Шофирате ли

• 20 212
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Шофирам, вече с почти 5 години стаж! В кръвта ми е, носи ми удоволствие!

# 226
  • София
Да, вече 17г всеки ден!
Доставя ми огромно удоволствие. Не обичам да ме возят, но понякога се налага (ако пътувам с мъжа ми). Обичам да карам бързо, в компанията на любима музика.

# 227
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Не било женствено, казваш , Трещерице..Thinking
То, гроздето, като  е на високо, е кисело, нали знаеш Wink
А сега на въпроса ти- шофирам, та пушек се вдига. От 14 годишна, макар че книжка взех  доста  по- късно.
И  хич не  ме е еня  колко женствена или колко мъжествена   съм в  очите  на тия, дето   "казват". Шофирам с кеф, хъс  и  с добро настроение.
Умението    да  шофираш в днешно време е необходимост.

# 228
Да шофирам!

# 229
 Не шофирам.

# 230
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Да, и ми носи голямо удоволствие.

# 231
  • с/у ОколоМръсТното
Понеже съм гласувала и отговорила, минавам да нагледам темата и да споделя, че много голямо удоволствие ми донесе подписът на LemonDesi  Hug Heart Eyes

# 232
  • в белята
Имам книжка от 10 години ,а карам редовно от близо 5 години.Никога несъм се замисляла дали е женствено или не ,за мен просто е необходимост.Само дето се чудя кога някои шофьори и пешеходци ще научат правилата за движение....................

# 233
не не шофирам и нямам намерение - имам книжка от 20 години и няма да се кача на кола защото се нагледах на некадърни шофьорки които се опитват да изтрепат кадърните - просто като видиш неадекватно движещ  се автомобил то това е жена - в повечето случаи и след като е направила простотията те гледа или тъпо или като все едно не съществуваш а е само тя на платното

# 234
Бих> Но ни книжка ми дадоха, ни мъжо ми дава колата - по-ценна му е и от мен Mr. Green.

# 235
не не шофирам и нямам намерение - имам книжка от 20 години и няма да се кача на кола защото се нагледах на некадърни шофьорки които се опитват да изтрепат кадърните - просто като видиш неадекватно движещ  се автомобил то това е жена - в повечето случаи и след като е направила простотията те гледа или тъпо или като все едно не съществуваш а е само тя на платното
Страхуваш се, че си прекалено некадърна или прекалено кадърна?

# 236
Страхуваш се, че си прекалено некадърна или прекалено кадърна?
Според мен кадърна.
Поради тази причина явно вчера един шофьор-МЪЖ щеше да ме размаже. Защото реши, че  ще влезе в бензиностанцията през ИЗХОДА й, а аз бях в крайна дясна лента, скрита зад един бус-крайна лява. Така ми изкара акъла, че след това карах по магистралата с 80. А краката ми трепереха два часа. От къде се появи този "шофьор" изобщо и не разбрах. . Щеше да се удари на най-удобното място-в моята врата!

# 237
  • в белята
Aaaaaaa korni6onko веднага мога да те оборя ,че все жените са калпавите шофьори.
Ето пример: На светофара съм .Аз съм в лентата за направо ,до мене един младеж е в лентата за само на дясно завиващите.Светофара е един ,няма специално за на дясно или за направо.Светва зелено ,аз газ ,младежа до мен и той газ ,НО завива НАЛЯВО!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfireНа една боя разтояние беше да направим ПТП
П.С. аз не се сметям за пИрфектен шофьор ,ама такива глупости неправя. Naughty

# 238
Шофирам, по неволя.

Кой каза, че не е женствено?
Като не е женствено, защо правят "женски" коли?
Мъж, седнал зад волана на Мерцедес А-класа или Мини Купър, би ми изглеждал доста нелепо.

# 239
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Мъж, седнал зад волана на Мерцедес А-класа или Мини Купър, би ми изглеждал доста нелепо.

На мен лично едрите мъже в Смарт-чета са ми любими  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт