Звездни компромати-101

• 61 808
  • 717
  •   1
Отговори
# 240
Четох някъде, че това било черната Златка  Rolling Eyes

По гласа съм почти сигурна, че е тя.
Това , което е писала в и-мейлите е доста неграмотно написано.  Mr. Green

# 241
То и "работодателят" доста неграмотен.

# 242
Аз пък не вярвам да е Златка, все пак, колкото и да не блести с невероятен интелект, е работила като модел и има представа как се уговарят снимки. Не знам колко трябва да е наивна и глупава да се върже на това   Rolling Eyes

# 243
 Предполагам, че това "интро" към следващия епизод е режисирано, може наистина да е Златка, но просто да играе роля на някоя наистина пострадала.

# 244
Тези устни са истински, момичето играе с Джонас Брадърс в Camp Rock 2.
Клои  Бриджис актриса била, направи ми впечатление с устните си

Играеше и във Фреди, дето го дават по Фокс Лайф. Малката племенница на Фреди Laughing

# 245
Абсурд това да е Златка.

# 246
  • София
Малката Госпожица Мърморана ,много хубава рокля,да си я носиш със здраве Simple Smile Не мога да разбера ,как точно става на къса и тези парчета ,по какъв начин се закачат на гърба?

Мерси. Ами, представи си два мнооого дълги шала, които започват от деколтето. Ако ги преметнеш през раменете, без да ги мачкаш, след това ги кръстосаш на гърба и ги завържеш на панделка отпред (на мен ми харесва отпред, на тези снимки са вързани отзад), става на рокля с V-образно деколте и ръкави. Последната от снимките, където са много модели в червено. Като цяло във всеки вариант се кръстосва на гърба и се връзва където ти харесва. Simple Smile Става по къса, когато най тясната част се дръпне над гърдите, такъв е втория вариант на червената снимка. Simple Smile По дълга - като се дръпне надолу, такива са 3ти и 4ти вариант от червената снимка. Simple Smile Много е ефектна, смяната на моделите става за секунди и реално все едно си купуваш поне десет рокли, става и за всякакви случаи, защото може да е по отворена и закачлива, по затворена, примерно за сватба в църква, не може да си с еееей такова деколте, по официална е с ръкавите и тн и тн, и можеш да си с нова рокля всеки път като минеш през тоалетната. Simple Smile
А от къде си си я купила, защото много ми хареса.

за да не е спам
Кийра Найтли

# 247
# 248
Уитни Хюстън отново тръгва надолу http://vij-me.com/bg/lifestyle/45-lifestyle/810-whitney-houstan- … ehabilitacia.html
Това не е компромат ,но е хубаво да се види  Wink http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1641994063
И нещичко за феновете на Джони Деп  Mr. Green/и аз съм сред тях / http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1934016835

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 13:43 от udis*

# 249
  • Schweiz

Познахте ли го?

# 250
  • София
Джордж Клуни?

Дженифър Лопес

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 14:51 от Lana

# 251
Сега е 300 пъти по-готин:)

# 252