"Дързост и красота"- тема 68:"Страст и реклама[ция] "

• 22 735
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Моля обвинените да потвърдят това  Peace

# 616
Гльодам клипА с Брук и Оливар и там аджАба съвсем ясно се види,че те двамата се поглеждат в очити и то съвсем отблизо Naughty
Оливар е със сини очи,а Брук не е забелязЪла това Laughing Laughing
Сакъш вече фантастика ни предлагат Laughing

# 617
Цитат
Ако единствената причина да се отвърне от Брук е спането със сина му, то същата причина /спането на Тейлър със сина на Брук/ трябва да го е отвратило не по - малко

1.Синът на брукито е на около 40 години.Т.е. разликата между Тейлър и Рик е около 20-22 години.Т.е. ,предполага се ,че един 40-годишен мъж има по-ясна представа какво прави...

2.Синът на Тейлър е около 22-23 годишен,т.е. разликата между брукито и Томас е около 40 години.И донякъде възприемам ситуацията като съблазняване едва ли не на малолетен....20-годишен момък по-лесно може да бъде заблуден какво е любов ...или само секс....

3.Брук отглежда Томас около 10 години като свой син....не са давали ,че й казва чак "майко",но и Томас ,и близначките приеха брака на баща си с брук .И гледаха на нея като на втора майка,мащеха, както искаш ....
Та ,от тази гледна точка брук спи със сина си,донякъде.   Peace

Докато Тейлър никога по никакъв начин не е участвала в отглеждането на Рик.За нея той просто е синът на някого....

Та ,за сравнение изобщо не може и дума да става!

Така по -ясно ли е?   Laughing

Гледах за Томас, че когато е вкаран за главен герой през 2004 е казано че е на 18 демек сега трябва да е на 25  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 618
Разбрах кое ме дразни във връзката Тейлър - Рик: факта, че "е израстнал пред очите и".
Ако беше расъл някъде далече от нея, т.е. ако тя не беше го възприемала като бебе, дете, юноша и т.н. за известен период от време, в който той е "израствал пред очите и" нямаше да ме дразни толкова тази връзка. Въпросът е , че педофилското усещане идва от факта, че си виждал някой по памперси, възприемал си го като другарче от детската градина на детето си, а после - бам - в кревата - като мъж, като любовник...еле пък като ...съпруг...Това не е наред! Определено на мене ми идва в повече! Та ако ще да е технически изрядно откъм кръвосмешение и роднински връзки.

# 619
Ох, ама и тая Брук с нейните номера! Постоянно напуска компанията или града, за да може Ридж с щраусовият си мозък да я подгони и да й се моли. ooooh! Казвам това, защото и в американските серии предстои същото- след раздялата си с Ридж, Брук ще напуска компанията! ooooh!

mif, донякъде съм съгласен с теб, макар че не мисля, че постъпката на Тейлър е точно 'педофилска'. Доколкото знам, преводът на тази дума беше свързан с думата 'дете', а Рик мноооого отдавна не е дете. Съгласен съм, че тая история с Рик и Тейлър като цяло е отвратителна (може би на второ място след Ридж и Бриджит), но все пак до голяма степен разбирам Тейлър защо постъпи така, а и като погледнем и обстоятелствата като цяло, тя не излиза чак толкова долна от всичко. Жалко само, че изглежда смешна, когато в по-новите епизоди упреква Брук 'че е спала със сина й' и сякаш въобще не се сеща, че и тя е правила същото с нейния, и то с чисто съзнание. Ама какво да ги правиш тия сценаристи, през последните години усилено съсипват изградените с десетилетия идеи. Crossing Arms И все пак... трудно Тейлър може да стане к**вата на сериала след като това си е титлата на Брук още от началото. Пък и мисля, че Тейлър все още може да си поддържа имиджа на по-достойната жена за Ридж. Peace

# 620
Ей, човече, аз гледам да не съдя хората, ако мога. Не бих употребила думата "педофилско", освен като прилагателно към думата "усещане". Не намирам никого за "долен" по природа, просто хората правят малки и големи грешки.
И аз мисля, че тия изцепки със спането с "децата" са измислени, изсмукани от пръстите на сценаристите.
Колкото до това, че Тейлър е обвинила Брук, че е спала със сина и, без да си спомни в тоя момент за своето изпълнение - и това е човешко - просто хората виждат по - ясно другите, отколкото себе си и това не се отнася само за Тейлър в случая. Отнася се за всички хора по принцип. Това е общочовешки дефект.
 Peace

# 621
  • somewhere near the sea
Разбрах кое ме дразни във връзката Тейлър - Рик: факта, че "е израстнал пред очите и".
Ако беше расъл някъде далече от нея, т.е. ако тя не беше го възприемала като бебе, дете, юноша и т.н. за известен период от време, в който той е "израствал пред очите и" нямаше да ме дразни толкова тази връзка. Въпросът е , че педофилското усещане идва от факта, че си виждал някой по памперси, възприемал си го като другарче от детската градина на детето си, а после - бам - в кревата - като мъж, като любовник...еле пък като ...съпруг...Това не е наред! Определено на мене ми идва в повече! Та ако ще да е технически изрядно откъм кръвосмешение и роднински връзки.
Така е. Това сме го обсъждали, но все пак си права. Тогава мисля, че всички бяхме по изключение на едно мнение- не одобряваме тази връзка, каквито и да са подбудите. Смахнато е. Crazy
Защото и Оуен е поне с 10 години по-малък от сина на Джаки, да не кажа и повече, но никой не я упреква Naughty

# 622
Всички сте от Отбора на Брук,макЪр и да не си признават някои от вас Naughty Naughty
освен ненннннка,красимирка също си призна

Къде това,бе,Фенче?    newsm78
Няма начин някога да стана брук-фенка....толкова ми е опротивяла с нейните курв...ски и манипулативни изпълнения,че дори не изпитвам жал,когато я нападат или страдат.Дори бих казала ,че малко злорадствам, че си получава квото е надробила.Колкото и коравосърдечно да звучи!   Simple Smile

...............................
възприемал си го [/b] като другарче от детската градина на детето си......
Ама не разбра ли ,че няма такова нещо?   Mr. Green
Когато Рик растеше ,Тейлър я занимаваха други проблеми.
А и няма как да е другарче на сина й ,защото между Рик и Томас има около 20 години разлика!   Peace

# 623
 Joy Joy Joy Joy
Щом брукито има шанс да вири крака,нищо друго не важИ:ни дяца,ни болна майка.....
Те да мрат,нали бруклата си подсигури мъжо......     hahaha hahaha

# 624
  • somewhere near the sea

Брук седи в самолета и обяснява на Кейти, че да отиде в Париж, да бъде с майка си и баща си е най-правилното нещо в момента.” Сега за мен е най-важно да бъда с майка и татко в Париж”. Чакала е знак от Ridge, но това не се случи.
Торн казва на Ridge по телефона, че  не смята, че този план ще сработи. Ridge го уверява да има вяра. Торн кани  майка си за обяд.

Стефани иска да празнуват сега, че Брук ще  замине за Париж.
Бриджит казва Ник, че разбира,че притеснен за майка му, защото  не може да се събере с Оуен. Ник я информира, че Джаки е там в момента и вземат решение за окончателно скъсване. Любовта не винаги е достатъчна.

Оуен казва на Джаки, че  я обича, че никога не ще се промени. Иска да се прибере вкъщи и да започнат отначало. Тя признава, че  не е дошла да спаси брака им, а да го прекрати.
„Мама не е поискала това от теб-настоява Кейти.-би искала само най-доброто”. Брук добавя, че чакала е знак от Ridge, но това не се случи.
Оуен се нуждае от обяснение - да го погледне право в очите и да му каже. Вместо това, тя сваля пръстена си и промълвява, че с брака им е свършено. Би било толкова лесно да  продължи, но това е лошо за Оуен.
Оуен ѝ  признава за последен път, че я обича, че не иска по-млада жена, която може да му роди  деца, той иска брака им. Няма да я пусне да си тръгне. Джаки насмешливо пита: „Дори когато остарея и побелея ли?” Той заковава: „Аз съм завинаги твой, както и ти. Хайде, познавам те, знам, че вярваш.” Тя споделя, че не иска да прекара още една нощ в леглото без него.

Те се целуват и прегръщат.

Ridge стои и гледа как самолетът с Брук излита.
Кейти настоява Брук да погледне през прозореца и да види техния плаж, където  има нарисувано сърце в пясъка с имената им вътре.
Спират самолета, Брук взема кола и лети към плажа. Двамата се затичват един към друг.

Прегръщат се и се целуват и той заявява, че никога повече няма да я пусне.
Steffy се появява в офиса на Whip и му обяснява, че не може да намери своята баба.

После минава направо към въпроса и и го пита за Джаки и Оуен. Казва на Whip, че  знае как се чувства  заради Джаки, но  се надява, че ще ги остави да оправят брака си.
Тейлър влиза при Стефани, когато Торн излиза.

Стефани се радва, че  имат основание да празнуват, тъй като Брук е заминала за Париж. Тейлър ѝ казва, че  Ridge е емоционално все още обвързан с Брук. Ridge в това време ѝ се обажда. Има нещо да ѝ каже... Връща се при Брук  у дома.  Брук знае, че няма да е лесно на Тейлър, когато чуе това.
Кейти и Donna са в същия ресторант на покрива и Стефани отива при тях да ги пита  защо Кейти не е в Париж с Брук. Кейти отговаря, че Брук промени плановете си и е с Ridge в момента.

Whip не е толкова сигурен, че връзката между Джаки и съпруга ѝ  е толкова силна.
Оуен настоява Джаки да освободи Whip от работа.

Той просто не може да работи с него, след като вече знае какво чувства  към Джаки. Тя му напомня, че Whip е огромна част от успеха на Джаки M. Правят любов на дивана, а тя го моли да се върне вкъщи с нея.
Тейлър е смазана, когато Кейти казва, че Ridge е нарисувал сърцето в пясъка за Брук, за да види този знак и да ѝ покаже, че все още я обича и я иска. Дона си взема чантичката и злобничко подканя Кейти да се махнат, за да оставят Тейлър и Стефани сами…

Стефи иска да знае дали Whip е влюбен в Джаки. Препоръчва му да не се забърква. Ще причини много неприятности.
 Брук и Ридж изразяват любовта си по обичайния начин. Той ѝ казва, че я обожава  - неговият ангел - и  не иска да живее без нея.

# 625
новото интро най-после newsm10 newsm10

# 626
Брех,колко празни приказки изприказва брукито,да оправдае един гол...секс......    rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 627
новото интро най-после newsm10 newsm10

споко от БНТ пак ще пускат старото както правят винаги пуснат новото за една серия и после пак старата истпория Sunglasses

# 628
Признайте,че серията беше много романтична Naughty
Аз разбира се не понасям рич,но днес по изключение той постъпи много ерудирано Crazy
Брук освен всичко останало е и добра шофьорка Crazy

Двете Дебелани пак останАха с пръст в***********

Брук има личице на момиченце,което се вижда и от снимките на "марси" Naughty

# 629
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Отявлен противник съм да се коментира нещо,което все още не сме го гледали... NaughtyНо след като тази практика се наложи,присъединявам се  Tired
Ако,драга/и/ МИФ,връзката Тейлър-Рик те е подразнила,то брук-Томас трябва да те ПОКЪРТИ... Twisted Evil.....Защото брук живееше с рич,докато Тейлър я няма и буквално и преносно е БЪРСАЛА задника на Томас...(Тук много се НАТЯКВАШЕ,че видите ли, брук е отгледала децата на Тейлър ooooh! и даже им е била ДОБРА майка!!!??? Outta Joint)Да спиш с ДОВЕДЕНИЯ си син,какви точно усещания предизвиква....ПОДОФИЛСКИ или НЕПОДЕФИЛСКИ!!!!!!!!!!!!!!!! smile3502

Общи условия

Активация на акаунт