Шофирате ли

• 20 248
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Шофирам, да. Колата си я купих преди да взема самата книжка, но бях минала изпитите. Simple Smile
Откакто удължиха трасето на метрото по-рядко ми се случва, но и много ми е писнало, защото 7 години прекосявах надлъж цяла София през най-големите задръствания.

# 61
  • Бургас
Жена съм...Simple Smile)))), не шофирам  Wink.
Много искам да се науча, но май страха в мен е по-голям.Някак си човек освен, че е улеснен със собствен превоз, е и по-независим с него, но не е за всеки.

# 62
...
Мъжът напарфюмиран и костюмиран се намества сутрин в колата, пуска си музиката и кеф му до работа, а жената пеш до спирката, след това плътно притисната до няколко смрадливи екземпляра и може би и някой перверзник за около 30-40 мин в градския транспорт, след което слиза  смачкана и жадуваща за глътка свеж въздух и цялото действие се повтаря при връщане от работа. С тази разлика, че за по-женствено жената на път към къщи пазарува и се натоварва с торби и в двете ръце.
Като се прибере, съпругът мъжествено отмаря пред телевизора или компютъра, а половинката му се заема с готвенето.

Има и други варианти, примерно:
Жената, напарфюмирана и костюмирана, излиза от дома и тръгва пеша - вариантите са такси или разходка пеша до работа /за линия/, като по пътя си купува хубаво кафе от любимо магазинче по пътя и пристига на работа освежена и заредена от разходката.
Мъжът, станал рано да вземе душ и да събуди децата, пали колата и води децата я на градина, я на училище, после отива на работа. След работа пак се качва на колата и по пътя овършава някой магазин, прибира торбите, децата и т.н., бързайки да помогне вкъщи на изморената си жена.
А тя се прибира изморена, защото отново се е прибрала пеша, минавайки с някоя приятелка по магазините /на шопинг, а не на пазар  Wink/ или спирайки за 1/2-1 ч. на бързо кафе с някоя друга приятелка.
И после всички се чудят защо въпросната дама бяга от шофирането като дявол от тамян и защо вечер се прибира изпълнена с енергия и /естествено/ уморена за домакинстване.
Е, понякога прави огромната жертва да се прибере с такси и по пътя да купи нещо за вечеря или да направи огромна купа със салата, че нали се е прибрала с 1 ч. по-рано. Sunglasses

# 63
Не мога да си представя да нямам моя кола и да не шофирам.

# 64
Да, но не всеки ден. Повечето ме возят. Simple Smile

# 65
azaf, твоето ежедневие ли описваш? Защото, ако не е просто не брои за вариант. Whistling

# 66
azaf, твоето ежедневие ли описваш? Защото, ако не е просто не брои за вариант. Whistling

Да. Mr. Green

# 67

Да. Mr. Green

Брои се! Grinning Peace

# 68
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Не мога да си представя да нямам моя кола и да не шофирам.

И аз съм така, въпреки че не ми е приятно   Sad
Просто живея на такова място, че без кола си за никъде...  ooooh!

# 69
Не само шофирам , ами не мога да живея без колата си  Simple Smile Освен това карам твърде неженствен модел кола  Laughing Да не говорим , че също живея на място , където без кола си загинал геройски .

# 70
  • out of space
Ай, ай, ай - два пъти ме късат на градско.
Кифла! Но упоритааа.
За протокола: карта разчитам и без да обръщам, обожавам логичния изказ, ако може в подточки, имам вграден компас и окомер. Мразех да питам за посоката, но поумнях и вече си питам, при това с безпомощен вид. Косми - завидно малко.

Болна тема  Cry
Три пъти късана   341uu и отказала се   341uu

Мога да шофирам, шофирам добре, но на изпита съм паника, заради изпитващия до мен- нищо не помага.... и валеряни пих, и глътка уиски и какво ли не- цялата се разтрепервам и върша глупости.

Ако обаче колата ми беше жизнено необходима- бих се пробвала пак.
Аз пък не слизам от метрото  Laughing

Колкото до бисерът, че не било женствено- точно толкова е мъжествено и мъж в кухнята. Супер секси е.  Simple Smile

# 71
Та връзката е ясна. Не било женствено.

Това кой го каза? Някой мъж ли? Laughing

# 72
  • София
Жената, напарфюмирана и костюмирана, излиза от дома и тръгва пеша - вариантите са такси или разходка пеша до работа /за линия/, като по пътя си купува хубаво кафе от любимо магазинче по пътя и ...
    ... малко преди да стигне до работа я подгонва глутница бездомни псета.
     "Нали са кастрирани и не могат да ме изнасилят, какво толкова, ако ме нахапят!"

Е, понякога прави огромната жертва да се прибере с такси и по пътя ...
   ... да изслуша два кючека, да получи предложение за любов с бакшиша и най-важното - да усети как мирише един истински мъж. При това интИлигент, щото е от Факултета.

# 73
     "Нали са кастрирани и не могат да ме изнасилят, какво толкова, ако ме нахапят!"
Joy

Не шофирам, защото до скоро нямаше какво да шофирам и съответно нямаше смисъл от книжка. Но най-после имаме кола, и скоро ще се явявам. Иначе мога да шофирам и ми харесва. Дреме ми дали е женствено, аз и без това си имам доста мъжки черти на характера.

# 74
  • София
Не шофирам. Имаме кола, имам и книжка. Взех я преди пет години и в първата година карах по малко. Но нещо ме хвана шубето и лека полека се отказах. Не се чувствам сигурна зад волана, нямам бързи реакции и съм потенциален самоубиец....да не кажа убиец. Просто не е за мен тая работа. А всеки ден водя детето от Люлин до Гео Милев на училище, после се прибирам и следобяд ходя да я взимам. Добре би било да имам кола....от друга страна обаче с метрото и автобуса стигам по -бързо, отколкото с автомобил. Само да не беше тъпканицата в метрото.

Общи условия

Активация на акаунт