Шофирате ли

• 20 213
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Шофирам и мразя.
Ако живеех на място с добре уреден градски транспорт и алеи за велосипедисти,  въобще нямаше да се сетя да използвам кола.

# 211
  • София
Шофирам си с изключително голям кеф, въпреки че в София трафикът е кошмарен и е пълно с идиоти всякакви (визирам не само другите шофьори, а и изскачащите внезапно и на забранени за пресичане места пешеходци и т.н. опасни за себе си и околните индивиди).

# 212
Шофирам си с изключително голям кеф, въпреки че в София трафикът е кошмарен и е пълно с идиоти всякакви (визирам не само другите шофьори, а и изскачащите внезапно и на забранени за пресичане места пешеходци и т.н. опасни за себе си и околните индивиди).
smile3521

# 213
Моля препоръчайте ми добър инструктор за опреснителни часове!

# 214
  • София
Специално за София има голямо значение в кой район шофирате. Живея в центъра, предимно тук се движа и може би заради камерите всички са по-внимателни. Когато ми се наложи да шофирам по южните райони, особено по бул. "България" имам чувството, че съм на рали. Особено вечер след 19:00.

# 215
Преди 3 г., на доста "достолепна" възраст реших и карах курс.  От РАЗ взех книжка. Имах голям мерак. Тръгваме един ден  със сина ми да се упражнявам в нашия град, защото курсът беше в областния.  На 100 м от нас- прас в ограда и счупих фар. Синовете ми  не искат да се занимават повече, съпругът ми няма книжка, а мен ме е страх сама и така книжката ми стои за украса.

# 216
Вече не Laughing. Петнадесет години не съм слизала от колата и тогава ми беше ОК. От миналата година реших да ходя пеша и с транспорт (ако времето е кофти) и се оказа, че разликата във времето по традиционния ми маршрут е +/- 10/15 минути в зависимост от това дали съм с кола (минавам целия център), с трамвай или пеша, а в същото време пестя пари (не плащам за безнин по светофари) и правя нещо за здравето си. Сега се качвам на 2-3 месеца по веднъж и просто се чудя на мерака на каращите.

# 217
  • Слънчевия дом
Да от 1 месец , не искам много да шофирам , предпочитам да ме возят , ама нямам избор !

# 218
Да но нямам много практика в карането.Извънградско карам.Отскоро имам книжка!

# 219
  • Варна
Вече не Laughing. Петнадесет години не съм слизала от колата и тогава ми беше ОК. От миналата година реших да ходя пеша и с транспорт (ако времето е кофти) и се оказа, че разликата във времето по традиционния ми маршрут е +/- 10/15 минути в зависимост от това дали съм с кола (минавам целия център), с трамвай или пеша, а в същото време пестя пари (не плащам за безнин по светофари) и правя нещо за здравето си. Сега се качвам на 2-3 месеца по веднъж и просто се чудя на мерака на каращите.

Ха. При мен се получи обратното. Обожавам да ходя пеша и това е нещото което ми липсва ужасно от няколко месеца насам. Но от известно време не понасям горещините, зимата във Варна пък вятъра е убийсвен/имам си руска ушанка по този повод:-))/. Днес наобяд трябваше да ида до едно място... тръгнах, след 200 м реших, че съм луда да дишам горещ въздух и се върнах за колицата. Rolling Eyes
Но няколко пъти тръгвам пеша сутрин...при хубаво време, зяпам хора, пътища, автомобили и витрини и ми е добре.

п.п. а в градски транспорт отказвам да се кача... не понасям миризмите на хората, случвало ми се е да се кача и сляза на следващата спирка, не издържам.

# 220
Някой да е карал курсове тук- Учебен център “Рулан” .
Имат добра оферта
http://www.deals.bg/deal/id/3508/b6e183/1

# 221
  • Пловдив
Момичета,днес си взех изпита! Party Но...изпитващия беше много смотан чичко и така ме изнерви накрая,че ми развали радостта от успеха...

# 222
Да, от близо 2 години шофирам,иначе доста дълго време си имах книжка за украса на портмонето.

# 223
  • На черешата
 Да, сам с две деца в София няма как да не шофираш.  Peace

# 224
Специално за София има голямо значение в кой район шофирате. Живея в центъра, предимно тук се движа и може би заради камерите всички са по-внимателни. Когато ми се наложи да шофирам по южните райони, особено по бул. "България" имам чувството, че съм на рали. Особено вечер след 19:00.
В Люлин всички са състезатели от Формула 1. Лошото е, че и аз почнах да карам като тях.

Общи условия

Активация на акаунт