Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 953
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Ако има скок във времето, Ямур или малкия сладур, който ще се роди, те ще мъстят на детето на Бату

# 376
  • София
Чета ви сценариите и си мисля, колко пари можехме да изкараме от идеи, ама тия не четат, когото и където трябва!  Crossing ArmsКой знае каква боза са ни приготвили, поредния кьор фишек ooooh!
Лека и от мен!  Hug

# 377
1.Серията ми хареса! Изпипали са я! Динамична и драматична! Следващата ще е направо ужасна!
2.Случаен минувач ще спаси Харун!
3.От една страна не мога да обвинявам Арас, че отиде да каже новината на Еда. Научи я и ако си замълчи по-кофти! От друга страна  можеше да се обади  и в полицията. Малко ми стоеше  като мерудия на всяка манджа!
4. Най-хубавото е, че Бату ще мисли Харун за мъртъв!
Но къде, кога и как Харун ще си разчисти сметките с него, не е ясно!
Дали ще има скок във времето, не заради амнезия, а нещо като в романа Монте Кристо - за да подготви отмъщението! Може и да взаимстват някои моменти от книгата!
Не се сещам за нещо подобно от друг филм!
Най-късно до 29 юни Харун ще си разчисти сметките с Бату, а пък ако има и скок във времето, ще ни побъркат окончателно. Не е изключено тогава Харун да завари Еда женена за Арас...
Може и това да се случи ако Бату остане, Арас да поиска да се ожени за Еда под предтекст да защитава нея и Ямур... newsm12 newsm12 newsm12 newsm12 newsm12

# 378
  • Варна
Най-късно до 29 юни Харун ще си разчисти сметките с Бату, а пък ако има и скок във времето, ще ни побъркат окончателно. Не е изключено тогава Харун да завари Еда женена за Арас...
#Crazy #Crazy #Crazy Е, ама и тебе си те бива- Еда и Арас женени?!  #Crazy Laughing
Сигурно ще има малък скок във времето Thinking- да видим Харун безпаметен ли ще ходи, Арас утешител ли ще бъде, че то все за нещо е в тоя сериал той, ама аз още не съм разбрала защо, освен да буди ревността на Харун, повечко сълзици и драми ще има сега- Еда, Ямур, че и Мелда ще са неутешими ooooh! и като се върне Харун читав Party, Еда ще му сервира, че ще става татко за втори път- чудесен подарък! Whistling Много сериали гледам... Grinning
Лека нощ на всички! smile3531

# 379
Тая Еда , как ще преживее тая мъка  Shocked Shocked Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh!

Не знам има ли друга героиня,която е преживяла всичко това,което й се случи на Еда в този филм,или и това е част от сценаристския "прецедент"

Ама и пак недомислици - дали е реално в такъв момент да си хвърли телефона на земята и да не вдига стационарния, когато очаква новини? То пък бива, бива... Crossing Arms
Ами той Арас затова лични й се натресе, щото нямаше връзка по телефона!

# 380
  • Варна
Ако има скок във времето, Ямур или малкия сладур, който ще се роди, те ще мъстят на детето на Бату
Laughing Чудесна хрумка!  thumbsup
 piasyk bash smile3540

# 381
Лека нощ,компания!
Да не се тормозим толкова предварително.Докато минат празниците,и хоп-ще дойде следващата сряда!  love001

# 382
Бату и Мелда май бяха до тук, икономии от хонорари за въртолета накрая

Това беше тяхната серия, стига толкова

bouquet  bouquet  bouquet Laughing Laughing Laughing

# 383
Нещо сценария ми издиша. Дека е Бурак, да налива и той масло в огъня, че като ще дават извращения той е специалист в тази област.
Ниса какво прави?
Мелда затвори вратата на бащината си къща и  ако загуби бебето/ не е човешко да го желаеш/ , и избяга от Бату не може да се върне у дома.

# 384
1.Серията ми хареса! Изпипали са я! Динамична и драматична! Следващата ще е направо ужасна!
2.Случаен минувач ще спаси Харун!
3.От една страна не мога да обвинявам Арас, че отиде да каже новината на Еда. Научи я и ако си замълчи по-кофти! От друга страна  можеше да се обади  и в полицията. Малко ми стоеше  като мерудия на всяка манджа!
4. Най-хубавото е, че Бату ще мисли Харун за мъртъв!
Но къде, кога и как Харун ще си разчисти сметките с него, не е ясно!
Дали ще има скок във времето, не заради амнезия, а нещо като в романа Монте Кристо - за да подготви отмъщението! Може и да взаимстват някои моменти от книгата!
Не се сещам за нещо подобно от друг филм!

Ами в Монте Кристо става точно така! Мерседес се жени за ....забравих му името!

# 385
Лека нощ на лягащите? Hug
 spam2Ако някой гледа или е гледал други турски филми,може ли да ми каже всички ли са такива психарски и с толкова мъка?И ако някой може да ми пусне линка със статията за  жените в Турция от днес ще съм Ви мноооого благодарна  bouquet  bouquet  bouquet
От оскъдните ми наблюдения мисля , че този е най -тягостния  сериал, ама и най-вълнуващия. PeaceНе успях да намеря линка за статията , сори  Blush Blush Blush
При мен спря нета за 30 минути и тръгна чак на последната реклама преди финала на серията , та се върнах да я изгледам пропуснатата част/ добре , че има на илдъза подобна функция/.
Ако щете вярвайте по време на цялата серия си мислех дано това е последната месторабота на любимите ни сценаристи и друга да нямат повече до края на живота си  Embarassed Embarassed Embarassed . Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy :35:Mного съм им набрала, личи си! newsm47

# 386

Много готина идея!

# 387
  • Варна
Още не мога да легна... ooooh! Тоя психар Бату верно стана сериен убиец!  Crossing Arms Що народ изтрепа само... smile3555 Първо капитана, ама той и без друго беше на смъртно легло, после бавачката на бебето Ямур, когато я отвлече, Феяз и Саадет- чрез наемен убиец, наемника си неумишлено, двамата полицаи умишлено, Харун- без малко... Shocked Опита се да подлуди Ниса, Еда я отвлича три пъти, две изнасилвания... ooooh! Аааа, прекалява!  newsm29 Кога ще си намери майстора тая гадина?!  Crossing Arms

# 388
Според мен вече си намери майстора в лицето на Мелда, как ли ще го врътка, нищо че сега се прави на умряла лисица

# 389
Да знаете, че ще следват моменти от Монте Кристо:
- спасява се от затвора/пожара/ с помощта на старец
-всичко го мислят за умрял
-гаджето съсипано от мъка се жени за приятеля на Едмон
- минават години
-с нова самоличност се връща и отмъщава! Единствената, която го познава по гласа е годеницата  му!
Но всичко това в съвременен вариант!

Общи условия

Активация на акаунт