ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 36 729
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте на всички в това прекрасно, пролетно, свежо утроооо!  Hug
П.С. Моля, внимавайте какво говорите! Персона чете.
Ей, ти там, скрития... Що се крийш, бе? Покажи се смело.

# 466
Разбира се, че чете! Нея искам да променя, макар и подсъзнателно да се случи...

# 467
Поредната "красота" - бебе умира след ваксина БЦЖ  Sad
Поне не съм единствения, който знае за смъртен случай след такава ваксина...

# 468
...без думи...

# 469
И аз останах потресена от материала!Аз вече съм убедена , че и синдрома на внезапната детска смърт се причинява от ваксини!Децата се имунизират масово, всички под ножа, не всяко организъмче би понесло тези отрови Sad
Множествена склероза имаме в семейството на мъжа ми!Сестра му, ей така се отключи изведнъж. Cry

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 11:08 от mari:)

# 470
Някой знае ли, българската БЦЖ ваксина в кои държави се използва?

# 471
  • София
Боже, мили Боже!
Мир на праха му!

# 472
И аз останах потресена от материала!Аз вече съм убедена , че и синдрома на внезапната детска смърт се причинява от ваксини!Децата се имунизират масово, всички под ножа, не всяко организъмче би понесло тези отрови Sad
Множествена склероза имаме в семейството на мъжа ми!Сестра му, ей така се отключи изведнъж. Cry
Mari, МС се отключва изведнъж, ама друг път.... нужна е сериозна само-хипноза, регресивна хипноза, или както искаш го наричай, за да се установи, (сетиш по-скоро) че всичко е започнало в по-рана възраст (при мен на 17), след поредната ваксина в училище. Дали е била БЦЖ или дифтеткок не мисля, че има особено значение.

Трябва да кажа и да го направя, а именно намирането на свястна лаборатория с цел изследване и подробен химичен анализ на няколко ваксини. Това ще е с цел откриването на недокументираното количество живак в тях.

Поръчахте ли си от Румен (Хомеохелп) лекцията на Коток? Аз два диска, като втория все още не съм решил на кой ще го подаря Wink

# 473

Трудно ще се разбере със сигурност с кого има има сключени договори за износ. Такава информация може да се вземе само от фирмата-производител и едва ли е широко достъпна. Но може да се предположи - примерно в страните от бившия соц-блок и особено в бившите съветски републики. Защо питаш?  newsm78

# 474

Трудно ще се разбере със сигурност с кого има има сключени договори за износ. Такава информация може да се вземе само от фирмата-производител и едва ли е широко достъпна. Но може да се предположи - примерно в страните от бившия соц-блок и особено в бившите съветски републики. Защо питаш?  newsm78

Само за информация... Държавите са много, не става въпрос само за такива, в които се правят задължителни БЦЖ ваксини... Спряга се бройка над 100, а не намирам инфо за нито една... От друга страна, листовката на БЦЖ ваксината, която намирам в ИАЛ не отговаря на някои европейски изисквания, на които гледам вече отговарят всички листовки на ваксини, произведени в другите държави...

# 475
От друга страна, листовката на БЦЖ ваксината, която намирам в ИАЛ не отговаря на някои европейски изисквания, на които гледам вече отговарят всички листовки на ваксини, произведени в другите държави...
Под абсолютно всякаква критика е!
Липсва съдържание, възможни странични реакции, използван адювант... НИЩО!

# 476
Чукчи, със сигурност си прав!Всички твърдят ,че изведнъж е станало но не е точно така явно.Точно тя ми е примера, и съм убедена ,че не мога да причиня това на децата си!

# 477
Моят диск на Коток пристигна днес!  Peace

# 478
  • София
Аз чакам заплата! Grinning

# 479
какъв е този диск?

Общи условия

Активация на акаунт