"Дързост и красота"- тема 68:"Страст и реклама[ция] "

• 22 785
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
ми щото брук е много по централен персонаж поне по екранно време и истории/интриги свързани с нея.тейлър винаги е била на по-заден план.
иначе в онзи линк някой заподозряха че пишещия е мошеник/върл фен на тейлър аз четох коментарите му.пишеше да речем че второто завръщане на тейлър(тия серии ги даваха в 10,15)привляко 4,5 милиона което си е пълен абсурд за мен то и новините и хитовете не събират толкова.пък преди първото и умиране някой епизод събрал над 6 милиона.пък към момента на писането пишеше че дик имал 600 000 зрители което пак е абсурд аз лично съм гледал в telemaniac.com рейтингите тогава дик не беше и не е и в топ 50 а последния от топ 50 има към 500 000.тъй че за мене туй е съмнителна информация.
да не говорим че мина доста време и никъде няма официално заявление за спиране.ама се пак според мен рейтинга е паднал.

# 541
миф, виждам ти снимката на Торн, сърцето вече го няма  Peace
Благодаря! Hug

# 542
Форестър, казвам ти какво съм чел в онзи форум, но не твърдя, че е 100% истина.
Ти винаги ни заблуждаваш със слухове и непроверени информации Naughty Naughty Naughty Naughty

Цитат
Хората, които познавам и с които съм си говорил за сериала знаят коя как си прави нещата и как си пробива пътя до някой мъж и затова нищо чудно, че харесват повече Тейлър.
И колко са тия хора горе-долу Naughty Naughty Naughty Naughty Много ми е интересно Naughty Naughty Naughty Naughty Сега остава да ми*******кажеш,че цялото ти обкръжение е само с гльодащи филма Joy И затова се изказваш от името на цяла България ooooh! Къде и кога и кой е правИл******* това допитване до българскити зрители Naughty Naughty Naughty Naughty

Цитат
И мисля, че това си е масовото мнение не само на българите, а и на хората по света, които гледат сериала или дори само го мяркат-отвреме навреме. Naughty
Именно Naughty Има много персони,които са гльодали нявга и после са спрели и не знаят за разгонването на дърти години на любимата ти пияна убийца и затова предпочитат нея,защото го мяркат отвреме навреме както казваш Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 543
Няма да ги броя хората, но със сигурност са доста. Naughty
А относно любимата ми убийца- една моя приятелка въобще не е фенка на сериала, но винаги е била с негативно мнение за Брук, още от времето, по което като дете я е гледала как скача от роднина на роднина и разбива брак след брак. Та именно на нея й разказах за работите на Тейлър след завръщането й и тя не остана впечатлена, но не си промени стабилното мнение за Брук и за нейното лидерство в графата 'к**ва на сериала'. Naughty Тя даже и на Стефани се възмущаваше, задето на моменти се сприятелява с Брук, което в истинския живот не знам как би станало при положение, че тази жена не само е спала с всичките мъже от семейството ти, ами им е разбила браковете, включително и твоя. ooooh!

# 544
Фенчиту, таз леля в подписа, сигУРно ти е наборка  Joy Joy
Да не забравяме, че отдавна вече не си много млад  Mr. Green
Хич не ми е наборка,твоя наборка е,което със сигурност означава,че отдавна вече не е млада smile3508
А въпроса ми беше към гуспудинчуту,а ти нали уж не обичаш да са бъркаш в...........чужди разговори ooooh!

Цитат
разбира се, че в БГ има само 2-3 заблудени "фена" на брукасита  Naughty Crazy
Бъркаш сА нещо Naughty Вече съм ви..........обяснявал как ме спират хора по улиците,за да ми кажат,че са възхитени от Брук Naughty

Та именно на нея й разказах за работите на Тейлър след завръщането й и тя не остана впечатлена
Това като реклама ли трябваше да мине за Джуклицата newsm78

# 545
Като имаш лични разговори с някой, му пиши на ЛС  Naughty

Както неведнъж съм казвАла, ниските хора, изглеждат по-малки от върлините, тъй че не бъди сигУРен кой от нази изглежда по-младолик  Mr. Green

Ти да не ходиш с лика на русата ти баба на тениската  newsm78
Инак не мога да си обЯсна как аджАба ще те спират по улицата и ще те питат за к***ата на сериала  newsm78
Или послъгваш нещо  Crazy

# 546
Фенчиту, таз леля в подписа, сигУРно ти е наборка  Joy Joy
Да не забравяме, че отдавна вече не си много млад  Mr. Green
Хич не ми е наборка,твоя наборка е,което със сигурност означава,че отдавна вече не е млада

Ама и ти си един джентълмен... ooooh!

Та именно на нея й разказах за работите на Тейлър след завръщането й и тя не остана впечатлена
Това като реклама ли трябваше да мине за Джуклицата newsm78

Просто казвам какви са впечатленията й след разказите за Тейлър. Naughty Но, разбира се, тя все още я харесва нея, тъй като малко хора биха били толкова заслепени като теб, че да твърдят, че тя е к**вата на сериала, въпреки грешките, които е правила.

