съм питала изрично Сурчев, но мисля, че няма  някаква пряка зависимост между варицелата и клапата, нали?

# 208
Валенце, аз много се страхувам от шарка вече, да, препоръчително е да се преболедува в детска възраст, но според мен всяка инфекция би могла да повлияе. Ето, морбилито ни "запуши" клапата, но дали варицелата би довела до там, не знам. Д-р Георгиев обясни, че инфекцията води до сгъстяване на лимфата, кръвта, ликвора и това затруднява работата на клапата.

Споделям опит, за съжаление лош, не искам да те плаша.

# 209
  • София
Да, Комикс, знам за вашата история с морбилито и силно се надявам при нас да мине леко. Разчитам на факта, че Бубка е вече голяма и има изграден имунитет, вярвам, че ще изкараме шарката без "екстри". Hug

Общи условия

Активация на акаунт