ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 927
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Мангъра със сигурност няма да участва, защото е ЗА ваксините и не е от министерството. На тях им трябва някой против.

# 151
Ами не се знае. Преполагам, че за другата позиция вече имат хора, затова не търсят. Wink
nenaatoa, да не би да смяташ, че тия от МЗ ще са против?  Joy

# 152
  • Пловдив
Извинявайте, ама запис, че изпуснах темата  Blush

# 153
Само се чудя що за "дискусия" може да се получи за 30 минути  Rolling Eyes ?

# 154
Никаква. За толкова време дори представителя на МЗ няма да могат да кажат нищо. Simple Smile
Наистина ли толкова само са отделили?

# 155
Записвам се да ви следя, че доста изпуснах от темата!

За предаването - дано да е наистина нещо смислено! Confused

# 156
Здравейте . Искам да попитам има ли някой от Горна Оряховица или Велико Търново. На нас ни предстоят имонизации ,но ние несме съгласни. Искам да се консултирам с хора от тези градове. Благодаря предварително

# 157
Като гледам подробностите запредаването, може да се уточни следното - 30 мин - много малко време, особено ако се има предивд съотношението 2 (лекар и човек от МЗ):1(някой от тук), водещата ще представя хората, ще въвежда темата, времето спада на 20-25 мин, прекъсване за реклами... И общо взето това е картинката, но пак си струва според мен, по-горе писах защо - има зрители, на които може да им светне лампичката ако им се обърне внимание върху проблема.

# 158
Момичета а кога ще бъде това предаване?

# 159
Няма фиксирана дата за предаването. Водещата иска да се подготвят добре и тогава. Ще бъде уточнено, когато са готови.

Като гледам подробностите запредаването, може да се уточни следното - 30 мин - много малко време, особено ако се има предивд съотношението 2 (лекар и човек от МЗ):1(някой от тук),....

Съотношението ще бъде 1:2 - 1 от министерството срещу лекар против ваксините и един родител.

# 160
  • Пловдив
вчера бяхме на консултация на малката,не бяхме ходили 3 месеца,казах на доктора и сестрата че отказвам Синфлорикса,и макар че го нямаше вчера,т.е. така или иначе нямаше да го слагат,сестрата ми написа амбулаторни листове ,в които пише че отказвам ваксината,и ги подписах,за 2 инжекции ,1 копие било за риокоз,1 за тях си.Не знам дали трябваше да подписвам,но те не се и опитаха да ме разубедят,сестрата веднага ми каза-добре подписваш се и готово.
И какво следва- да чакам да ми пратят глоба ли от РИОКОЗ? newsm78

# 161
nenaatoa,благодаря за отговора.
Аз за сега  не съм слагала ваксини,освен тези родилния дом.Започнах да се образовам по темата за ваксините.Винаги съм вярвала,че ваксините предпазват децата ни,а сега разбирам,че те само ни вредят и са предпоставка  за усложнения.
Решението ми клони да не ваксинирам.

# 162
niko11 , не е трябвало да подписваш, да. Трябваше да им поискаш информирано съгласие.
Така те са се застраховали, а ти да му мислиш. Твърде е вероятно да получиш честитка от РИОКОЗ...

# 163
  • Пловдив
добре,като получа глобата,и си я платя после какво?за детските градини,надбавки ми е ясно

аз така и не разбрах какво имате предвид под информирано съгласие-това документ ли е?

# 164
Кристиян няколко поста по-назад е писал да не подписвате нищо, а и на мен вече ми дотегна да пиша на всеки няколко страници, че ви се полага информирано съгласие. И щом не ви го предоставят в писмена форма (а се води, че е устно), значи и вие можете да откажете устно. Не сте длъжни да подписвате нищо, различно от ИС.

Ама.. след като първо подписвате, а след това питате в темата, предполагам сте готови да се борите със системата или да си плащате глобите.. Така ли е, niko11?  Rolling Eyes

ПП. Виж в подписа ми за информираното съгласие.

Общи условия

Активация на акаунт