Шофирате ли

• 20 330
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Имам книжка от 10 г., но така и не се научих да карам/то няма и какво да карам де  Simple Smile/.Просто в момента не ми е нужна кола и не мога да си позволя да я поддържам, но някой ден може и да се науча.

# 76
Шофирам, нон-стоп..
Не искам да си мисля как бих се оправила без колата.. #Crazy

# 77
Шофирам, нон-стоп..
Не искам да си мисля как бих се оправила без колата.. #Crazy
хаха има живот и без нея... вярвай ми. Laughing

# 78
  • тук-там
Не шофирам вече - не, че ми липсва, но някак си се позабравя и в нужния момент давам на късо. Живея на центъра, работата ми е на 10 мин пеша - дет се вика всичко е на една ръка разстояние.... Mr. Green
Колата ми си стои самотна на двора, яд ме е, че само и плащам данъците, но пък не ми се продава, тооооолкова си я обичам. Heart Eyes

# 79
Е, понякога прави огромната жертва да се прибере с такси и по пътя ...
   ... да изслуша два кючека, да получи предложение за любов с бакшиша и най-важното - да усети как мирише един истински мъж. При това интИлигент, щото е от Факултета.

Мис Пиги - кефиш  smile3521

И аз при бакшиши не се качвам ... Нещо ме е гнус  Confused

# 80
  • с/у ОколоМръсТното
Шофирам, да.
Щот' мъжото каза, че вече му е писнало да ми е файтонджия.  Joy

# 81
Не шофирам , но имам намерения в най - скоро време  това да се промени. Simple Smile

# 82
Кой каза,че не е женствено?  Шофирам да и не само автомобил,ами и други по-мъжки работи hahaha

# 83
Кой каза,че не е женствено?  Шофирам да и не само автомобил,ами и други по-мъжки работи hahaha

От една друга тема е. Притесних се, та реших да си сверя часовника.  Интересно, какви по-мъжки работи. 

# 84
Шофирам. И то едно завидно количество километри на месец.  Mr. Green И то в София.  Joy Срамота, всичко женско у мен си е заминало...

Е, понякога прави огромната жертва да се прибере с такси и по пътя ...
  ... да изслуша два кючека, да получи предложение за любов с бакшиша и най-важното - да усети как мирише един истински мъж. При това интИлигент, щото е от Факултета.
Мис Пиги - кефиш  smile3521
И аз при бакшиши не се качвам ... Нещо ме е гнус  Confused
В този ред на мисли... Качваме се с детето в едно такси... Сядам.... Надушвам парфюм... Оригинален, мъжки. Оглеждам се... Широко ми е, една голяма задна седалка и то чиста, светла ... мирише на кожа ... естествена кожа...Чува се радио... може би Сити или Енерджи... Поглеждам към таблото, зачудих се в такси ли съм? Има брояч, има си всичко... Такси си е .Поглеждам водача. Красив, около 35 годишен. Заговорихме се... Интелигентен... Мотора на колата не се чува... И накрая не издържах "Извинявайте много, но вие не сте таксиметров шофьор и това не прилича изобщо на такси"...  Joy Joy Joy И той... разказа цялата история. Решил да го дава под рента, но го регистрирал, плаща си човека и решил поне да изкарва, докато някой се навие да му я вземе. Мисля че беше не повече от две годишна...

# 85

От една друга тема е. Притесних се, та реших да си сверя часовника.  Интересно, какви по-мъжки работи. 
Коя тема?  Mr. Green

# 86

Коя тема?  Mr. Green

За парите, майките...

# 87
  • Варна
Шофирам. Като мъж. И не ме е срам даже.

# 88
Кой каза,че не е женствено?  Шофирам да и не само автомобил,ами и други по-мъжки работи hahaha

От една друга тема е. Притесних се, та реших да си сверя часовника.  Интересно, какви по-мъжки работи.  

Ван, микробус, газела, камион, ЗИЛ, ТИР...

... и космите...

# 89
Много ми харесва да карам трактор. Не продумвай за космите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт