Шофирате ли

• 20 327
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
  • България-Швейцария
Шофирам, нон-стоп..
Не искам да си мисля как бих се оправила без колата.. #Crazy
Както се казва, +1 Grinning
А бас ловя, че това за 'неженственото' го е измислил някой спънат мъж с две леви ръце зад волана.
Или поне не е чел книжки. Реймънд Чандлър е казал, че когато една жена шофира добре, тя е твърде близо до съвършенството.

# 121
..... Като напазарувам вечер само колата е спасението да придвижа покупките до дома си, иначе трябва и хамалин да стана. А някой път наистина покупките са тежки и обемни, не става на ръка да се носи.

Сещам се за един случай - пред Пикадили един мъж си излиза с пазарска количка, пълна с покупки и започва да си я тика по паркинга, направи ми впечатление обаче, че не спря на паркинга, а продължи надолу по улицата, направо по тротоара с количката в добър тръс се отдачаваше, после зави в една пресечка, докато аз продължавах изумено да зяпам след него  Joy
Или живее наблизо човекът и нямаше кола или крадеше количката   hahaha

# 122
  • София
 rosy_bosy, и аз съм виждала такъв субект - пред Пикадили на Сити Център. Пресече с количката и влезе в отсрещния блок. Надявам се, че после я е върнал - нали има камери и виждат къде влиза.
На въпроса - изкарала съм курс, но не карам кола. Мъжете  до мене винаги са били  добри  шофьори, даже по това си ги избирам. Предпочитам да ме возят, аз да съм на задната седалка. Така съм свикнала от рождение. Дъщерята може да кара кола, кара много добре. Но не бързам с курса и купуването на бричка. Винаги съм я учила да може да спечели достатъчно пари и винаги да си позволява такси.
Направо ме е страх - такива весели самоубийци се движат по улиците.

# 123
  • софия
Имам книжка , но не шофирам . Мъжко , женско занимание - хич не ме интересува. Даже ми е неприятно да се возя в София. Камо ли да карам. Този неприязъм ми се появи като родих. Това , че от две години си работя в къщи ми е супер.

# 124

На въпроса - изкарала съм курс, но не карам кола. Мъжете  до мене винаги са били  добри  шофьори, даже по това си ги избирам. Предпочитам да ме возят, аз да съм на задната седалка. Така съм свикнала от рождение. Дъщерята може да кара кола, кара много добре. Но не бързам с курса и купуването на бричка. Винаги съм я учила да може да спечели достатъчно пари и винаги да си позволява такси.
Само си си дала парите за курс. Недей прави и тази грешка с дъщеря си. Нали пари за таксита изкарва. Между др. как може да шоира без да има книжка? Т.е. ако може да шофира, тя си излиза с колата, кара граско и т.н. Как сте направили този номер? От любопитство питам...
Имам книжка , но не шофирам . Мъжко , женско занимание - хич не ме интересува. Даже ми е неприятно да се возя в София. Камо ли да карам. Този неприязъм ми се появи като родих. Това , че от две години си работя в къщи ми е супер.
Мои две приятелки след като родиха си продадаха колите и спряха да шофират. Не е очудващо. Да си кажа честно, аз се дразня по задръствания, когато се возя. А не когато шофирам...

# 125
Много обичам да шофирам,свикнах си в лудницата и даже в задръстванията не се дразня Laughing
Не обичам да ме возят,е тогава се изнервям Laughing

# 126
Всеки ден шофирам.

# 127
И аз шофирам  , но определено съм с уникални шофьорски умения относно паркирането на тесни места Laughing. Иначе си карам много внимателно и спокойно

# 128
  • България-Швейцария
Относно паркирането на голяма кола на трабант разстояние съм се специализирала.
Често се майтапя, че подземния ни гараж трябва да го включат вместо отпадналия при изпитите полигон, гаранция че ще се научат да паркират всички.
На няма и 300 квадрата площ с подпорни стени и колони паркираме между 10 и 12 коли, инциденти с вземане на стружка не е имало Wink.

# 129
  • На морето!
Дъщерята може да кара кола, кара много добре. Но не бързам с курса и купуването на бричка. Винаги съм я учила да може да спечели достатъчно пари и винаги да си позволява такси.
Как така не бързаш с книжката? Няма книжка, а ти ѝ даваш семейната кола или я водите на полигон да се учи?

# 130
Да,карам,и ми е много приятно и релаксиращо. WinkНо ако мъжът ми е с мен ,става ужас-за 100 метра,20 забележки. ThinkingНаправо спек отвсякъде...

# 131
Шофирам всеки ден, откакто съм си взела книжката. Прави ми удоволствие. Камион също карам често, когато ходя с мъжа си на път, а той се умори (и преди да ме захванете, да кажа, че имам категорията  Wink ) . Карах и фадрома 3 дни на една асфалтова база  Joy (дълга историйка) .
 Та колкото и да изглежда странно и неженствено, аз все още съм си 100% жена.

# 132
 Joy Сладко!   bouquet

# 133
Нямам книжка все още. Бях започнала курсове докато бях бременна, но се получиха някои усложнения с бременността и се наложи да си остана вкъщи и да лежа докато родих, така че само си дадох парите. Преди година и половина катастрофирахме на връщане от командировка и все още ме е страх да се возя в кола, а какво остава да карам. Надявам се някой ден да преодолея страха си и да си взема книжка. Хич не обичам да съм зависима от обществения транспорт, а само на таксита излиза много скъпо. Smile

# 134
  • България-Швейцария
Откакто шофирам (повече от 20 г. вече), определено ме е страх друг човек да ме вози, непрекъснато натискам въображаеми педали и не съм спокойна.
Малко след като взех книжка в началото на 90-те изтеглих най-късата клечка - катастрофирах като пътник в такси, допотопен москвич, седях на мястото на мъртвеца. Уж лек удар, но като едното нищо можех да остана без очи, счупих с глава панорамното огледало, стъкла имаше на доста места по лицето ми, отделно металният капак на жабката ми наряза краката и се ударих много силно в скоростния лост, 1 месец ме болеше гръдната кост и от дишане дори.  Като по чудо нямам белези, но в началото бях страшна картинка.
Щом се пооправих обаче, веднага се качих на колата, беше ми ясно, че панирам ли се покрай случката - от мен шофьор вече не става.

Общи условия

Активация на акаунт