SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 129
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Добър ден и честит празник на именниците.

Времето навън е в-е-л-и-к-о-л-е-п-н-о, отивайте на разходка, аз  мисля точно това да направя...
Довечера ще гледаме, нали?
Приятен ден и целувки Heart Eyes

# 76
  • # супернатурална #
Добро утро и честит слънчев Гергьовден!

Нека Св. Георги - воин и победоносоц - ви донесе успехи!

Много го обичам този ден, освен че е имен ден на баща ми, го свързвам и с един много личен празник. Та да почерпя.

Вчера добре се повозихме. Днес, следвайки традицията, да се полюляме  Laughing

Лю - лю - лю  

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 12:18 от Г. Краули

# 77
момичета аз потеглям за Пловдив, ще гледам да се обадя на тамошните девойки, ако братовчедката ми не реши, че трябва много да помагам за сватбата.

стискайте палци да НЕ хвана букета

приятно гледане довечера

аз ще се класирам по-нататък Simple Smile))

и да ви почерпя

брат ми има имен ден

# 78
Белс, приятно изкарване на местна почва  Hug  Ако имаш време, звънкай, само днес съм тук.

Галче, ти снимка с още по-изправен микрофон в ръцете на Дийн не можа ли да намериш  Joy  На градинката как й върви да е с люлка ммммммммммммммм

# 79
Добър ден и честит празник на всички, независимо от повода! Специална гушка за брата на Бела - много ми хареса този мъж Peace .

Галче,
МноУ ми допадна идеята за лю-лю-то - мисля да го играя люлка, която върви ритмично напред-назад между два здрави стълба.
За довечера съм на линия, но зависи с каква сгряваща напитка ще ме зарадваш Mr. Green . Ще ти помогна в избора Laughing : обичам двойно капучино или два броя Flutter , с пълномаслено мляко, разбито с пара за обилна, направо преливаща, пухкава, с мехурчета, но плътна пяна, за да си направя ‘мустаци’, които да оближа с наслада. И с лъжички, които да ме бият по веждите, редуващи се последователно Wink . Лъжичките също мога да оближа, нищо че е невъзпитано – след ‘мустаците’ никой няма да забележи.

# 80
Бела, да ти е жив и задрав брата! Приятно прекарване в Пловдив, много го обичам този град!  Heart Eyes

Импала... дори със (сравнително) невинно описание на консумиране на топла напитка успяваш да запратиш подсъзнанието ми някъде на юг от приличните мисли.  Laughing Ето това капучино поне на пръв поглед изглежда задоволително, даже сякаш всеки момент ще прелее от чашката...

Аз потеглям след малко по роднинско/именнически задължения, за довечера идея си нямам дали ще се класирам да гледам. Междувременно поздрав с едно много красиво парче, което не мога да си избия от главата днес, много ми е пролетно такова едно...  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=yO2SJmMUr6A

# 81
Честит празник на всички именници   bouquet

Аз ще се класирам за довечера  Simple Smile

# 82
Постери за SPN в стил "Sin City" (цъкабъл). Нямам думи просто, искам да си ги сложа всичките на десктопа... източник, там има още доста.

# 83
Честит имен ден на всички именници и изобщо на всички празнуващи и НЕпразнуващи.  Heart Eyes Hug

Днес една дружка ме принуди да отидем до Mr. Bricolage и имаше няколко рафта с книги,а аз съм заклет книгохолик така че се запътих нататък и какво да видя книга с заглавие "Календар на Градинаря" и щях да си почина от смях!

# 84
 Joy Joy  Да, "Календар на градинаря" !  Добре би било да разполагаме с такъв. За всеки ден  Mr. Green  Например мммммммммммм

Днес препоръчително се подменят зимните гуми на косачката за трева, или

Днес прочистваме вредителите на градинката и наблягаме на еди какво си и т.н. Представяте си нали  Grinning

Белс, Галче, да са ви живи и здрави любимите именици  Hug    bouquet  bouquet

# 85
Импала... дори със (сравнително) невинно описание на консумиране на топла напитка успяваш да запратиш подсъзнанието ми някъде на юг от приличните мисли. [...]
Да видиш лесно ли ми е ooooh! . Снощи реших да си сложа пръстен и дори това най-обикновено действие вече не е каквото беше Crazy .
Постерите са страхотни - благодаря, че ги сподели   bouquet .

Много се харесвам изпълнена, мокра и със запотени стъкла.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 22:55 от Impala

# 86
Joy Joy  Да, "Календар на градинаря" !  Добре би било да разполагаме с такъв. За всеки ден  Mr. Green  Например мммммммммммм

Днес препоръчително се подменят зимните гуми на косачката за трева, или

Ех, така ми се иска да му зашия скъсаното на дънките на левия крак... или поне да го доразпоря Joy

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 23:48 от Apocalyptic city

# 87
Спойлери за финала (източник):
Q: I’m desperate for some Supernatural spoilers! Therefore if you ever want your Mr.T 8×10 autographed glossy back, you’ll tell me what I want to know!! What’s going on with the wall inside of Sam’s head? Is it coming down and will this result in Big Brother/Protective Dean coming out? – T.R., Boston
A: If it comes back with even a scratch…Ahem. Well, since I’ve already told you a bit about Sam’s wall, I can say this: Anything that prompts “protective” Dean to come out will likely be, as executive producer Ben Edlund says, possibly worse than death in some ways. “We’ve flaunted death, [and] it takes one thing away from us dramatically speaking,” he says. “Yeah, there’ll be more death. I can’t really give a body count or a checklist or anything like that… but some of the things that are the most jarring and the most, let’s say potentially painful, don’t incorporate death. So, plot turns, I think, for us, and emotional switchbacks and things like that, are as impactful in the case of these episodes [coming up] as death might be on another show.”

Tри интервюта с Бен Едлънд: 1, 2 и 3 – съдържат спойлери, естествено

Slide-show: Castiel's Best Lines

Tри статии/интервюта за/с Марк Шепард: 1, 2 и 3 – няма спойлери

Слайдшоу на снимките от 6.22 – спойлер: момичето от последната снимка е някаква Робин, не Майката.

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 01:18 от Impala

# 88
Уххх, как злобно се прецаках... в цялата Гергьовденска лудница съм забравила да си платя нета, така че искам-не искам, няма да мога да гледам с вас. След 5 минути ще ме резнат и дотам  Sad  Приятно на всички герои, които ще пият кафета и ще стоят до късно!

# 89
Да чета ли спойлерите за финала,да не ги ли чета  Crazy  Crossing Arms Накрая май ще ги прочета  Crazy

Само аз и Импалка ли сме за посреднощите? Hug

Общи условия

Активация на акаунт