The Vampire Diaries season 2: Ролята на пълнолунието - 18 тема

• 35 395
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • на кого му пука
И ми направи впечатление,че Тай си се превърна много бързо в човек,а в същото време тогава уж Клас се трансформираше,доста голямо впечатление ми направи
Принципно Грета беше отложила с магия трансформацията на Клаус ама и като цяло този епизод не беше монтиран хронологично добре.

# 121
  • София
И ми направи впечатление,че Тай си се превърна много бързо в човек,а в същото време тогава уж Клас се трансформираше,доста голямо впечатление ми направи
Принципно Грета беше отложила с магия трансформацията на Клаус ама и като цяло този епизод не беше монтиран хронологично добре.

Той Клаус по принцип доколкото знам не можеше да се превърне в върколак при пълнолуние и затва беше цялата работа  за да стане хибрид вампир-върколак. Върколашката му страна не излизаше наяве, а беше скрита. А Грета спря трансформацията само на Джулс, а колкото до Тай може след като е прострелян да се е превърнал в човек именно защото е прострелян, а и дори и Грета да е направила заклинание едва ли е за всички върколаци по- скоро само за Джулс, но след като умря едва тогава мисля, че Тай се върна като човек. Общо взето можем само да гадаем, защо Тай успя толкова бързо да се трансформира.  Не претендирам да съм спец по ДВ просто си коментирам моита версия, по - точна версия mokka може да каже Simple Smile

# 122
  • КиТ
И ми направи впечатление,че Тай си се превърна много бързо в човек,а в същото време тогава уж Клас се трансформираше,доста голямо впечатление ми направи Thinking Иначе и аз подкрепям за бъдеща връзка между него и Кер много сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не забравяйте за лятото и Лост гърл,ма той май по-късно почваше newsm78[/b][/i]

Според мене Бони направи нещо с заклинанието и затова се превърна бързо в човек. Но нямам идея дали е правилна теорията ми.
А за "Изгубено момиче" отново повтарям за пореден път от днес започват снимките, а едва през септември започва официално. Има и дата, но чакам сигурно потвърждение.

Ми може или защото е прострелял Thinking,има няква логика,но и хронологията им куцаше определено Rolling Eyes
Добре де леко забързах с Лост Гърл,ма само 2 сериала ми се виждат постно лято та затова Mr. Green Joy Joy Joy

# 123
  • София
Плами хич не се притеснявай веднага мога да ти запълня лятото с няколко сериала аз Simple Smile аз съм сигурно човека с най-много изгледани сериали списъка ми е с над 15 сериала спрени/подновени всякви Simple Smile и всякакъв жанр Simple Smile

# 124
  • на кого му пука
Като си спец този "Pretty little liars" струва ли си ?

# 125
  • София

Добре де защо се заяждаш сега?! Поста ми за сериалите изобщо не беше насочен за теб, но ти реши да се заядеш на мен така ми се струва, защото така си задала въпроса, че звучи като заяждане. А за лъжкините сериала на мен лично не ми хареса именно, защото протакват много нещата, но всеки си има гледна точка и го изгледах до края.

# 126
  • София

Добре де защо се заяждаш сега?! Поста ми за сериалите изобщо не беше насочен за теб, но ти реши да се заядеш на мен така ми се струва, защото така си задала въпроса, че звучи като заяждане. А за лъжкините сериала на мен лично не ми хареса именно, защото протакват много нещата, но всеки си има гледна точка и го изгледах до края.

не мисля, че е заяждане. И аз им се чудя на лъжкините... е най - вече да не е много тийн, че нещо от драми на американски тийнове ми писнА. (визирам Клюкарката)

# 127
mokka, Плами   love001 сега ще ви досаждам и тук  Mr. Green Hug
А иначе съм напълно съгласна с теорията на Джес, относно превъплащенията и трансформациите на Клаус и Сие ...

# 128
  • София

не мисля, че е заяждане. И аз им се чудя на лъжкините... е най - вече да не е много тийн, че нещо от драми на американски тийнове ми писнА. (визирам Клюкарката)
Клюкарката я разбозиха особено в последния сезон е ...нямам думи. Омешаха тотално нещата и вече нищо не се знае. За лъжкините си е по - принцип тийн, но си има интрига малко, но върви бавввноо и не е от сорта на Клюкарката по- слаб сериал е.

# 129
  • Разпиляна във въображението
Лъжкините не са лоши. Харесвам музиката на сериала. Абе става за убиване на времето.

# 130
По-слаб от Госип Гърл в момента няма, каквото и да ми говорите за Лъжкините. Толкова са зле, че чак им се чудя как го подновиха за нов сезон. Направо ме е яд да гледам.

Грета беше забавила трансформацията само на Джулс, Клаус изобщо не можеше да се трансформира. Тайлър мисля, че заради прострелването стана по-рано човек.

# 131
  • Габрово
По-слаб от Госип Гърл в момента няма, каквото и да ми говорите за Лъжкините. Толкова са зле, че чак им се чудя как го подновиха за нов сезон. Направо ме е яд да гледам.

Има, има  Laughing One tree hill  Laughing
Едно време беше готин, сега е такава пародия..  Laughing

# 132
  • София
Ако ви се гледа тийн сериал, гледайте Вероника Марс. 3 сезона е, и е свършил Peace
Защо пък ви се стори, че Тайлър е станал по-рано човек? Може да е минало време и да са стояли повече в къщата Thinking

# 133
  • София
Аз не видях да е объркана хронологията. те не ни казват колко часа се случва всяко нещо, а не е и нужно. Изобщо не търся кой, кога, какво е направил. Да не говорим, че всички, което стана по време на жертвопринушението не се случи за 10 мин., колкото са показали.

Е, Вероника Марс е класика. От Логън получавам

# 134
  • КиТ
Защо пък ви се стори, че Тайлър е станал по-рано човек? Може да е минало време и да са стояли повече в къщата Thinking

Понеже се трансформира в човек и от там нататък се разви това с Джена,Бони и сие,а си беше нощ още,ма да не забълваме сега излишно Mr. Green

Ване и тук ли пренесе тея емотиконки hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт