ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 723
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
И аз следя историята с краставиците и ешерихията. За мен това е една измислена история. Холандците и германците направиха голям кошмар за Испания като тръснаха из медиите тая глупост.
За какви био продукции говорите вие? Това са си най-обикновенни краставици с едни голееееми листа, които не стават 4рез екологи4но гледане.

# 571
И аз така мисля!Испания поддържа много голям процент от вноса за Европа!На някой не му е изгодно, а масовата психоза след една такава новина е голяма!

# 572
Чисто ново изследване, доказващо връзката между аутизма и ваксинациите. Публикивано е, в престижно медицинско издание (да се ненадяваш:)))

http://www.informaworld.com/smpp/content~db=all~content=a938070200~frm=titlelink

Изследването е открило, че колкото повече ваксини са получили децата, толкова повече случаи на аутизъм с а се появили. Увеличаване на ваксините с 1% е асоциирано с 680 нови случая на аутизъм или друго разстйство (тежко нарушение в ученето). Резултатите показват, че въпреки, че живакът е премахнат от ваксините, други вредни вещества в тях причиняват аутизъм.

Това, е хората се будят и вече измамниците не успяват да наваксат с лъжите си. Grinning

# 573
Резултатите показват, че въпреки, че живакът е премахнат от ваксините...
Премахнат, ама друг път! Не го смятат за активна съставка и не го пишат в листовките!

Ако някой се сеща за читава лаборатория в София - нека пише.
Отдавна съм намислил подробен химичен анализ на няколко ваксини, между които е БЦЖ - пълна мъгла е там....

# 574
Резултатите показват, че въпреки, че живакът е премахнат от ваксините...
Премахнат, ама друг път! Не го смятат за активна съставка и не го пишат в листовките!

Ако някой се сеща за читава лаборатория в София - нека пише.
Отдавна съм намислил подробен химичен анализ на няколко ваксини, между които е БЦЖ - пълна мъгла е там....
Бих подкрепила финансово, макар и скромно. Жена на втори мой братовчед е лаборант ( д-р). Мога да питам дали знае за подобна лаборатория.

# 575
Бих подкрепила финансово, макар и скромно. Жена на втори мой братовчед е лаборант (д-р). Мога да питам дали знае за подобна лаборатория.
Не искам финансова подкрепа.
По-скоро лаборатория, място, където могат да направят това изследване и химичен анализ...

# 576
Откъде ще се снабдиш с ваксини? Thinking

# 577
Откъде ще се снабдиш с ваксини? Thinking
Нинам, ще пробвам от аптеки разни, Интернет...

# 578
Не е въпроса само да се намери ваксина и читава лаборатория, но и да е ясно въпросната лаборатория с каква граница на откриване на живака работи... Това мисля зависи от методиката и от техниката, с която разполага лабораторията... С други думи, ако живакът е под границата на откриване, няма да получите резултат с точност, а например < "от еди колко си" (границата на откриване - например < 0.05), което практически може да не върши никаква работа...

# 579
е точно затова ни трябва "читава" лаборатория Wink

# 580
  • София
И да и се има доверие също!

# 581
И да и се има доверие също!
Да, това свива още повече избора.... Повечето лаборатории са медицински. Пък нали гарван гарвану...

# 582
Малко се отклонявам от текущия въпрос,но все пак съм в темата Simple Smile
Бях при ЛЛ по повод отказа на ваксини за бъдещото бебе и ето какъв беше нейния толкова спокоен отговор / не очаквах /.
Няма проблем,в амбулаторния лист долу където се подписвам,да напиша че се отказвам и толкова ShockedПредупреди ме единствено за детските,че няма да мога да ги взимам.Като и споменах за глоба от риокоза - не беше чувала.А между другото спомена,че имала вече доста пациенти ,които се отказвали от ваксини.Та хич не беше учудена за намерението ми.
Сега остава на второ четене да подпитам дали няма да ми попълни и здравната книжка Wink

# 583
А между другото спомена,че имала вече доста пациенти ,които се отказвали от ваксини.Та хич не беше учудена за намерението ми.
Ти ще видиш догодина по това време какво ще става Grinning
Такива като birdie и persona ще остават в мрачната история на човечеството. Но и те са хора, и те имат нужда от пари...

# 584

Здравейте, темата е много актуална за мен напоследък, защото ние със съпруга ми решихме да не ваксинираме детето си. Малкият е на 7 месеца и не сме слагали ваксини ( освен неизбежните в родилния дом). И тъй като предполагам тук има майки, които са се сблъсквали с бюрократичните проблеми моля да ми помогнете. Става въпрос за някой личен лекар, който е отворен към този въпрос за да запишем детето при него. Сегашната ни педиатърка ни анатемоса, макар че не я виня тя наистина вярва в това, което прави. Но сега най-важно е здравето на детето и да има възможност да се социализиара, а това знаете става в детска градина, за която ми трябва бележка.
  Моля ако някой може да ми каже GP който може да помогне.
 Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт