Черноморец 2011

• 66 743
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Почти във всеки форум двете мнения вървят копирани едно след друго. Прекалено досадно е. Поне да бяха писани, а не копирани.
[/quote

тука май грешиш Sunglasses май са повече от 2, а? Grinning  Joy
все тая, Пиги - приеми го - има хора и с друго от твоето мнение Heart Eyes

# 451
Неприятното е, че като се заговори за Роза тук и кацат потребители с 0 публикации и онзиденшни регистрации.

# 452
  • София
За хотела нямам никакво мнение.
Неприятно ми е, че в който форум да отворя се натъквам на споменатите мнения.
Предлагам да спрем да го дъвчем повече този хотел.

С малки изключения почти всяко лято сме прекарвали почивката си в Черноморец. Винаги сме били на квартира. Следващия път, когато отида там, пак ще предпочета квартира с хазяи пред хотел.
Не съм любителка на "ол инклузив". Предпочитам да си потърся заведение и да вечерям там, от колкото всеки път да се храня в хотела.

# 453
И аз нямам никакво непосредствено мнение от хотел Роза. Не бих отишла на ОИ в Черноморец. Такъв тип почивка бих избрала за чужбина. Но за всеки влак си има пътници. Според мен - въобще за предлаганите къщи за гости и хотели,  проблемът идва от там, че понякога се изтипосва информация и снимки, които въобще не са такива в действителност, мненията на посетилите съответния обект са субективни. Дори в моя случай миналата година с http://www.nextbgtrip.com/read_hotel.php?id=2667, който съм посещавала два пъти преди това ,  бях разочарована, без да е сменен собственика.

# 454
И аз нямам никакво непосредствено мнение от хотел Роза. Не бих отишла на ОИ в Черноморец. Такъв тип почивка бих избрала за чужбина. Но за всеки влак си има пътници. Според мен - въобще за предлаганите къщи за гости и хотели,  проблемът идва от там, че понякога се изтипосва информация и снимки, които въобще не са такива в действителност, мненията на посетилите съответния обект са субективни. Дори в моя случай миналата година с http://www.nextbgtrip.com/read_hotel.php?id=2667, който съм посещавала два пъти преди това ,  бях разочарована, без да е сменен собственика.

Какво се е случило?

Аз пък щях да се подведа по фотошопнатите снимки на х-л Оазис, който на живо изглежда като опасан със скеле и все още строящ се.

# 455
Касита,моите уважения,но тези с "0 публикации и онзиденшни регистрации" да не би да са втора ръка хора?Нямат право да коментират и изказват мнение.Това,че нямаме по 500 публикации не означава,че не следим теми и не взимаме отношение по тези,които ни интересуват.За съжаление (поне при мен е така)по темите,които ме вълнуват не мога да пиша,защото нямам определен брой публикации.Но и нямам намерение да пиша безсмислени неща,които не ме интересуват.Благодаря,че точно тази тема стана достъпна и също на Джоджо,която беше така любезна да отговори на моето питане.Колкото до този хотел Роза,наистина се прекали.Темата е за Черноморец,а не за хотел Роза.  Hug

# 456

Какво се е случило?

Аз пък щях да се подведа по фотошопнатите снимки на х-л Оазис, който на живо изглежда като опасан със скеле и все още строящ се.
Мисля, че в миналогодишната тема писах, но пиша и сега. Познавам разположението на семейния хотел - къща за гости. Пояснявам, че мъжът ми е след прекаран менингит и за него е противопоказно да стои на топло. В комбинация с три годишно дете. Правя резервация поне месец и половина преди датата и ми се обещава най- широката и прохладна стая на първия етаж с опцията да правя сутрешна закуска и да притоплям ядене за обед на детето в кухнята съдържателката на хотела. Уточняваме се за легло спалня, без допълнително легло за детето, защото си имаме преносима кошара, на мое разположение да подгряваща кана за вода  Да, ама не: стаята е тясна, задушна, пътя към балкона е една пътечка, толкова тясна, че да не мога да се размина , дори и с детето защото бяха поместени една двойна чамова спалня и едно единично легло .  В стаята беше поносимо да се стои само от 3 часа през нощта до към 7 сутринта. Сифона в банята връща. Каната за топла вода не я дочаках, купих си и тогава ми се появи пред вратата каната на хазяйката, но беше късно либе за китка. Въобще не успях да притопля каквото и да било ядене на микровълновата. А за такива подробности , като това че видимо семейния хотел беше овехтял и занемарен - дори беше спряна чешмата в двора и трябваше на улицата с една метличка да си чистим краката от пясък, не ми се коментира. Това нещо получих срещу 30 лева на стая за юли месец. Когато казах на въпросната госпожа, че се местя  на друго място и се обосновах, получих отговор: "Ми що не ми каза, щях да те кача в стая с климатик, горе в апартамента". Понеже познавам положението на къщата /била съм преди това два пъти/ прохладната и конфортна стая на първия етаж беше съседната, но беше заета от нейни по-близки летуващи, с които се устройваха вечеринки. Дано не ти прозвуча като поредната лигла, но смятам, че срещу парите си, когато искам еди си кво, трябва да го получа, а не друго.

# 457
Семеен хотел Ния
http://pochivka.bg/o-15060-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%BD%D0%B8%D1%8F
или Стеди?Ние сме с детенце!
Аея в Авалон например за моят период няма места, но зависи ти кога искаш да почиваш. Simple Smile Simple Smile

# 458
Добро утро "черноморски русалки"  Laughing
В страхотно настроение съм защото довечера пътувам за Черноморец.
Аз съм най-непретенциозния човек се оказва, за мен е важно да има къде да спя, да се изкъпя и толкоз , да е чистичко и да ме посрещат с усмивка.
Винаги съм била на квартира с хазяи и си го предпочитам, засега този вариант.
ОИ не е за мен , всяка вечер искам да съм в различна кръчма  и в друго градче мога да ида, а този ОИ ме притиска и задължава един вид.

Лек ден на всички  Hug

# 459
storm76, години наред ходим в една и съща къща за гости и винаги сме били безкрайно доволни. Но голямото дете порасна и се наложи да сменим стаята. Отново месец и нещо преди началото на почивката ни говорим със собствениците, с които се чуваме и за празници, т.е. сравнително близки познати сме, обещават, да ни настанят в единия от апартаментите- прохладен, голям....Дрън-дрън. Зимата попристроили баня на балкона към една от по-големите си стай и така, налагаше се да се къпем, излизайки през една обща тераса.  Mr. Green Загубиха ни завинаги като клиенти. Защо го правят, не ми е ясно? Винаги отсядахме за десетина дни, винаги съм си чистила сутринта преди заминаването, винаги сме им оставяли или по някой лев отгоре или сме им правили подаръци /колекционират определени предмети, които при пътуванията си съпруга ми има начин да им намира/...

Нервакова, хайде, твой е Ч-ц!  Heart Eyes

# 460
Добро утро на всички, които се интересуват от Черноморец.
Регистрирах се специално за тази тема, защото ме интересува (надявам се да не е проблем).
Сторм много подробна информация, но за кой от двата хотела става въпрос Оазис или риид?
Имам и една молба към тези, които имат възможност и са в Черноморец. Ако снимките на Оазис са фотошоп, моля направете вие снимки и ги качете, без обработка, така както изглежда сега.
Трябва да преведа капаро, а много лоши отзиви чета.
Ще бъда благодарна на отзовалите се, защото се намирам на окло 400километра от мястото и мога да вярвам само на снимките с или без фотошоп и разбир се на вашите мнения.

# 461
veninasea, когато не прочетеш повече от две положителни мнения за едно място, защо просто не се насочиш към друго. Пък, отивайки в Ч-ц тази година можеш да минеш и огледаш въпросното място и догодина, живот и здраве, да резервираш за там.
Само ще вметна, че на тази цена в Ч-ц можеш да намериш много добри места.
Със снимки вероятно може да ти помогне джоджо.

# 462
Семеен хотел Ния
http://pochivka.bg/o-15060-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%BD%D0%B8%D1%8F
или Стеди?Ние сме с детенце!
Аея в Авалон например за моят период няма места, но зависи ти кога искаш да почиваш. Simple Smile Simple Smile

Ния и Авалон са с общ двор, но не знам дали може да се ползва барбекюто на Авалон , ако отседнеш в Ния.
Стеди са кипро хотелче отвън, не знам какво търсиш?

# 463
Спряла съм се на Авалон и вила Камелия?
Някой скоро да ги е посещавал - мнения?

# 464
Спряла съм се на Авалон и вила Камелия?
Някой скоро да ги е посещавал - мнения?

От вила Камелия се върнах в понеделник. Какво по-точно те интересува. Писах, че съм много доволна. Бяхме там за общо 6 нощувки, настанени в студио. Чистеше се всеки ден, на третата сутрин смениха чаршафите, всеки ден оставяха чисти кърпи. Прекрасна гледка от терасата в перспектива, виж снимки по-назад в темата.

Общи условия

Активация на акаунт