Черноморец 2011

• 66 620
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
misheva, четох твоето мнение, докато бях на 50 метра от Роза- във вила Камелия, и минах специално на разходка към хотела, за да го разгледам и поне да усетя зловонието, за което пишеш. Потвърждавам, така е. Пред вратите на помещенията с надпис "Гараж" има поне две големи кофи за боклук и още толкова от онези малките, раздадени на всяка къща. По същия начин миришеше и около х-л Оазис.

До х-л Роза, на ул. Славянска има страхотно заведение "Славяни". Прилични цени, битова обстановка, голяма сянка и чудни кюфтета на скара.

Герганчето, в Гардън бийч повечето апартаменти са частни.

Я, кажи по колко плащахте на нощувка и на база Ол Ин ли се хранехте?

# 331
това е някаква пародия на хотел и ол инклузив hahaha

# 332
  • София
Аклади, Синята дъга, Вилно селище Св. Никола и с всичките му ъъъ как да ги нарека подкомплекси.
Като цяло хотелите са хубави. Е, с малко високи цени за Ч-ц, което е и неоправдано, предвид отдалечеността на самите сгради от всякаква цивилизация.
Ако обаче сте на Градина за да плажувате активно, заради водните спортове местата са о.к.
Благодаря ти, Касита.  smile3525 Ние предпочитаме да бъдем близо до хубав плаж, на тихо място. А ако ни доскучае  и домъчнее за тълпите от туристи винаги можем да отидем до някой съседен град.
Мерси и на Герганчето.  bouquet  Намерих го "Гардън бийч". Дават се апартаменти под наем и там.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 23:05 от dechy

# 333

Горните две мнения съм ги срещала и по други форуми. Винаги вървят заедно. След като не ви е харесало, защо просто не сте си тръгнали. Созопол е на 10 минути, Приморско на половин час. На един час път от Черноморец се намират Слънчев бряг, Несебър, Елените. През юни има много свободни стаи и голям избор на хотели.  Въобще, наясно ли сте с категоризацията на хотелите?
Що се отнася до забавленията за възрастни, ще ни е забавмно, ако ни си го направим.

Всеки има право на мнение, а дали са две или поече - явно има повече разочаровани хора. Когато аз търсех информация попаднах само на хвалебствия и лъжата, че хотелът е 3 звезди. За жалост нищо от това, което прочетох не се оказа вярно. Всеки има собствени критерии и е нормално да съществуват различия, аз искам да разкажа моите впечатления - разрешено ли е?
Анимацията мен лично слабо ме вълнува, отдавна не се забавлявам с оцветяване. От един хотел очаквам чистота, обслужване и храна на ниво. Забавлението си е моя работа. Не мога да плащам в хотели ей така, защото си намирам парите на улицата и след като плащам за нещо имам съответните очаквания. Надявам се, че моето мнение ще помогне на хората да направят информиран избор, а не да се оставят да бъдат излъгани със селски номера.
Иначе този хотел има потенциал - ако се ремонтира, започне да се поддържа и се промени качеството на обслужване и храната ще бъде доста приятно местенце.
И още нещо, може да не си забелязала стърчащи жици, но предполагам си ползвала една стая. Аз имах щастието да видя цели 3 и във всяка имаше проблеми. Не мога да имам друго мнение след това, което видях. Ако за вас размятането на кърпите из цялото фоайе не е проблем, за мен е. Ако яденето на шпеков салам и колбас, който и кучето ми не помирисва е ок за вас, за мен не е. Така че и две и двеста мнения да вървят едно след друго - всеки е свободен да сподели. Със здраве!

# 334
dechy, Гардън бийч е ужасно, ужасно място. Там пари да ми дават не бих почивала. Толкова е пренаселено, прашно шумно, до сами огромен строящ се хотел...  Stop

На снимките изглежда прекрасно, но всъщност е някак малко пространството от басейна до самите апартаменти, а врявата от къпещи се е невероятна.

Някой питаше за х-л Веселина. На пръв поглед изглежда много обещаващо място- чиста, бяла, внушителна сграда. За мен минусите са два- намира се на кьоше, буквално на улицата, което вещае шум от преминащи денонощно автомобили, и има басейн. Второто е кофти, ако е пълно с желаещи да се къпят, когато вие почивате. Иначе може да се ползва до 19 часа, пишеше на табела. Ние от съседната до нас вила за гости- Катрин доста се оплаквахме от забавляващи се в следобедните часове дечица.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 23:15 от Касита

# 335
misheva, четох твоето мнение, докато бях на 50 метра от Роза- във вила Камелия, и минах специално на разходка към хотела, за да го разгледам и поне да усетя зловонието, за което пишеш. Потвърждавам, така е. Пред вратите на помещенията с надпис "Гараж" има поне две големи кофи за боклук и още толкова от онези малките, раздадени на всяка къща. По същия начин миришеше и около х-л Оазис.

