Шофирате ли

• 20 211
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
Та връзката е ясна. Не било женствено.
Как да не е женствено? Аз дори докато съм шофирала по завоите в смолянско, хапвайки кремвирши със сос горчица вместо лютеница съм се чувствала 100% жена. Мисля, че изборът ми говори достатъчно за педантичната ми женска натура.

Party

# 271
  • София
 Според мен и мъжът ми не само е женствено, но е и много секси, когато жена седне зад волана  Heart Eyes

# 272
Да, шофирам. И съм много благодарна на съпруга си , че ме накара да изкарам няколко часа опреснителни и да се престраша да седна зад волана. Имам книжка от 1998 година, но започнах да шофирам едва миналата година февруари. Много съм доволна от този факт, и наистина дава голяма самостоятелност.

# 273
Ежедневно, от както имам книжка не съм слизала от колата, за малко да отида с нея и в родилното буквално.

# 274
Ежедневно, от както имам книжка не съм слизала от колата, за малко да отида с нея и в родилното буквално.
Ами ако си раждала в Шейново това е единствения начин да стигнеш до родилното - иначе може и сама да си асистираш в родовата дейност докато въртиш за паркомясто

# 275
Та връзката е ясна. Не било женствено.
Аз гласувах с ДА, но всъщност в момента не го правя, не защото не искам а защото нямам такава възможност(кола)!
Изкарах курса, защото исках но и защото ми се налагаше, тъй като имах нужда от работа а почти всички обяви бяха с такова изискване!!!

# 276
  • На морето!
И мен постоянно ме питат разни компетентни хорица кога възнамерявам да спра да карам, било опасно и т.н., е, не възнамерявам.

# 277
  • по света
Съвсем от скоро и доста плахо  Blush

# 278
  • София
Съвсем от скоро и доста плахо  Blush
Винаги е така в началото  Wink

# 279
  • Tам през Атлантическия океан
Нямам избор вече  Mr. Green да шофирам  Wink

В Бг. имах книжка но рядко шофирах  Crazy ползвах си ГТ  Wink

# 280
  • Бургас
Откакто обърках газта със спирачката и се наврях в един ЗИЛ , не шофирам.Непрекъснато мисля какво би станало,ако беше човек.

# 281
Шофирам! Получих книжка 1991 и от тогава все си карам..... (малееей ся кат се замислих и....doh  Crazy )

# 282
Шофирам . Всеки ден, по много и всякакви коли. Работата ми е свързана с автомобили и карането ми е нещо като дишането. Simple Smile

А дали е женствено... ми женствено е, поне според мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт