Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 855
  • 735
  •   1
Отговори
# 180

А онази реклама, на виваком, май беше, рижавият, дето излиза от телефона е ужасна. И като замисъл е тъпа, и такива рецитации прави рижавият, все едно слушам пълвокласник на тържеството за буквите.

Този рижавия не е ли Ники Станоев?  newsm78 Спечели при Слави конкурса за актьори преди доста време, но така и не се появи в скечовете на шоуто.

# 181
  • In The Middle Of Nowhere

А онази реклама, на виваком, май беше, рижавият, дето излиза от телефона е ужасна. И като замисъл е тъпа, и такива рецитации прави рижавият, все едно слушам пълвокласник на тържеството за буквите.

Този рижавия не е ли Ники Станоев?  newsm78 Спечели при Слави конкурса за актьори преди доста време, но така и не се появи в скечовете на шоуто.

Той е, да.

# 182
гледахте ли рекламата на памперс с едно момиченце,което танцува с очила и къса синя тенисчица? тази реклама много много ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesа ако някой я намери моля за линкче  bouquet

Аз обаче като я видя и все си викам "горкото дете"
Колко ли кълчещи се родители е видяло, че да се чекнеже така още от сега  Joy

Не заклеймявам фолка, даже има песни, които харесвам. Но такова поведение определено ме отвращава  Crossing Arms

Тази реклама на Памперс е една от най-неприятните за мен - има нещо нелицеприятно и извратено за мен в бебето с късата тенисчица и очилата, което се кълчоти.

Имаше преди време една реклама на Молфикс с две бебета, които танцуваха на песен на Азис.

Да ти е удобно в пелени не е непременно свързано да можеш да танцуваш кючеци, ама явно тези дето ги мислят така виждат нещата по въпроса  Thinking

Онова оранжево човече на Виваком също ми е сред "любимците"

# 183
  • Велико Търново
гледахте ли рекламата на памперс с едно момиченце,което танцува с очила и къса синя тенисчица? тази реклама много много ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesа ако някой я намери моля за линкче  bouquet
Заповядай - http://vbox7.com/play:6848110dd5

Тия, които не я харесват, да пропуснат поста ми Wink

# 184
  • София
Заповядай - http://vbox7.com/play:6848110dd5

Къде пък намерихте връзката с чалгата тука не разбрах... да не мислите, че чупките в кръста са характерни само за кючека  ooooh! Не я бях гледала - симпатична е!

# 185
И аз не виждам чалга в песента. Сладурска е. Песничката дори няма ориенталски ритми  Mr. Green

# 186
  • София
И  на мен ми звучи като чалга, ама леко премесена с лятно западняшко. Не ми харесва. Много плитко е това сърфиране.
харесва ми на Самсунг с кокошката и яйцата. На Хенди случката с китаеца и блекберито, но не самата реклама, а само гласът, който е зад кадър - много добре са подбрали актьора.

# 187
Тя тая реклама е румънска и същата музика я има и там

# 188

Благодаря!  bouquet

За просташка реклама в момента фаворит ми е Каменица с лимон.....

# 189
харесва ми на Самсунг с кокошката и яйцата.
само дето кокошката ми се струва, че е петел Wink иначе и мен ме кефи Hug

# 190
  • Велико Търново
За просташка реклама в момента фаворит ми е Каменица с лимон.....
О, това е върхът на простотията.
Не знам какво представлява самата бира, но ако чакат заради рекламата й да я опитам - въобще не са улучили

# 191
След рекламата на Каменица с лимон в съзнанието ми остава нещо от сорта: "Каменица с лимон - бира за загубеняци!" Определено няма шанс да я опитам   Naughty

# 192
По-добре недей - ужасна е  Mr. Green Пък и не е никаква бира, а лимонада с два процента алкохол  Laughing

# 193
  • София
някой беше писал в една тема за слугинчетата, дето нямали пари за парфюм, та затова ползвали прах за пране. Е, тази вечер въпросните слугинчета се оказаха продавачки! Така или иначе, съфорумката се оказа много близо.
Тази с бирата-лимон е уникална, направо анти! наистина като за загубеняци.

# 194
  • Разпиляна във въображението
май само аз не съм я засичала тази реклама Thinking

Общи условия

Активация на акаунт