SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 015
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • В средата на времето
Lind, дано и този в четвъртък да не е много труден Peace

"не се учудвай като цъфна на вратата ти с вазелин и горелка" с

Ма Дийн наистина ли така казва или така са го превели? Grinning

# 466
P.S Импалка аз не съм алчна - не е нужна награда  Simple Smile  Grinning  Hug
Сигурна съм, че не си, но все пак ще те наградя - цък! Hug
PS. Tрябваше да напиша: "Заслужаваш награда" и направо да я плясна, ама ooooh! ... Другия път Peace .
PPS. Става ми мило като си спомня ученическите години: седяяя, четааа, а наоколо ми се разхождат динозаври Laughing . Ммм-даа...

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 17:14 от Impala

# 467
Благодаря за пожеланията, прекрасни мои форумски дружки  Hug  Hug  Hug
Реших да Ви се оплача - участвах в една игра за предметни награди свързани "Бързи и яростни" и не спечелих нищо  Sad Cry  Cry  Sad , ама благодарение на скъпата ми Импалка ми се оправи настроението  Heart Eyes Hug .
 P.S Преди време си мислех, че Мирка всъщност е Мупка (че така се чете името й). Вече ме смятате за много загубена и задръстена нали  Grinning

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 18:14 от Lind

# 468
P.S Преди време си мислех, че Мирка всъщност е Мупка (че така се чете името й). Вече ме смятате за много загубена и задръстена нали  Grinning
Пффф, това изобщо не може да се случи тук. Но ако някой външен си го помисли дори, ще се разправя с ей този батко и - още по-лошо Twisted Evil - с мен.
 Hug Hug Hug

PS. Въх, какъв профил на бедрото Heart Eyes вади тоз Дженсън... Така да ме тормози, ш'му съ не види Crossing Arms !

# 469
P.S Преди време си мислех, че Мирка всъщност е Мупка (че така се чете името й). Вече ме смятате за много загубена и задръстена нали  Grinning
О, Линд, всички сме минали през това име по този начин Joy И аз все се чудех кво ли е това мупка...
Забравих да благодаря на Белс за снощния поздрав. Белс, ела пак при прозореца ми, плийссс Grinning

# 470
Успокоих се  newsm53  love001 . Толкова сте мили! Започвам да се чувствам като част от вашето невероятно задружно, супер забавно и абсолютно уникално семейство.  Hug

# 471
P.S Преди време си мислех, че Мирка всъщност е Мупка (че така се чете името й). Вече ме смятате за много загубена и задръстена нали  Grinning
О, Линд, всички сме минали през това име по този начин Joy И аз все се чудех кво ли е това мупка...
Забравих да благодаря на Белс за снощния поздрав. Белс, ела пак при прозореца ми, плийссс Grinning

Хехехехе вярно много хора ми викаха мупка, аз затова го смених  Laughing и за да е по ангелоподбно де Wink
Линд никой не си е помислял такова нещо за теб, напротив!  Hug

Изи , всъщност демонката сервитьорка нали го заплашва, че ще го върне в ада а той и казва един вид, че съществата, които са го върнали са много по-силни от нея, нещо от сорта:

" Които и да са те,
искат да съм тук.

И са много по-силни от теб.

Давай, върни ме обратно.

Не идвай при мен, когато
се появят на вратата ти." - от субовете към епизода Wink

Но вазелин? горелка? Какво ще прави Дийн с вазелин и горелка на демон? Нито може да го изгори, а за мазането с вазелин просто  Joy

# 472
Златенце, всеЩе те питами все забравям ... подписчето ти от къде иде?
Ей от таз реклама

Вазелин и горелка  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Това ще ми стане любимата заплаха.

Линд, а тъй, бОри ги изпитите!  Hug

# 473
  • # супернатурална #
Е, то май всички сме чели Мирка като Мупка  Laughing А между другото, за мен си остава Ми-рка, някак си го свървам с Ми-ша  Wink

Линд, щом изпитът е бил по български, ето ти един хубав Дийн (макар и манип)  който да скъсаш по граматика докато спрягате поне три глагола. (Почти сигурна съм, че си навършила 18, но ако не си, свиркай да внимавам какво пиша)

Изи, сега гледах клипът на Аш. Наистина е страхотен, особено частта с бързи и яростни! Така ми се прииска да видя плакат на СПН в киносалон  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 20:19 от Г. Краули

# 474
Линд, честито и браво, че си повела в резултата   bouquet   Импалке, и на теб браво за всички снимкови извинения и пояснения   bouquet  А азбуката от Дейна е много идейна. Хе хе чак рима докарах, но като съм в такава компания, току виж  ме избило на поезия  Grinning  

Добре, че Мат Коен по дребни гащи го видях от офиса  Grinning  Вече е зачезнал, но още помня релефа  Mr. Green

Вазелинът и горелката  Joy  ми взеха акъла.  Като нищо Дийн може и да го е казал, но щом Мирка е проверила и не е, значи дублиращият много се е вживял Joy  С горелка и вазелин може да поправя развалена Импала примерно  newsm78

Ха ха , аз като се запознах с Мирка, тя си беше Акварел, нямаше на хоризонта мупки.  Но и тогава имаше чудене защо аджеба е Акварел  Joy

Галче,дай ми един Сам да го скъсам да го изпитвам по математика  Grinning

# 475
Мили момичета,
днес моята принцеса става на 6 годинки.

Искам да почерпя  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 476
Вазелин и горелка,дублиращия е влязал в роля  Joy Joy Joy

То така като се замисля и аз трябва да си сменя ника  Thinking много бързо ми утрепаха героинята  Laughing

За ника на Мирка  Hug  и аз много се чудех  Laughing и не смеех да го напиша на кирилица да не стане някой гаф  Laughing

Офф:Стиче От Еврика-Шерифа,Старк или Зейн?   Grinning

Duchess Да ти е жива и здрава сладуранката  Simple Smile   bouquet

# 477
Изи, сега гледах клипът на Аш. Наистина е страхотен, особено частта с бързи и яростни!
Мммм, гифче.

С горелка и вазелин може да поправя развалена Импала примерно  newsm78
#Shocked #Shocked #Shocked Възмутих се чак до рамата Crossing Arms .

Duchess,
Да ти е жива и здрава Hug !

# 478
  • # супернатурална #
Пу първа за тортата, ох, докато се изкажа вече трета  Laughing Дукесо, да ти е жива и здрава принцеста, да ви радва много и с по-малко от принц да не се задоволява   bouquet

Люс, разполагам с един позапочнат. Направих си аритметика, че ако се разходя по геометрията ще се стигне до увеличаваща се прогресия, последвана от събиране. Те ти го, скъсай го на поправителен.   Laughing

С горелка и вазелин може да поправя развалена Импала примерно  newsm78
#Shocked #Shocked #Shocked Възмутих се чак до рамата Crossing Arms .

Ай ся  Rolling Eyes И за вазелин се е набутал  Whistling

# 479
Да, наистина, Импалке, много брутално би било  Hug  Извинявам се, че дори го предположих  И з в и н я в а й , пожелавам да се радваш само на меки ласки  Grinning

Ани, честито, да ти е жива и здрава малката Дукеска   Hug  

Като гледам дереджето на Сами, Галчето направо го е логаритмувала до плюс безкрайност или най-малкото е вадил корен квадратен  Joy   Нека да събере сили до поправката  Mr. Green

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 20:59 от lili0909

Общи условия

Активация на акаунт