Шофирате ли

• 20 273
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
Не, не шофирам, не защото не мога, а защото не искам.
Защото пътищата на родината са пълни с комплексирани идиоти, които карат, все едно се возят в космически кораб.
Всеки път, когато тръгваме с колата и с малкото си скъсявам живота с 2 години, заради темерути, които изпреварват, все едно са сами на пътя или засичат или... или... или....
Честно казано, използваме колата възможно най-рядко....

# 241
Не е женствено...да!
Дамите карат повече от господата,просто защото педалите станаха мнозинство Crazy

# 242
Ами те през миналия век и панталоните не са били женствени, ама времената се менят...  Peace

# 243
не и аз не съм от шофиращите,нямам и книжка,мажо е против да карам кола,а и аз не настоявам,защото не съм сигурна дали е за мен Simple Smile

# 244
  • Sofia
Шофирам още от времето преди да стана пълнолетна. Вуйчо ми, който ме е отгледал наместо баща е инструктор. Учеше ме от 16 годишна. Няма как да не ми е в кръвта Simple Smile Мога да карам и насън и съм по-добра от повечето мъже шофьори, които познавам.
Дали е женствено? И още как. Имам една приятелка, също много добър шофьор. Помня преди години, през една мразовита зимна нощ, бяхме ходили някъде и тя шофираше. Пред очите ми е и сега. С черно поло,  дънки и кожени ръкавици. Лекотата, хладнокръвието и увереността, с кооито превключваше скоростния лост бяха удивителни. Това е една от най-секси гледките, които съм виждала. При все, че съм жена и мога да го съзра, представям си как би стояло в очите на мъж Simple Smile

# 245
Аз за Додо мога да потвърдя лично, че наистина има мъжки маниер на каране. И паркира добре!

Мъжко каране в мнооого женска опаковка!

# 246
  • Sofia
Аз за Додо мога да потвърдя лично, че наистина има мъжки маниер на каране. И паркира добре!

Мъжко каране в мнооого женска опаковка!

Гарант  Hug
Истината е, че преди да се появят децата имах мъжки маниер на каране. Сега съм далеч по-боязлива. Може би по-отговорна. Макар, че постоянно съм си без талон и то все за едно - превишена скорост  Embarassed

# 247
Апропо, и една друга дама, която и ти познаваш, До, кара много добре, това е Трамелката, и нея съм я изпробвала и то на дълго разстояние.
А аз на жена шофьор, хм, трудно се доверявам. И поверявам! Mr. Green

# 248
  • Sofia
Аз също съм се возила с нея Simple Smile Абсолютно вярно!

# 249
  • Софето
От 2 месеца карам (автоматик, на ръчна не бих се справила  Embarassed), нямах особено желание но купиха ми кола и вече нямах измъкване. Не мога да кажа че съм вече много добра, но се старя да спазвам правилата а и колата ми е лесна за каране, малко паркирането ме притеснява че е голяма, но за сега не съм имала проблеми. Удобството е неописуемо, отивам си сама където си искам, пазарувам си, водя децата напред назад, а преди все трябваше да се съобразявам със съпруга. Извънградско не карам все още.
На 28г. съм и почти 90% от жените около мен шофират, та щеше да почва да ми става и неудобно вече.

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 01:27 от *MALENA

# 250
  • София
Не слизам от колата вече 2 години - работа, детска и обратно, бързане - така ми доскучава и забравям колко обичам да карам иначе  Heart Eyes

# 251
Да шофирам. От 8 години вече не слизам от колата. Имам мъжки маниер на каране и то защото съм се учила от баща ми. Благодарна съм му за това, защото ако беше ме учил някой друг нямаше да се престраша да се кача на кола. Смея да твърдя, че карам много по-добре от много мъже, които познавам.

# 252
Шофирам, но съм нещо като пишман шофьорка(все още). Винаги с "придружител", карам внимателно, но въпреки това съм ужасно неориентирана  ooooh! Фи-то всеки път се хваща за главата, като трябва да паркирам....а аз си мога, просто по моя си начин  Crossing Arms

# 253
едно време умирах за кола, зор, зор да карам.. ревове вкъщи за курс, после татко да ми дава жигулата  Twisted Evil изобщо големи драми съм преживяла около това желание
сега ако мога да не се качвам, най-добре, досадно ми е, имам чувството, че все на едно и също място отивам - магазини,  някакви адреси познати.  досада пълна. отвори гараж, затвори гараж - -/виж, ако тръгвам на някъде, където ми е интересно много обичам. но така ежедневно - ако мога с колело или скутер - най-добре

# 254
Всяка жена трябва да може да кара кола, заради самостоятелността, която това й дава.

Общи условия

Активация на акаунт