Шофирате ли

• 20 338
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не шофирам, нямам и желание при това движение в София. Като знам каква съм некоордирана пък въобще и не смея. Не мога да поема отговорност нито за себе си, нито за околните.

# 106
  • Fort Worth, TX
Да, шофирам.

# 107
Да, шофирам с огромно удоволствие...и винаги с едно на ум за всевъзможни неадекватни реакции от останалите на пътя Wink

# 108
  • София
Имам книжка,но последните години не шофирам.В София нямам никакво желание.

# 109
Та връзката е ясна. Не било женствено.
Хич не ме интересуват разни подобни умозаключения, искам, но ме е страх да се запипша на курсове. Tired

Поради което храня такситата.

# 110
Имам книжка от 8 години, в началото шофирах много и с удоволствие, но след един инцидент желанието ми секна. Mr. Green
Сега не шофирам, предпочитам да ме возят. Истинска жена. hahaha
Когато бяхме с хечбек карах понякога, например ако мъжът ми реши да пийне нещо вечерта аз шофирах до вкъщи. Откакто сме с джип и на това не се навивам. Naughty

# 111
  • Варна
Да, шофирам с огромно удоволствие...и винаги с едно на ум за всевъзможни неадекватни реакции от останалите на пътя Wink

Peace

# 112
Да шофирам и не си представям ежедневието без кола.
Не ми стана ясна връзката между шофирането и Златките.

# 113
  • София
Непрекъснато. Преживях тежка катастрофа преди години и оттогава предпочитам аз да шофирам, независимо от дестинацията. Смятам за смехотворно изказването, че жената зад волана не е женствена.

# 114
  • Fort Worth, TX
Непрекъснато. Преживях тежка катастрофа преди години и оттогава предпочитам аз да шофирам, независимо от дестинацията. Смятам за смехотворно изказването, че жената зад волана не е женствена.
Аз дори не го намирам за смехотворно , а за тъпо и ще се обоснова.Има една стара приказка, която макар и  вулгарна си е много вярна-Шофьор и ку..а се раждат.Не от всеки става добър шофьор независимо дали е мъж или жена.Има такива бльонове мъже шофьори дето трябва да им се вземе книжката на момента, за сметка на това познавам жени, които с шофирането си биха сложили 10 мъже в малкия си джоб.Един ден е мъж по тв каза, че има книжка, но усеща себе си като опасен и заради това е предпочел да не кара повече автомобила си.Отказал се човека ..Евала .Трудно е човек да признае пред себе си, че нещо не му се отдава.Устата журналистка Ива Николова също сподели, че има книжка, но по същата причина не кара.Ако повече хора си преоценят способностите няма да е никак лошо.Нещата не опират до женствено или не, а до имаш ли нужните умения или си поредното камикадзе на пътя.

# 115
Да шофирам

# 116
Имам книжка, и лична кола още като студентка, уж да не вися по спирките.Първо-таксито , което ползвахме четири колежки , излизаше по-евтино от бензина, второ-вечер обичам да си пийвам като изляза. Рядко я карах тази кола.
 Сега съпругът ми има автокъща-коли има, но не ми се кара. Най-дългото разстояние в малкия ни град ми коства 20-30мин пеш. Прибирам се пеша от работа за около 40 минути с пазаруването. Ако съм с кола толкова време ще загубя само докато търся място за паркиране около 17ч.

# 117
  • София
Да, шофирам. Всеки ден - карам детето на ясла, пътувам до работата ми с кола. Когато ходим на на разходки из страната или на море пак аз карам, мъжа ми придпочита да се вози, аз пък обожавам да шофирам.

# 118
Всеки ден, разбира се, то без кола в днешно време трудно ще успееш да свършиш всичко през деня.
Вярно, може да се ползват таксита или градски транспорт, но не винаги. Като напазарувам вечер само колата е спасението да придвижа покупките до дома си, иначе трябва и хамалин да стана. А някой път наистина покупките са тежки и обемни, не става на ръка да се носи.

# 119
Да , наистина, покупките в последно време са единственото нещо, което може да ме накара да седна отново зад волана.

Общи условия

Активация на акаунт