"Дързост и красота"- тема 68:"Страст и реклама[ция] "

• 22 731
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Разбрах кое ме дразни във връзката Тейлър - Рик: факта, че "е израстнал пред очите и".
Ако беше расъл някъде далече от нея, т.е. ако тя не беше го възприемала като бебе, дете, юноша и т.н. за известен период от време, в който той е "израствал пред очите и" нямаше да ме дразни толкова тази връзка. Въпросът е , че педофилското усещане идва от факта, че си виждал някой по памперси, възприемал си го като другарче от детската градина на детето си, а после - бам - в кревата - като мъж, като любовник...еле пък като ...съпруг...Това не е наред! Определено на мене ми идва в повече! Та ако ще да е технически изрядно откъм кръвосмешение и роднински връзки.
Отявлен противник съм да се коментира нещо,което все още не сме го гледали... NaughtyНо след като тази практика се наложи,присъединявам се  Tired
Ако,драга/и/ МИФ,връзката Тейлър-Рик те е подразнила,то брук-Томас трябва да те ПОКЪРТИ... Twisted Evil.....Защото брук живееше с рич,докато Тейлър я няма и буквално и преносно е БЪРСАЛА задника на Томас...(Тук много се НАТЯКВАШЕ,че видите ли, брук е отгледала децата на Тейлър ooooh! и даже им е била ДОБРА майка!!!??? Outta Joint)Да спиш с ДОВЕДЕНИЯ си син,какви точно усещания предизвиква....ПОДОФИЛСКИ или НЕПОДЕФИЛСКИ!!!!!!!!!!!!!!!! smile3502

Да, оабче Брук и Томас не са правили секс  Sunglasses докато Тейлър и Рик направо си имаха връзка и искаха да се женят

# 631
Разбрах кое ме дразни във връзката Тейлър - Рик: факта, че "е израстнал пред очите и".
...............................
възприемал си го [/b] като другарче от детската градина на детето си......
Ама не разбра ли ,че няма такова нещо?   Mr. Green
Когато Рик растеше ,Тейлър я занимаваха други проблеми.
А и няма как да е другарче на сина й ,защото между Рик и Томас има около 20 години разлика!   Peace

Казах ти вече - може технически да си го изчислила точно, но от това не става по - приемливо. За мен.
Като изключим факта, че всичките тия изпълнения са небивалици, по един или друг начин всичките, дето в минало или настояще време по някаква причина са се наричали с фамилията Форестър, са едно голямо шашаво семейство. За мен! И са се познавали и виждали помежду си. Рик е дете в семейството за Тейлър, точно както е дете и Томас, както е дете и Бриджит. И е грозно отвсякъде!
Краси.мира, просто не вярвам, че ти сериозно оправдаваш една такава гледна точка, при положение, че непримиримо съдиш иначе. Наистина има двоен стандарт в отношението ти, даже и аз го виждам. /за да не си помислиш, че се заяждам, представи си същата ситуация за която говорим, но с Брук. Какво би казала в този случай за нея?/
Залудо се хабим с тая история - това са врели - некипели.
 Peace

# 632
Ако,драга/и/ МИФ,връзката Тейлър-Рик те е подразнила,то брук-Томас трябва да те ПОКЪРТИ... Twisted Evil.....
Така би било, наистина, би ме покъртило, права си. Ама това с какво променя случая с Тейлър - Рик? С нищо.

П.П. susy, какъв ти е проблема с моята полова принадлежност, та си написала обръщението като към мъж и като към жена? Що за лош вкус, как трябва да те разбирам?
За всички: МИФ са инициалите ми. Не значи нищо, освен инициали.

# 633
Краси.мира, просто не вярвам, че ти сериозно оправдаваш една такава гледна точка, при положение, че непримиримо съдиш иначе.
Ми нали затова харесва Джуклицата,която също знае само да съди.

Цитат
Наистина има двоен стандарт в отношението ти, даже и аз го виждам.
Чак Сега ли го забелязЪ?Всички фенчета на Джуклицата са с двоен стандарт Naughty
Много сложно им станА с тия разгонвания на дърти години на любимата им пияна убийца и вече им е много трудно да измислят оправдания ooooh!

# 634
  • somewhere near the sea
Що разгонвания, бе "фенче"? Нали прави почти същото като твоята любимка? Значи за русото може, за другата- е грозно разгонване newsm78 О, да ти -хич нямаш двоен стандарт Naughty

# 635
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Ако,драга/и/ МИФ,връзката Тейлър-Рик те е подразнила,то брук-Томас трябва да те ПОКЪРТИ... Twisted Evil.....
Така би било, наистина, би ме покъртило, права си. Ама това с какво променя случая с Тейлър - Рик? С нищо.

П.П. susy, какъв ти е проблема с моята полова принадлежност, та си написала обръщението като към мъж и като към жена? Що за лош вкус, как трябва да те разбирам?
За всички: МИФ са инициалите ми. Не значи нищо, освен инициали.
Извинявай,mif ,наистина извинявай!!! Объркала съм твой пост с пост на bbfen.... Praynig Simple Smile
 Към Т-Р си показахме отношението и преди и сега....А към Б-Т предстои.... Mr. Green
anastasja ,дали е спала или не ще видим някога Naughty Ама в случая само мисълта за подобно нещо,би трябвало да отрезви наялата се ''розови'' плодчета баба...Ако е истина,де,а не оправдание пред рич.....Да сме живи и здрави да го видим... Laughing

# 636
Извинявай,mif ,наистина извинявай!!! Объркала съм твой пост с пост на bbfen.... Praynig Simple Smile
Приемам  Grinning Отново настана мир и любов!  Hug Peace

# 637
Цитат
Краси.мира, просто не вярвам, че ти сериозно оправдаваш една такава гледна точка, при положение, че непримиримо съдиш иначе. Наистина има двоен стандарт в отношението ти, даже и аз го виждам.
За последно:
Тейлър беше СВОБОДНА жена.Без мъж до себе си тогава....
Рик също беше СВОБОДЕН мъж в онзи момент....
Рик никога не е възприемал Тейлър като майка,мащеха или нещо такова.....
Тейлър никога не е гледала на Рик като на син,доведен или друг....
Рик е син на Ерик и брук и фактически няма НИКАКВИ допирни точки нито с Рич,нито с Тейлър,нито с децата й.....
Защо ,в такъв случай ,да нямат връзка?

ДОКАТО :В коментирания случай между брук и Томас:
Брук повече от 10 години го гледа като свой син....както писа Сузи,и задника му е бърсала ....пък после гледа на него като сексуален обект!
В същото това време е омъжена за баща му.....пък налита на сина му.И няма никакво значение дали са стигнали до секс или не.Самата мисъл да съблазни доведения си син е гнусна!

Двата случая са толкова различни ,че и дума не може да става за сравнение.Камо ли за двоен стандарт.

За Брук не мога да си преставя идентична ситуация.По простата причина ,че от самото начало съм я възприела като златотърсачка,преследвачка на чужди мъже и разрушителка на бракове.Просто не си я представям като честна, морална  и загрижена за другите жена.....не мога да гледам на нея по този начин.
Тя винаги търси изгодата първо за себе си.....   Peace

# 638
Ами тя за*ба болната си майка на мига.. Twisted Evil.Ако,разбира се, това не беше пунт. newsm78..Видяла ''две сърца на пясъка'' и айде самальота на обратно....А мамка бет чака ли чака на ''Орли'' да кацне всеотдайната щерка....Ша има да чака,гОрката!!!!Доде щерката се нае..... ooooh!

# 639
По-добре от Краси не бих го обяснила  Peace

Това не значи, че другите ще го разберат

# 640
e брук томас определено е супер отврат като ридж -бриджит.Ама и тейлър-рик за мене си е гнусно макар и в по-малка степен.
а тея простотии брук-оливър според мен както казах ги правят само за да предизвикат зрелищни кавги между стефани и брук(и тейлър) аз лично само заради тези кавги гледам тия истории определено са зрелищни за мене.

# 641
Брук е още по-секси напоследък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Каква дързост и красота Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

само ме е яд,дето онзи противняк само я целува #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Горкото Катринче,трябва да има волски нерви дето го търпи тва Квазимодо рон мос

# 642
Пише се ''Салува'', за да се подчертае, още повече, ОТВРАТНОСТТА на ситуацията  Mr. Green
И аз да те науча на правописа на нЕкои думи Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace

# 643
Тогава мисля, че всички бяхме по изключение на едно мнение- не одобряваме тази връзка, каквито и да са подбудите. Смахнато е. Crazy
Защото и Оуен е поне с 10 години по-малък от сина на Джаки, да не кажа и повече, но никой не я упреква Naughty
Е, Марси, явно не сте били точно всички на едно и също мнение, /както не сме и сега/.
Или пък някой си е променил мнението от тогава до сега?
Здраве да е. Hug

# 644
Аз тези връзки не ги коментирам изобщо, защото са извратени всики  ooooh!
Сценаристите за мен са болни мозъци, само болен мозък може да измисли нещо толкова гнусно  Sick
То бива рейтинг, бива ... ама тяхното вече на нищо не прилича
Та за това ги подминавам тези връзки при всички и не ги коментирам даже, защото толкова извратено нещо трудно се среща в реалността.
Може би само при Софка и Дачо  Crazy
Но пък тя Дачо го е срещнала в готов вид де, не е расъл пред очите й  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт