Черноморец 2011

• 66 604
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Всеки има различно мнение, радвам се, че ви е харесало. Аз преди да замина четох само позитивни отзиви и там просто се скапах още от вратата. Поне сега когато има достъпни и лоши мнения човек може да направи по-адекватна преценка на мястото. Просто разминаването между офертата и реалността е огромно.
Ще си позволя да отговоря за настаняването - не ни настаниха преди 14.00, но така съм и очаквала. Скандалното е, че се опитаха да ни накарат да освободим в 10.00, а не в 12.00, както е по оферта, а и на рецепция го пише.  Аз се местих от една стая в друга и напусках два пъти - и двата пъти едно и също, даже на първото местене чистачката ми беше изнесла багажа в 11.00, докато ме нямаше, което е недопустимо. С цената на множество разправии освободих в 12.00 на заминаване. Съобразих си връщането с този час и нямаше как да напусна и минута по-рано. Имайте го предвид.
Анимация имаше вечер, май и през другото време имаше някакви организирани аеробики, рисуваха децата, вечер танци и програма. Не мога да преценя дали е добре или зле анимацията, но май се забавляваха децата. Безжичния интернет е супер, поне за това мога да ги похваля.

От храната всичко ти се "полага" - нали го плащаш и ти е в цената, няма дажба, но ако свърши може и да не допълнят от същото.
За мухите - била съм и в много други хотели, мухи ми се мотат на тълпи за пръв път. Въпрос на хигиена и обработка на помещенията е.

# 301
и аз бях в Роза тази година... Shocked не знам какво очаквате от почивката си, но искам да ви кажа, че с лоша хигиена и лъжи, не бих могла да направя компромис.
като е толкова хубав хотела, защо го рекламират като три звезден? Rolling Eyes нали за една звезда бил супер?! защо са тези селски хитринки - кажи си, че е една звезда и чакай клиенти - между другото мислех, че няма такива хотели в БГ...
относно цената - ами никак не е евтино - пак да ви напомня, че хотела е една звезда! за същите пари в слаб сезон - какъвто е юни, когато бяхме там, може да почивате в четири звезден хотел от веригата TUI  - давам за пример някои хотели в Обзор, Албена...
още ми се гади като се сетя за киселите физиономии на единия о барманите, заблеяния поглед на служителка от рецепцията, строгия такъв на камериерката /мустаците й няма да ги коментирам/
анимацията е подходяща за деца до 5 години, които никога никъде не са ходили - дори на цирк. Confused
на практика за възрастите няма никакви забавления - барът е беден откъм асортимент, затваря рано, пускаха се най-много два диска с музика - едно и също.
хотелът е идеален за хора, които никъде не са ходили или им е първо летуване на "хотел"
тъжна и грозна история -  Embarassed

# 302

На мен пък ми е интересно, къде се излива канализацията на Черноморец?  И дали и като миналата година едни автомобили - цистерни с отходни води правят непрекъснати курсове до пътя за Градина и си изсипват товара там , в една шахта, която се влива в морето?

Ами точно където се излива канализацията и на Созопол Peace

Касита, мислех си за теб Grinning Чудесни снимки    bouquet

# 303

Касита, мислех си за теб Grinning Чудесни снимки    bouquet

И аз се сетих тази събота за теб, защото сподели, че само тогава си там.  Hug

# 304
От няколко дни темите са вече достъпи за всички независимо от броя мнения.
  bouquet

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 00:26 от джоджо

# 305
По същият начин, по който и viki_1974 и love145.

# 306
  • София

Горните две мнения съм ги срещала и по други форуми. Винаги вървят заедно. След като не ви е харесало, защо просто не сте си тръгнали. Созопол е на 10 минути, Приморско на половин час. На един час път от Черноморец се намират Слънчев бряг, Несебър, Елените. През юни има много свободни стаи и голям избор на хотели.  Въобще, наясно ли сте с категоризацията на хотелите?
Що се отнася до забавленията за възрастни, ще ни е забавмно, ако ни си го направим.

# 307
Да Джоджо,
за това става дума. Семейна къща Йончеви, точно този сайт (линк).
Намира се в улица Зорница 3.
Подходяща ли е за младо семейство. Мисля, че е много близо до плажа. Какви са условията.
Кажи нещо повече, ако знаеш за тази вила Йончеви!

# 308
  • СОФИЯ
miss piggy  - а ти имаш ли отзиви за този хотел? Да ти кажа честно аз съм платила на 100% резервацията си за там - и ако е това положението как да си тръгна? - не мога да си позволя да напусна просто ей така и да отида в Созопол или каквото и да е наблизо ....

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 09:50 от donikka

# 309
Много ли е претъпкан централния плаж, в смиисъл сутрин горе долу  към колко часа вече е фраш. А за къмпинг Черноморец- какво еположението - има ли пясък, чистичко ли е? Миналата година си беше  доста каменисто, а дано сега заради руския комплекс, който построиха да е по-добре.  Някъде по-нагоре беше написано, че има чадъри и шезлонги - на каква цена, а има ли място за собствени чадъри Simple Smile. някой от 18  или 17 да е там Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 09:49 от mischenceto

# 310
  • София
Здравейте, някой ходил ли е в хотел Веселина и ако може отзиви за него?

# 311
Привет.
Топъл и мокър ден се очертава в Черноморец.
От днес имам фотоапарат и ще мога да снимам точно къщите за които питате.
Ама следобед защото сега afwitch

# 312
Много ли е претъпкан централния плаж, в смиисъл сутрин горе долу  към колко часа вече е фраш.

Има снимки на предната страница. Около 10 вече настава суматохата. Първа линия около 9 вече е заета.

# 313
  • Sofia
Здравейте, тази сутрин се прибрахме от Черноморец - бяхме във станция на Великотърновската митрополия, апартамента беше страхотен, но определено плажа не ни хареса централния, пренаселено е много, но пък една позната каза - това не е нищо преди две години е било още по - претъпкано, иначе водата беше кристална, но плажа е пълен с фасове, минават някакви момченца и събират чувалите с боклук, но толкова, разчита се на съзнанието на плажуващите, дето май го няма много.Който не е ходил досега да знае да си вземе чадър, защото няма платен плаж, ние не знаехме и се наложи да си купим поредния чадър, но нищо ще му намерим приложение. След плажа обядвахме в едно заведение за бързо хранене с български манджи - много вкусно готвят, намира се точно срещу централния плаж, работи на обяд и след това отварят вечер. Ние понеже с беба не можехме да седим и да обядваме там си взимахме за вкъщи, имат си кутийки и ни слагаха в тях.
Това е от мен!

# 314
Rossi къде се намира тази станция и каква е цената ако имаш възможност качи и снимки

Общи условия

Активация на акаунт