И, Форестър, точно пък ти нямаш какво да се заяждаш за 'лелките' по подписите ми, защото тази моята е с повече от 15 години по-млада от тази на аватара ти. Whistling Същото важи и при една от любимките ти от този стил музика- Малинчето- която е поне с 10-15 години по-възрастна от моята. Naughty

# 547
чак пък да не е останала впечатлена.те и най-върлите фенове на тейлър като цяло признават че 2005-2010 са й черни години.и междудругото аз нямам познат дето Още да следи редовно сериала.мойте познати рано или късно особено като почна в 10,15 го спряха.

# 548
Както неведнъж съм казвАла, ниските хора, изглеждат по-малки от върлините
Но не е важно човек как изглежда,а на колко е Naughty /това разбира се не вАжи за Брук/

Цитат
Инак не мога да си обЯсна как аджАба ще те спират по улицата и ще те питат за к***ата на сериала
За к*******ата на сериала не ме питат,питат ме за Брук Naughty

Ама и ти си един джентълмен... ooooh!
Наистина е така.

И, Форестър, точно пък ти нямаш какво да се заяждаш за 'лелките' по подписите ми, защото тази моята е с повече от 15 години по-млада от тази на аватара ти. Whistling
Така е,но е Жена с класа Naughty

# 549
Както неведнъж съм казвАла, ниските хора, изглеждат по-малки от върлините
Но не е важно човек как изглежда,а на колко е Naughty /това разбира се не вАжи за Брук/

Напротив, никой няма да ти иска личната карта, за да ти разбере годините, обикновено хората се ориентират по външния вид  Naughty
Русата ти баба не виждам да е нЕкво изключение - хем е стара, хем изглежда стара  Crazy Mr. Green

И, Форестър, точно пък ти нямаш какво да се заяждаш за 'лелките' по подписите ми, защото тази моята е с повече от 15 години по-млада от тази на аватара ти. Whistling
Така е,но е Жена с класа Naughty

Дааа, особено на аватара ти  Mr. Green Една класа струи от нея, едно чудо  Crazy Mr. Green

# 550
ми щото брук е много по централен персонаж поне по екранно време и истории/интриги свързани с нея.тейлър винаги е била на по-заден план.
иначе в онзи линк някой заподозряха че пишещия е мошеник/върл фен на тейлър аз четох коментарите му.пишеше да речем че второто завръщане на тейлър(тия серии ги даваха в 10,15)привляко 4,5 милиона което си е пълен абсурд за мен то и новините и хитовете не събират толкова.пък преди първото и умиране някой епизод събрал над 6 милиона.пък към момента на писането пишеше че дик имал 600 000 зрители което пак е абсурд аз лично съм гледал в telemaniac.com рейтингите тогава дик не беше и не е и в топ 50 а последния от топ 50 има към 500 000.тъй че за мене туй е съмнителна информация.
да не говорим че мина доста време и никъде няма официално заявление за спиране.ама се пак според мен рейтинга е паднал.
Искам специално да изкажа възхищението си от това мнение Laughing

Напоследък темата добива интелектуален вид Crazy

# 551

Искам специално да изкажа възхищението си от това мнение Laughing

Напоследък темата добива интелектуален вид Crazy

От граматическото му оформление ли си очарован  Crazy

# 552
чак пък да не е останала впечатлена.те и най-върлите фенове на тейлър като цяло признават че 2005-2010 са й черни години.и междудругото аз нямам познат дето Още да следи редовно сериала.мойте познати рано или късно особено като почна в 10,15 го спряха.
Добре казано.Той Господин Гошко има странни познати Laughing
Те няма да са впечатлени,дори ако Джуклицата направи тройка с Мецана и сина си Laughing

# 553
Добре казано.Той Господин Гошко има странни познати Laughing
Те няма да са впечатлени,дори ако Джуклицата направи тройка с Мецана и сина си Laughing

Замисли се дали някой друг не е странния. Whistling

В американските серии сега е много по-интересно от българските. ББ: Уип напусна Тейлър, защото осъзна, че за нея Ридж винаги ще е на първо място. В същия епизод и Ридж най-накрая се насочи към напускане на Брук след като Томас, подтикнат от Стефка, го излъга, че с Брук са правили секс заради плодовете. А в следващия епизод Ридж даже директно си й каза, че това вече не би могъл да преглътне- че тя е била със сина му. Тейлър явно е чула разговора им при отворената врата на къщата (те нали все отворени си ги държат Laughing) и в последната сцена от петъчния епизод нахълта при ревящата Брук, която вече беше останала сама. Предстои кървав епизод с тях двете. Laughing
То общо взето това си е и най-интересното от изминалата седмица, но пък беше много вълнуващо, макар и малко да се ядосвам, че Брук излиза най-голямата жертва в случая.

# 554
Сакън,пак изоставена любимата ви баба Laughing
Дали Сега не е крайно време да се почерпи и да гътне някоя невинна жертва с колата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт