Шофирате ли

• 20 249
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
да, без кола съм загубена тук където живея, даже шифирам на мъжа ми камиона, като се наложи

# 196
и аз гласувах с "искам но не мога"но не защото нямам книжка-имам от 2 години а просто защото не ми стиска ...пък и имаме само една кола и тя е един вид работна и ако строша нещо по нея...не ми се мисли...
когато пък мъжът ми се е качвал да ми помага така врещи че въобще не го искам...
извода е че ще чакам времена на по-безопасно каране и спазване правилата на движение по улиците в нашта мила родина и дай Боже времето в което ще имам собствена кола за да си карам сама на спокойствие та дори и с 20км...писна ми от виковете на мъжа ми--третааааааа дай третааааааааа или четврътаааааааааа икономично карай на четвъртааааааа ...еми аз пък искам на първа и втора като за начало.... Mr. Green

# 197
Dilirium, за мен единственият начин начинаещ шофьор да се отпусне, е да кара без придружител - особено ако е роднина-мъж. По-лошо от това няма, може да откаже всеки.

Баш така си..
Подкрепям!
Преди 12 години взех книжка.Карах кола има няма 1 месец.В колата имаше трима мъже и няма да описвам как...но за да слушам съветите и на тримата едновремнно и кряскането им...се оказах в насрещното(по тяхна вина-магистралата беше в ремонт.има си знаци.аз не съм сляпа...ама те не..единия вика-ей тука влез сега..другия креска-не го слушай в другата отбивка ... ooooh!абе лудница стана в колата)
И така.Повече не се качих в кола да вофирам аз.Разтрепервах се цялата.До скоро.Мъжа ми каза-ще караш,не ме интересува,купувам ти кола..щото няма кой да води детето на училище аз ще съм зает вече...и ми купи кола.Седи колата в гаража  а аз я гледам сякаш имам космически кораб в гаража а не кола.Седнах зад волана и аха...да се разрева LaughingВикам...сори ама нема да карам аз..това е голямо за мен...той милия аха да се навие и смарт да ми вземе...ама аз не-немога да карам.
И майка ми като ми каза...''срамота...кола имаш,седи в гаража...бабичките карат коли,тя неможела...''Как ме ядоса Twisted Evil LaughingВикам-кой аз ли бе.. Mr. Green
Так телефона-хоп уговорка за утре с колата ''У'' и стой та гледай.Пет дни по един час и бях пушка.Ама на инат.Като ме заби майка ми,че бабите карали а аз немога...го ударих на достойнство Laughing
Документите си оправих набързо  и...един ден мъж ми се прибира от работа и гледа колата ми пред гаража CrazyПита-излиза ли днес... LaughingА не бе! Laughing
Ама я бях паркирала като арабин в пустиня Crazy
И така паркирвах една седмица докато майка ми пак не ме засегна по самочувствието Joy
''Ата бе..паркирвай пред гаража...и после хората тука от хотела да те гледат как всяки ден мъьа ти си идва с колата и ти прибира и твоята в гаража щото ти неможеш''
 Twisted EvilКой неможе бе...като станах аз...Прас колата в гаража...стой та гледай! Laughing
Абе май на инат всичко мога! Blush
Сега си въртя геврека и хич не ми пука!Неможела съм била...а? Laughing

# 198
 Djane браво !изкефи ме!искам и за като теб да ме избие на инат и достойнство и тогава наистина мисля че ще се справя...ама пусто никой не ме закача Mr. Green

# 199
БЛИЗНАЧЕ , кола трябва. 
Аз също доста време само разкарвах пиянски компании, ама съм по-серт.  Който не му харесва, да слиза. А една колежка, като си купи кола, каза - Я, то било много приятно да се кара на светло.

# 200
Трещерица права си-кола трябва!и аз так чувствам нещата-някак си като си е само моя да се слея с нея....и да опитвам спокойно по малко по малко ...
а то какво-колата в къщи си е неговата кола...не го казва ама...е същото като със фотоапарата в къщи-той е мой Mr. Green щом като колата е негова-абе шоу!аз все си мисля че някой ден просто ще започна да карам по нужда....

# 201
Кое не е женствено?
Мисля, че в 21 век вече трябва да се отърсят хората от тези вярвания. Може да си мъж и да не ти стиска или да тистава лошо и пр. и да си жена и да си шофиор от класа.

# 202
Близначе, казваш му, че колата е семейна и да си гледа работата. )
Качваш се и караш.

# 203
Ако това е вярно, значи съм мъжжж  hahaha
Карам всеки ден, никога не съм мислила, че ще се справя с това. Просто защото тези мъжествените, карат като женствени ......  Laughing
Като стане сума, за това кое е мъжко и кое не ... Какво беше преди " Който не е раждал(естествено) не е истинска жена, който мъж не е ходил в казарма - не е никакъв мъж". То какво стана - спряха казармата и измислиха секциото .....
Всяко нещо си живее в неговото време!
Сега вече няма такова нещо, като мъжка и женска работа!
 Peace

# 204
От 10г. съм с книжка,нооо много искам,но и много ме е страх.Карала съм няколко пъти мъжът ми вечер-преди мрънкаше,сега казва,че се справям добре,но като ми даде ключовете и ми става лошо от притеснение,а искам много да карам.Реших твърдо,че ще преборя този страх,но искам да искарам опреснителни часове.Ако някой може да ми препоръча добър инструктор ще съм много Благодарна!!!

# 205
  • София
presila13, в кой град си? Ако си в София пиши в кой квартал си.

# 206
Здравейте!Удобни райони са ми -Хаджи Димитър,Подуене,Център,Люлин,но квартала не ми е критерии,стига инструктора да е добър,да обяснява и да има желание да ме научи на нещо-не очаквам чудеса просто професионално отношение,а не да мине номера.Казвам го от опит.Благодаря предварително!

# 207
  • София
Моят инструктор е от "Суха река", но кормуването ми беше в Гео МИлев, т.к. там ми беше изпитния район.
Но ти имаш книжка и може да карате, където ви е удобно. Ще му се обадя да го попитам и ще пиша на лични.

# 208
  • Пловдив
В момента се обучавам... Wink Скоро ми предстои изпит и...дано да съм сред каращите.След като мнооого време не се престрашавах,сега мъжа ми ме подстави пред "ултиматом" и аз се записах! Mr. GreenМечка страх,мен -не!

# 209
Даааа, от 6 години, и за първи път тази година получих първите си 2 глоби за превишена скорост  Embarassed В интерес на истината обаче не бих се престрашила да карам в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт