Шофирате ли

• 20 225
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Ай, ай, ай - два пъти ме късат на градско.
Кифла! Но упоритааа.
За протокола: карта разчитам и без да обръщам, обожавам логичния изказ, ако може в подточки, имам вграден компас и окомер. Мразех да питам за посоката, но поумнях и вече си питам, при това с безпомощен вид. Косми - завидно малко.

# 16
  • Варна
Шофирам и ми харесва да го правя.
Това твърдение да не е нова тактика за отстраняване жените от пътя?

# 17
  • на майната си
Даммм, и то като мъж Simple Smile.
Ама съм си и мъжко момиче ееее, не съвсем момиче и това въобще не ме притеснява.
Поне вече съм наясно, че съм такава, защото никой богат, красив, щедър, любвеобилен и мнооого добър мъж не ме е харесал за жена  Joy

# 18
Шофирам, културно и възпитано при това.

# 19
Не знам дали е по темата, но да кажа - досега не съм изтръпвала от ужас, докато съм се возила с жена-шофьор. А с мъж-шофьор това ми се е случвало многократно. Обичам да се возя с жени-шофьори. Живота, здравето и нервите са ми скъпи. Peace

# 20
Не.И не смятам да започвам.....
Предпочитам да ме возят.    Laughing
Това е.Жена до мозъка на костите......

# 21
Не е до аз какво обичам или не обичам.И не е до мен да возят.Налага се децата си да возя.В тази връзка, мой отговор не виждам-а той е-шофирам активно, въпреки, че обичам да ходя пеша и не искам да съм с кола толкова често.Просто се налага.

# 22
Преди да родя шофирах повече сега от близо 5 месеца съм се затворила с нея заради тъпото време и няма когато да шофирам, но и това ще се промени.

# 23
Не, нямам книжка. Яд ме е, че не съм изкарала като по-малка. Сега страховете ми са големи. Дали е женствено или не, не ме интересува. Необходимост е!

# 24
Че от какво те е страх, да не мислиш, че всички на пътя са по умни или по кадърни от теб?  Малко непукизъм, концентрация и внимание към ставащото около теб и нямаш никакви проблеми. Не е нужно да си Шумахер, за да караш по улиците все пак.

# 25
Та връзката е ясна. Не било женствено.

Мисля, че моят отговор е пределно ясен  - НЕ!!!

# 26
Не, нямам книжка. Искам да шофирам, това ме успокоява. Grinning

# 27
Не.
Преди шофирах и то добре. Когато децата ми бяха бебета, един мъж (подчертавам) ме удари, а децата бяха с мен. Първо се ядосах, после се уплаших, че можеше да стане нещо с децата.
При всяко сядане зад волана сега ме залива вряла вода.
Пробвах да карам известно време и се отказах, че накрая и книжката ми изтече и не я подмених.
Много ми е хубаво да се возя, да си зяпам през прозореца и т.н.
Ако ми се наложи, ще шофирам. Ако не, никога не искам.
По въпроса с това дали е женствено - едни от най-страхотните жени в обкръжението ми са и страхотни шофьорки. Много мъже пък си мислят, че като имат нещо между краката и това е супер оправдание да караш извън всякакви правила и да не ти пука за себе си, камо ли за другите.

# 28
Карам по-добре от доста мъже. Получавала съм комплименти от заклети шофьори - мъже, с половин уста, де Wink  Laughing

Но когато съм с мъжа си, оставям той да ни вози. Кефи се Wink, а и аз  Laughing.

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 14:36 от Валентина007

# 29
Азаф - много си права  Peace Истината е, че именно това разпространено схващане - че мъжете са добри шофьори - ги прави именно тях и по-безразсъдни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт