Шофирате ли

• 20 218
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
  • с/у ОколоМръсТното
Всяка жена трябва да може да кара кола, заради самостоятелността, която това й дава.

права си, но го осъзнават само шофьорките.

# 256
Обожавам да шофирам,  с първата ми бременност не слизах от шофьорската седалка докато не родих,  с  2-рата се очртава същото. Преди да взема книжка, моите близки се притесняваха, че съм разсеяна и няма да мога да се справя. Но вече 10 години съм шофьор и имам за щастие един малък инцинент не по моя вина.

# 257
...В колата имаше трима мъже и няма да описвам как...но за да слушам съветите и на тримата едновремнно и кряскането им...се оказах в насрещното(по тяхна вина-магистралата беше в ремонт.има си знаци.аз не съм сляпа...ама те не..единия вика-ей тука влез сега..другия креска-не го слушай в другата отбивка ... ooooh!абе лудница стана в колата)
...
Има лесно:

# 258
  • Германия
Шофирам, но съм нещо като пишман шофьорка(все още). Винаги с "придружител", карам внимателно, но въпреки това съм ужасно неориентирана  ooooh! Фи-то всеки път се хваща за главата, като трябва да паркирам....а аз си мога, просто по моя си начин  Crossing Arms

И аз съм същата картинка,само че и по моя си начин не мога да паркирам Embarassed
Мъжът ми ме подиграва,че карам по-бавно и от трактор и съм заплаха за движението.
А преди да се кача на колата,получавам всеки път сърцебиене,ръцете ми започват да треперят и пулсът ми се учестява ,та ми трябват няколко минути да се настроя на тема шофиране.

# 259
  • София
Всяка жена трябва да може да кара кола, заради самостоятелността, която това й дава.

Абсолютно съм съгласна, но и аз го осъзнах чак когато станах шофьор  Wink

# 260
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И аз да се наредя сред пишман шофьорите - карам защото ми се налага, но съм си доста зле все още. Онзи ден 2ма полицаи ми помогнаха да се разминем с още 100 коли в лудницата пред НБУ. Всеки ден ми се налага да минавам от там и ми е голям зор, добре, че има добри хора да помагат.  Grinning

Иначе ми е простено, защото освен, че съм млад шофьор жена, съм и руса, и бременна, и кърмачка.  Mr. Green

# 261
Аз пък да се похваля  Mr. Green - шофирането ми е огромна страст!
Най ме кефи да натрия носа на някой шофьор от мъжки пол, че ме дразни това, че си мислят, че всички жени са некадърни шофьори! Да, ама не - да дойдат, че да им покажа аз на тях как се шофира!  Mr. Green

ПП Редактирам, че някои мами МНОООООГО изкривиха опита ми за хвалба!  ooooh!  И мноооооого им вкарах нерви, ша извиняват...  ooooh! 
Ма, що забравих аз, че туканка не требело да се фалиме?!   ooooh!

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 21:04 от anjali

# 262
  • софия
Е, значи може да се шофира като за рали в България.!!!Ето затова не карам от 15 години......

# 263
Може, може, има подходящи места на автомагистралата към София.  Mr. Green

ПП  С премерен риск, разбира се!  Naughty

# 264
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Автомагистралата към София, от София или закъдето и да било в България не е подходяща за рали състезения.
Не може да бъде подходяща с реално двете си ленти - няма как там да съжителстват мирно бавно каращи (90-100), нормално каращи (120-130) и откачалки, дето си мислят че са се качили на ангелски криле, но всъщност държат дявола за опашката и рискуват живота на другите, създавайки ситуации. А много хора нямат точно мерило за риска, да не говорим, че понякога самото превозно средство ти замайва главата и си мислиш, че си му господар.

# 265
Е, па чак толкоз не се хващайте за думата я!  Wink  Наежихте се веднага!  Mr. Green Ставаше въпрос все пак за умения (ето, сега уточнявам, че става въпрос и за адекватни реакции, 100 %-тово внимание, рефлекси и т.н., с които малко шофьори и шофьорки могат да се похвалят), а не буквално за рали!  Mr. Green
Аз като шофирам в града си, всеки ден съм свидетел на нарушители, които съвсем не карат като на рали, но и не могат да осъзнаят, че рискуват живота си и този на другите! Тъй че - споко, не се стряскайте толкова!  Stop Не съм аз от тия, рискуващите!  Naughty
Просто исках да се похваля  Mr. Green, щото има с какво, де, ама то тука като се похвалиш, се почва - ама тъй, ама иначе...  ooooh!

ПП  Айде сега, поискайте и визитната картичка на колата ми, че да ме избягвате на пътя, като ме срещнете!  Mr. Green
 ooooh!      ooooh!       ooooh!

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 20:51 от anjali

# 266
Гледай сега, аз по принцип не съм от супер заяждащите се.
Но считам, че едва ли са малоумници тези, които слагат някакви ограничения по пътищата.
Най-вероятно имаш с какво да се хвалиш, но абсолютно не ми пука дали този, дето кара с 250 там, дето има ограничение за 130, е много добър шофьор - знам, че има много по-малко - направо никакво време за реакция. И ми е писнало някакви самовлюбени шофьори, без значение от какъв пол да не спазват правилата, които са определени.

# 267
Благодаря за уточнението!  Whistling  Успокоих се!  Peace
Не съм от тези, дето карат с 250, явно създадох грешно впечатление!... Ако си имала предвид тях, си права!

# 268
 Grinning

# 269
Та връзката е ясна. Не било женствено.
Как да не е женствено? Аз дори докато съм шофирала по завоите в смолянско, хапвайки кремвирши със сос горчица вместо лютеница съм се чувствала 100% жена. Мисля, че изборът ми говори достатъчно за педантичната ми женска натура.

Общи условия

Активация на акаунт