Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява хидроцефалия?
Как се извършва операция при хидроцефалия?
Какви са симптомите на инфекция на клапата при хидроцефалия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява хидроцефалия?
Хидроцефалията е медицинско състояние, характеризиращо се с натрупване на излишна течност в мозъка, което води до разширяване на черепните кости и увеличаване на размера на главата. Това състояние може да причини различни усложнения, засягащи мозъчните функции. Хидроцефалията е медицинско състояние, характеризиращо се с натрупване на излишна течност в мозъка, което води до увеличаване на мозъчните вентрикул и повишено вътречерепно налягане. Това може да причини увреждане на мозъчните тъкани и различни симптоми.
-
Как се извършва операция при хидроцефалия?
-
Какви са симптомите на инфекция на клапата при хидроцефалия?
-
Какви са рисковете, свързани с хидроцефалия?
-
Какви са причините за менингоцеле и хидроцефалия при новородени?
ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ БРОЙ ЖЕЛАЕЩИ ДА ПРИСЪСТВАТ
АКО ИМА ЖЕЛЕЩИ ДА ПРИСЪСТВАТ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ЩЕ ДАДАТ НЯКОЛКО ПОКАНИ
Сууууупеееер!
Отдъхнах си, да. Истината е, че си отдъхнах още през пролетта, когато доктора каза, че няма да пипа клапата, а ще е операция само на коремчето. Колкото и да звучи тъпо, ама наистина се радвам на тази операция- много по-лека ми се струва от това да и сменят цялата клапа.
аз все се тревожа че Боян расте бързо на височина и моментът за удължаване ще дойде по-скоро .Нашата клапа като сложихме беше съвсем мъничък, и тогава ми казаха че 25см са оставили аванс. Като го смятам, ми се вижда че към 105см сигурно ще правим снимка. Сега е 100см
Напикава се все още понякога,въпреки 6м. борба с гърнето.От скоро си казва при нужда.Което пак ме радва,на фона на брат му,който се научи за 3 дни на 1г.7м.Брат му на 2г.2м. знаеше всички букви,думи и правеше преразказ като възрастен...Болни,здрави...децата са много индивидуални
Търпение му е майката.Забравяш за време,възраст и да сравняваш твоето с чуждите.Всяко дете си е уникално само по себе си.Радвай се на това,което прави по-добре от другите
Ще наваксате,но не го насилвай.Времето е пред вас,той е още мъничък.Наблегнете на музикални играчки и книжки,които да повтаря докато играе.