Шофирате ли

• 20 228
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
Не, имам книжка, мога, но не го правя. Ако се наложи, шофирам понякога, но рядко и никога по собствено желание. Не искам, за мен шофирането не е удоволствие, натоварва ме безкрайно много и ме стресира. Обичам да се возя, както беше казал някой по-горе да зяпам през прозорците, да си мисля. Убедих се с времето, че тая работа не е за мен Wink А какъв мерак имах по време на курса, чак не ми се вярва сега... Thinking
А що се отнася до това, че шофирането не е женствено - голяма глупост!  newsm78

# 46
  • София
То едно време се е считало за женствено и да си слугиня на мъжлето и да не си част от социума, ама времената се менят и салава богу....
Шофирам от цяла една година bowuu
Необходимо ми е да се придвижвам често с кола заради многобройната челяд Wink
Никак не се чувствам и не изглеждам неженствена. Даже жена шофьор изглежда секси за мен. Grinning

# 47
Шофирам почти всеки ден. А колко хубаво щеше да е работата ми да беше на 5-10 минути път. Така е по-добре и за фигурата и за джоба.  Wink Мога да кажа, че жените са по-внимателни шофьори от мъжете.

# 48
Не, не мога. Много съм зле с посоките и ориентацията и съм разсеяна. Опасно е да съм зад волан, моят мъж колкото и да се е опитвал да ми помага - не ми идва отвътре. Книжка имам, изкарах защото беше модерно да имам - и аз да не остана по-назад Laughing. Късаха ме три пъти, накрая инструктора директна си поиска да му дам пари (аз не бях сетила Rolling Eyes). Дадох му, имам книжка, така стои, но никога не шофирам.

# 49
  • София
На мен ми е много секси жена зад волана.
И жена да язди. С вятър в косите.

# 50
На мен ми е много секси жена зад волана.
И жена да язди. С вятър в косите.
Мъжка му работа, както се казва, си ти Laughing

# 51
  • София
Azzy, ти да не си под прикритие тук? newsm78
Ама не, много си умна за мъж.....

# 52
  • София
Нали. Simple Smile
Не съм бе, жена съм си.
И свидетели призовах даже, да ви докладват Simple Smile

# 53
azzy е жена, гарантирам Laughing.
аз съм като шанталчето, книжка имам защото е модерно, но съм голяма паника, разсеяна и определено опасна зад волана. разчитам на двама души да ме превозват от точка А до точка Б, Azzy  като вярно другарче и още един човек.

# 54
шофирам
и намирам за изключително привлекателно шофирането на жена, която е добра зад волана
от кифли с купена книжка разбира се, че ме е страх

# 55
мен пък ме е страх от 20-25 годишни неконтролиращи тестостерона си мъже, все едно с каква книжка. точно такъв ни налетя с тир и при катастрофата едва не ни размаза.
жените са много по-внимателни.

# 56
  • София
Не шофирам - шофират ме.
Яд ме е, че млада и зелена не изкарах курсовете, а сега ме мързи  Blush
За съжаление, когато виждам, че има кретен на пътя, в поне 90 % от случаите е жена. Това по мои скромни наблюдения.

# 57
  • В градината...
Изпитвах панически страх от шофирането - даже сънувах кошмари - карам кола, а не мога и незнам педалите за какво са-къде е спирачката...
С триста зора взех изпита от 2-рия път-всички около мен бяха против да карам кола. Е, купих си. Вече не слизам от нея. Супер яко и секси е!

# 58
мен пък ме е страх от 20-25 годишни неконтролиращи тестостерона си мъже, все едно с каква книжка. точно такъв ни налетя с тир и при катастрофата едва не ни размаза.
жените са много по-внимателни.
Ужас  имен от това ме е страх! Tired

# 59
Шофирам от 11 години.  До работа и в къщи, общо 30км на ден, всеки ден.  През събота и неделя ако се наложи.
Повече ми е чудно на хората които не шофират, но предполагам, че не на всеки се налага.

Общи условия

Активация на акаунт