КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ - 2

• 186 868
  • 441
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!!!

Искам да подаря количката на моето дете,както и едно дюшече за бебешко легло,което е ново,понеже никое от двете ми деца не сеше в отделно легло като бебе.
Количката е Куини Спийди,триколка и с доста широк кош.Според мен би била удобна и за детенце с ДЦП или друго увреждане,понеже е доста голяма и би могла да е в помощ на майка с по-голямо детенце.Дъщеря ми е на 5 год и се събира вътре без проблем.

# 166
Здравейте,
Искам да даря няколко торби с дрехи за жена.Запазени са няма скъсани или с петна.Звънях на няколко организации,но за жалост никой не ми вдигна.Помогнете

# 167
Искам да даря елхичка (пластмасова), играчки за елха, гирлянди и още десетина плюшени играчки (около 20 см х 10 см).

# 168
Здравейте,

Отделих един чувал с играчки - конструктори, кукли и др. за деца около 4-6 години. Знаете ли къде могат да се дарят.

Вече ги предадох на един дом за деца в София.

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 20:43 от avelichkova

# 169
# 170
Привет,аз съм бременна с близнаци и нямаме възможност за момента,ако някой има неща които да иска да ни подари за бебетата да ми пише или да дам номер да се чуем.Благодаря

# 171
Привет,аз съм бременна с близнаци и нямаме възможност за момента,ако някой има неща които да иска да ни подари за бебетата да ми пише или да дам номер да се чуем.Благодаря

а какви неща са ви необходими и защо нямате възможност?

# 172

а какви неща са ви необходими и защо нямате възможност?

Криси изчакай малко, има много  неясноти около дамата, все още не се рабира тя ли чака близнаци,приятелката и ли чака близнаци, тя ли чака момче а братовчедката и момиче, ето двете теми в продавалника
http://prodavalnik.com/forum/topic/?t=70591
http://news.prodavalnik.com/forum/topic/?t=78549
два различни ника там............

# 173
Дамата очаква и от мен да и изпратя количката и дюшечето.Странно как обаче си смени ника толкова бързо.....?!

# 174
  • София
Въпросната и мен се опита да излъже но понеже не беше добре подготвена в отговорите си нещо ме усъмни и се позамислих и в крайна сметка попаднах и на темите в продавалник слет това и тук и така нещата се навързаха! 

# 175
# 176
  • Троян
Здравейте,незнам дали тук е мястото да попитам.Имам много нови мартенички от миналата година и си помислих че мога да ги дам,ако организирате да се подаряват за някои деца.Ако има нужда може и на лични да се разберем.

# 177
Здравейте.
Имам няколко чифта дънки, пуловери, блузки и едно яке, които искам да подаря на някоя дама в нужда.
Аз съм висока 176 см. Дрехите са L размер.

# 178
Имам детско легло, дървено, с матрак. Искам да го даря на някое детенце, което има нужда. В гр. София съм.

Подарено е!

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 19:09 от Julie

# 179
http://www.blitz.bg/news/article/135397

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6452.80.html

Да, ама не! От сутринта събирам хора да се организираме да помогнем на едни деца. В София Емил Кошлуков ще бъде организатор на пункта.
Във Велинград се намира помощното училище за деца и юноши „Драган Манчов“. Сградата на училището е много хубава, защото МОН отпуска пари за това, но учениците идват от много бедни семейства, буквално учителите са ги събирали от кофите за боклук по улиците.
ДЕЦАТА НЕ СА СИРАЦИ и няма държавна издръжка за тях.
Но повечето от децата са от толкова бедни семейства, че има девойки на по 15- 16 години, които не са виждали нова дрешка в живота си, а износват някакви дрипи, събрани от къде ли не. Идват на занятия полугладни и премръзнали. Учителите събират редовно пари от заплатите си, но скромните даскалски левчета не стигат за нищо.
Децата ни са талантливи, но родителите им са много бедни. А мечтите им са като на всички деца и не разбират защо техните не се сбъдват. Наближава Великден и се надяваме нашият зов за милосърдие да достигне до сърцата на много българи и те да помогнат с каквото могат – дрешки, обувки, дори втора употреба да са, за да не се срамуват децата да влизат в клас”, призовава директорката Елена Канлиева.
Адресът е: Велинград, бул. “Съединение” № 256, ПУ “Драган Манчов”.
Телефони: 0359/5-30-35 и 0359/5-13-38, GSM 0895 67 76 27.
Децата са на 7-18 г. възраст.
Много от хората, които пишат тук са на възрастта на тези деца. Имате ли стари дрехи, които са ви малки?
Имате ли дрехи, обувки, играчки, останали от Вашите деца?
Имате ли излишен козунак?
Изпратете го на училището, там има учители, които ги е грижа за деца, чиито родители или нямат средства, или отдавна са абдикирали от задълженията си.
Хората НЕ ИСКАТ пари, а просто дрехи и играчки втора употреба, училищни пособия, козунаци и други хранителни продукти за Празника.
Повече информация тук http://www.blitz.bg/news/article/135397

Общи условия

Активация на акаунт