Благодаря ти, че сподели и че си проверила. Приятна почивка в иначе много приятния Черноморец:)

# 336
това е някаква пародия на хотел и ол инклузив hahaha

Aз като някаква мизерница много го харесах  Crossing Arms
Както и да е, не ми се говори повече. Харесват ми постове като на misheva - обосновани и точни, а твоето е заядливо и злобно  ooooh!

Я, кажи по колко плащахте на нощувка и на база Ол Ин ли се хранехте?

Маааниии не питай  #Crazy ОИ бяхме, обаче бяха се изръсихме, отидохме с нагласата да похарчим по малко пари, ама ...55лв. на човек  ooooh! Ама карай, нали поне си изкарахме добре.
Между другото ей тоя хотел много ни хареса http://www.hotelvanessa.com/galery.html# , в сайта пише 50лв. двойна стая, но човека ни каза - 40, нямаше живо пиле, всички стай са ремонтирани и с нови мебели.

# 337
Сладурка! Ти толкова драпа за евтина почивка, писа в темата за седмица с 500 лв, и накрая даде + 1000 лв.

# 338
Сладурка! Ти толкова драпа за евтина почивка, писа в темата за седмица с 500 лв, и накрая даде + 1000 лв.

Aaa не са 1000+  Grinning Всъщност една нощ преспахме в квартирата - 25лв. и после 5 нощувки в "Роза" - 550лв  Wink Ама пак са много де....Мани не поткачай темата че ме бодва сърцето  Laughing

# 339
Гледам много се забавлявате Laughing
Когато човек отива някъде с определена нагласа,то всичко се наглася според очакванията му.
Не съм съгласна с това,че трябва на всяка цена да се направи резервации когато отиваш за първи път.
Лично аз многооо рядко приемам заявки за хора с които не сме се виждали и не са били при нас.
Отиваш на почивка,а не на дуел.
Не може да има нещо което да не ти харесва и да преглъщаш.
И това правене на инат е глупаво.Хем не ти харесва,хем ще стоиш до последно.

# 340
  • Шумен
Гледам много се забавлявате Laughing
Когато човек отива някъде с определена нагласа,то всичко се наглася според очакванията му.
Не съм съгласна с това,че трябва на всяка цена да се направи резервации когато отиваш за първи път.
Лично аз многооо рядко приемам заявки за хора с които не сме се виждали и не са били при нас.
Отиваш на почивка,а не на дуел.
Не може да има нещо което да не ти харесва и да преглъщаш.
И това правене на инат е глупаво.Хем не ти харесва,хем ще стоиш до последно.

Именно, почивка, не "каквото има" всеки си плаща все пак, а и дните са броени.

# 341
В момента времето е очарователно.
Капе нещо като дъжд,все едно някой полива с лейка.
И ясна луна има и един прохладен ветрец.
А аз си нямам компания..всички спят.
,,Героите"са уморени Grinning

# 342
Здравейте,
от вчера чета темата и мога да кажа че почти се навих за море в Черноморец. Никога до сега не сме ходили там. Обикновенно сме или в Созопол или в Синеморец, с някои изключения.
Ще продължавам да събирам мнения от тук, понеже имам още доста време до септември.

Приятни почивни/Черноморски дни на всички!

# 343
Да, нека да не е с предварителна резервация, но поне с ясен поглед къде отива. Защото конкретно Герганчето иска да се вмести в почивка от 30 лв. нощувка със закуска на човек. Обиколки, обиколки из Ч-ц, една нощ някъде на квартира за 25 лв. и после явно от няма на къде хоп в Роза на 55 лв. на ден на човек. Нищо лично, просто отдавна така не се прави. Преди 5-6 години, когато поведохме голямото за първи път на море, направихме същото, отидохме с нещо като запазена стая, но с идеята и да потърсим нещо друго. Но тогава не те караха да предлащаш като сега. Явно на бая места са се напатили, че някой резервира, пък после не идва. Както и обратният вариант- да си запазил, а пък да е вече заето.
Важно е и какво търсиш. Ако съм сама със съпруга ми, или пък с по-големи деца- о.к. ще преглътна доста неща.

# 344
  • СОФИЯ
Ааа спах спокойно, обаче в Роза стаята която са ни дали ще е на 4 етаж с изглед към морето-така ни казаха в агенцията - не знам дали ще е над гараж и дали ще се усеща миризмата на боклука, но искрено се надявам да не ......Герганчето - да те поуспокоя малко - че на място явно е по-евтина стаята ОИ - защото през агенцията е повече от 55  Wink  Хубав и слънчев ден на всички!!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт