Шофирате ли

• 20 292
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
  • Linz
Имам книжка, но не шофирам. Нямам желание, освен на магистрала.
Ходенето пеша е здравословно и се отразява добре на външния вид Simple Smile

# 31
  • София
Ходенето пеша е здравословно и се отразява добре на външния вид Simple Smile

Ще ми е любопитно за колко време ще стигнеш пеша от Хладилника до Дружба, при положение, че трябва да си вземеш детето от градина, а работиш до 17.30 ч.  Mr. Green

# 32
  • Linz
Не казвам, че никога не ползвам превоз, но когато имам възможност си ползвам краката.

# 33
 Joy Има седмични градини.
Иначе - аз пък нося токчета, та повече от 3-4 пресечки - трудно ще извървя с кеф. Но кой както си го направи  Wink

# 34
  • София
Бих казала, че съм добра в шофирането. Оказа се, че имам доста бързи рефлекси и на няколко пъти се разминавам в рискови ситуации.
Имам си един недостатък, но нали съм жена - простено ми е. Много съм зле в паркирането. Случвало ми се е в опити да паркирам да изгоря бензин, колкото да обиколя София.

Учудва ме, че някой смята, че шофирането не е женствено.
Кое прави една жена женствена?
Мъжът напарфюмиран и костюмиран се намества сутрин в колата, пуска си музиката и кеф му до работа, а жената пеш до спирката, след това плътно притисната до няколко смрадливи екземпляра и може би и някой перверзник за около 30-40 мин в градския транспорт, след което слиза  смачкана и жадуваща за глътка свеж въздух и цялото действие се повтаря при връщане от работа. С тази разлика, че за по-женствено жената на път към къщи пазарува и се натоварва с торби и в двете ръце.
Като се прибере, съпругът мъжествено отмаря пред телевизора или компютъра, а половинката му се заема с готвенето.

# 35
Учудва ме, че някой смята, че шофирането не е женствено.
Кое прави една жена женствена?
Мъжът напарфюмиран и костюмиран се намества сутрин в колата, пуска си музиката и кеф му до работа, а жената пеш до спирката, след това плътно притисната до няколко смрадливи екземпляра и може би и някой перверзник за около 30-40 мин в градския транспорт, след което слиза  смачкана и жадуваща за глътка свеж въздух и цялото действие се повтаря при връщане от работа. С тази разлика, че за по-женствено жената на път към къщи пазарува и се натоварва с торби и в двете ръце.
Като се прибере, съпругът мъжествено отмаря пред телевизора или компютъра, а половинката му се заема с готвенето.
Така описано,женствена е само жената ,която не ходи на работа,не пазарува и не готви.   Mr. Green
Майтап!   Peace
Уточнявам,че сега ще ме погнат обичайните заподозрени да ме убеждават колко са женствено работливи...

# 36
  • София
Естествено.
Отлично даже шофирам.

Брей. Имало и такава релация ли? За работата и женствеността?

# 37
Въй, какво заключение направи само  Joy
Дет се вика - къде го чукаш - къде се пука  ooooh!

# 38
hahaha hahaha hahaha
Имаш писателски талант!

# 39
Шофирам, да, и съжалявам че не взех книжка по-рано.)
Голям кеф ми е, и мога да не слизам от колата хич. )

# 40
Да. Шофирам.

Това ли не е женствено?

# 41
Шофирам,ежедневно навъртам по 30-40 км.,не мога да си представя как бих ги минала пеша.Колата вече не е лукс и глезотия,а  необходимост.

# 42
  • Несебър
Шофирах,но преди две години бях ''на косъм''да се блъсна и от тогава не съм се качила зад волана.По ми е добре да се возя.

# 43
# 44
  • на брега на морето
Не шофирам и това е запазило здравето на много нищо неподозиращи пешеходци.

Общи условия

Активация на акаунт