ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 36 697
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Чукчи, не е точно така. Може и да не ползва здравната система човек, но ако няма ЛЛ може да му спострадат првата да ползва социалната система, за коят също чинно си плаща и пак по задължение. Примерът е точно с болничните. Плащам си осигуровките и имам пълното право да си получа компесанцията в случая на взъникване на събитие (т.е. когато се разоболея или очаквам дете), но затова ми трябват чинно попълнени и разписани документи от ЛЛ или от ЛЛ на детето...
Прощавай, но ставам чувствителен, когато заговорим на тема доктори и здравеопазване. Все пак благодарение на доктори съм така...
Иначе, да, има МАЛКО ситуации, в които докторите са нужни (и то доста)...

# 541
Редно е наистина ЛЛ на детето да го издаде, но не е задължително. Може и ЛЛ на майката.

# 542
Аз взимах майчинство по-голямо от заплатата ми първата година, и беше голям рахат, защото работата ми е  такава, че ме осигуряват на пълната сума. Но като останах на 240 лв..... Crazy
И в по-малките градове сумата е нищожна.

# 543
С оглед актуалната обстановка и плъзналата зараза от ешерихия коли /не че има нещо смешно/, се чудя как така някоя лаборатория не е измислила ваксина антикраставицин, с цел безопасната консумация на краставици в ранна и старша възраст? newsm78
Странно, освен това, не са ни потърсили да ваксинират Алекс против дивия полиомиелит, защо ни бавят тея хора? Или поне да ни глобят? Или понеже не сме цигани, и не са чак дотам загрижени за нашето здраве?

# 544
sdd varna, поздравявам ви за решението, което сте взели за третото си дете! искренно се радвам за вас, и вярвам че ще се убедите, колко спокойно и лесно се отглежда здраво, неваксинирано дете!колкото до нас, 2 от ваксинираните комшийчета са с шарка. децата ми играха спокойно с тях и аз не се притеснявам. между другото, това което четох преди време за шарката според ГНМ, че се предизвиква от раздяла с любим човек се потвърди в моите очи. тъй като детето ,преди да се обрине, беше у дома и плачеше за баща си. / искам татиииии!/ родителите скоро се разведоха и майката го отглежда. на сутринта осъмна с шарка.

# 545
/искам татиииии!/ родителите скоро се разведоха и майката го отглежда
направо ми се къса сърцето, като чета такива неща Sad
Знам как е малката и какво ще бъде за нея, ако остане без мен...

# 546
Утре ще се срещам с мойта ЛЛ и да и поставя условията да си мисли,защото после аз ще мисля Laughing
Иначе от клиниката където водя понякога бъдещата кака ми издават всякакви бележки и болнични.
Дано тая седмица имам успех с разни "бюрократични" машини Praynig

Уфф и аз тая нощ осъмнах с едни такива страшни мисли- аз без нея,тя без мен.НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕМ !!!

# 547
  • София
С оглед актуалната обстановка и плъзналата зараза от ешерихия коли /не че има нещо смешно/, се чудя как така някоя лаборатория не е измислила ваксина антикраставицин, с цел безопасната консумация на краставици в ранна и старша възраст? newsm78
Странно, освен това, не са ни потърсили да ваксинират Алекс против дивия полиомиелит, защо ни бавят тея хора? Или поне да ни глобят? Или понеже не сме цигани, и не са чак дотам загрижени за нашето здраве?

Е, сега им даде идея!

# 548
На мен ми изглежда подозрителна цялата тази история с диарията в Германия. Изкараха биомагазините виновни за заразата, През април в страните от ЕС има ново регулиране на продажбата на билки препарати от растително естество. През декември е одобрено и пуснато ново лекарство Eculizumab ( в Германия и Австрия се продава под името (Soliris®, Alexion Pharma) за третиране на тежки случаи на Hämoglobinurie (PNH) Условие за лечението е да се постави ваксина против менингококи или ако има поставена да се опресни.
(http://www.pharmazeutische-zeitung.de/index.php?id=4440)

http://www.orf.at/stories/2061170/2061109/

Цялата история ми смърди от всякъде. Да не забравяме каква истерия имаше покрай лудата крава и птичия грип. Защо епидемията, за която били виновни уж испанските краставици не избухна в Испания, а в Германия или в испания ядат само краставици внос от Германия? newsm78

Следващата стъпка е може би задължителна менингококова ваксина или затваряне на всички биомагазини, евентуално поставянето им под строг режим. После как да не се увлича човек по разни теории за световни заговори...

Кристиан, ти какво ще кажеш?

# 549
fat wombat ,и на мен всичко това ми е сииилно съмнително . Някак елементарно скалъпено .

Малко извън темата , но във връзка с мощните магнитни бури - имате ли някакви оплаквания ? newsm78

Защото около мен буквално ври и кипи от хора със силни главоболия , световъртежи , прималяване до припадък почти , ниско кръвно и подобни екстри . И мен не ме подмина за съжаление , та събирам данни . Може и на лични . Peace

# 550
1. На мен ми изглежда подозрителна цялата тази история с диарията в Германия....

2. Изкараха биомагазините виновни за заразата........

3. Цялата история ми смърди от всякъде..........

fat.wombat, Няма как да не се съглася с теб!
1. Как пък точно в Германия и как пък точно от еди къде си били? Няма значение! Бийте си ваксината и не задавайте неудобни въпроси само не казаха! Тези доктори са учили толкова дълго и сега вие да не им вярвате също!

2. Ако био магазините са виновни за "заразата", то какво да кажем за не био-то и стандартите под всякаква критика на плодове, зеленчуци и месо. Олееее, месото! Болна тема, но не искам да влизам в подробности, защото ще се разводни супер много...

3. Смърди за мислещата част от населението с поне малко критично мислене. Да не забравяме, че ваксините са целят и там!

И аз искам да чуя Christian Simple Smile

# 551
На мен ми изглежда подозрителна цялата тази история с диарията в Германия. Изкараха биомагазините виновни за заразата, През април в страните от ЕС има ново регулиране на продажбата на билки препарати от растително естество. През декември е одобрено и пуснато ново лекарство Eculizumab ( в Германия и Австрия се продава под името (Soliris®, Alexion Pharma) за третиране на тежки случаи на Hämoglobinurie (PNH) Условие за лечението е да се постави ваксина против менингококи или ако има поставена да се опресни.
(http://www.pharmazeutische-zeitung.de/index.php?id=4440)

http://www.orf.at/stories/2061170/2061109/

Цялата история ми смърди от всякъде. Да не забравяме каква истерия имаше покрай лудата крава и птичия грип. Защо епидемията, за която били виновни уж испанските краставици не избухна в Испания, а в Германия или в испания ядат само краставици внос от Германия? newsm78

Следващата стъпка е може би задължителна менингококова ваксина или затваряне на всички биомагазини, евентуално поставянето им под строг режим. После как да не се увлича човек по разни теории за световни заговори...

Кристиан, ти какво ще кажеш?

Кофти е, да, и според мен доста понамирисва. Не обясниха по какви причини Е. коли, която е част от нормалната флора в червата, причинява хеморагии. и довежда до смърт. Но пък е важно да се обвинят био-производителите.. Слушах цитати от изказване на испанския земеделски министър, който приканваше специалисти от ЕС да направят допълнително по-сериозни изследвания, за да са сигурни в недоказаните неща, които се тиражират, и които биха засегнали сериозно и без това пропадащата икономика на Испания..

Доста притеснителни неща срещнах пак покрай тая истерия. Ако сте обърнали внимание, има вероятност да забранят използването на оборски тор за зеленчуците и да се мине само на синтетични минерални торове.

# 552
Нали знаете,ако много ви намирисва историята,ще имате хрема после... Laughing

ЕХЕК е поредния фарс.
Днес слушах министьрката по ТВ как обясни "научно",че "немската" бактерия дошла в Австрия и "мутирала" и затова нямало толкова много случаи,но пьк не се знаело колко ще има,ако немци продьлжават да идват (визират в момента наплива на немски студенти,които са трьн в окото на австрйиската образователна система).

Германия по принцип винаги "пречи" на Америка и изобщо на много страни защото е богата,има силна икономика сьс завидно качество,а немецьт е работлив и издьржлив.
От много време се опитват да я сринат по всякакви начини.
Кампанията за уж доброволна имиграция на немците по света се води по тв програми нон стоп.Good Bye Deutschland например по ФОКС ТВ.И тя е с цел да изрита колкото се може повече немсци от страната им,на тяхно място да се заселят хора с други качества и тн...Виждате как е.

Отделно "горе" не харесват и биомагазините или по скоро техните потребители,които не са малко,заможни хора са и са с добро образование.Не слагат ваксини,не ползват системата 100%,живеят горе долу независими.Това дразни.

Аз ям краставици,много обичам.
Ако има такава бактерия,то отдавна сьм я изял защото последните месеци бяхме и в Германия,а там не спрях да ям краставици.

# 553
  • в матрицата
В момента в който се започна да се говори за тая Е коли,  си спомних за лудата крава.... свинския грип и разни измислени епидемии , зарази....... и се зачудих кога ще предложат ваксина  за тия Е коли.... Не бях в БГ, а на място с хора от всички континенти, ами  ядяхме си  краставици, гледахме  ТВ и се смеехме.... Кого си мислят , че ще заблудят този път? Малко " слепи" останаха..

# 554
  • София
ЯЯЯ!!?!! http://www.bnews.bg/article-29146 хъм, хъм!!!

Общи условия

Активация на акаунт