Черноморец 2011

• 66 635
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Как е времето сега в Черноморец?

# 226
  • Пловдив
А как е положението с чадърите и чистотата на плажа? Rolling EyesИзясни ли се или...

# 227
Как е времето сега в Черноморец?

Към 18.10 студен вятър,18.40-дъжд,а сега приятно и тръгваме на разходка.

А как е положението с чадърите и чистотата на плажа? Rolling EyesИзясни ли се или...
Няма чадъри и е сравнително чисто.Вятъра довя малко хартийки.
Ако времето се задържи както е в момента,утре морето ще е разкош.

# 228

Няма чадъри и е сравнително чисто.Вятъра довя малко хартийки.
Ако времето се задържи както е в момента,утре морето ще е разкош.

Даноооооооооо  Party Party Party

Касита
не съм ти писала, защото ще пътуваме по натам през седмицата - сряда, четвъртък най-вероятно  Wink

# 229
  • Sofia
Здравейте. След дълго чудене и търсене, накрая по молба на мъжа ми се навих да ходим на Черноморец. А се бях зарекла да не стъпя повече там, защото преди 2 год ни изгониха посред нощ от хотел Коско с две бебета на ръце, защото плачели.  ooooh! Както и да е, минала работа.
Та днес направих резервация в Оазис, но после видях мненията тук и почти съм се отказала. Пък и без това лелята на тел не ми се видя много симпатична (усетих ужаса в гласа като казах, че сме с две 3-годишни деца  Mr. Green). Та сега се колебая между тези
http://www.avalon-bg.eu/
http://www.kamelia-villa.hit.bg/
Дайте отзиви и лични впечатления, ако имате. Местоположението не е важно, ще ходим на градина. Интересува ме да има тераси, още по-добре двор, да е широчко, че сме 4-ма и хазяите да не се изненадват, че малките деца реват и вдигат шум понякога.  Mr. Green Камелия като че ли повече ми харесва, но няма нито една снимка на двора. Някой да знае нещо?
И друго ме интересува - в Черноморец има ли голям супер с топла витрина или сергии за топла храна (за скара, риба и др. подобни за в къщи), че с двата звяра абсурд да седнем в заведение.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 22:19 от savina_33

# 230
# 231

Тандонова, най-вероятно ще има нов концесионер на плажа.Плажа се почиства / нямам представа колко качествено/, но всеки трябва да си носи чадър, няма такива предоставени от концесионера.

# 232
Добро утро.
И най важното-слънчево.
Времето е приятно,може би след 10.00 ще е време за плаж.
Не,че сега няма хора,но за мен е хладно.

Има свободни работни места:
-едно заведение набира цялостен персонал.
-а ,,Под липата"търсят готвач и сервитьори.

# 233
  • Пловдив
Мерси за инфото! Peace Като наближи време да идваме пак ще ви питам и ще си приготвя чадъра... Wink

# 234
  • Sofia
Касита, благодаря.  Hug А някакви отзиви за Авалон? Камелия разбрах вече, че е добър. И по въпроса за храната...  newsm78

# 235
Вчера се прибрахме от Черноморец.Бяхме тръгнали до Китен,но колата ни се счупи в Черноморец и останахме там Mr. Green Искаше ми се да знам името на човека,който ни помогна да оправим колата,но тичах да гоня малкия и не го разбрах.
Радвам се че останахме там,беше чудесна почивка,с някои изключения Grinning Плажа беше чист,в сравнение с това,което съм виждала в други курорти.Отседнахме в "Сините тераси" както ги наричате тук.Много хубаво разположение.Морето ни беше под носа.Хазайката-изключително приятна и любезна.Единственото,което не ми хареса,беше че в стаята където спахме ние,се чуваше всичкия шум от стълбището и шума от душовете и тоалетните в другите стаи.Никак не можах да се наспивам,но нищо.
Радвам се,че отседнахме в Черноморец,пълно с дечица и много забавления за малкия.Намерихме си и едно заведение,в което имаше пластмасова къщичка,пълна с играчки.По цяла вечер малкия си играеше на воля,а ние си хапвахме и пийвахме Mr. Green

# 236
Натикот a в "Сините тераси" има ли климатик? И каква беше цената  Rolling Eyes Радвам се че сте изкарали чудесно в Черноморец макар и по не толкова добър повод да сте отседнали точно там Wink

Сега като посъбирам багажа се сетих - кърпи за баня да си носим ли или по къщите за гости предлагат? Въобще не знам как са нещата на този тип почивка? А багажа ни е - УАУ, та бих си спестила носенето на кърпи  Laughing

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 21:49 от Анонимен

# 237
Герганче, във всяка къща е различно Wink
Момичета, предлагам да качвате и някоя снимчица, за да стане темата по-цветна и полезна Peace

# 238
  • София
Герганче, от опита ми по хотели и квартири мога да кажа следното:
В хотелите с цена над 60 лв/стая предлагат хавлии.
Където е под тази цена си носете хавлии и тоалетна хартия.

# 239
До Герганчето - за кърпите си зависи от къщата наистина - мога със сигурност да кажа, че в "Бел" и "Камелия" има кърпи и тоалетна хартиоя че даже и сапун Simple Smile. Но преди няколко години бях пак в Черноморец, но в къща, където ня три стаи бе6е един санитарен възел - е там нямаше . Може би е най-добре да се обадиш и да пита6, особено ако сте без кола Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт