Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 27"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 33 023
  • 715
  •   1
Отговори
# 405
Само заради тази сцена по между им си заслужаваше цялата серия. Десетина пъти я гледах, направо ми напълниха душата.
Не само заради сцената
Тая серия беше мн добра, държа ме в напрежение от началото до края  Peace

# 406
  • в очите на дъщеря си
Не знам, Тинче дано си права, че за да е по-интересен краят на епизода и все пак мустака много ме тревожи и това си е. Не очаквах от него такова поведение, докато го съжалих на масата и в следващият момент ми идеше да го #2gunfire

е нали не сте очаквали той да каже добре , и всичко е ок

Емирчо ще почака на пейката , но Фери ще отиде при него през нощта и ще се гушкат

# 407
Халил щеше да си ходи в 17 еп  а още ще го гледаме      Sad Confused

# 408
Трябва анкета кой е на вратата   Laughing
ако е така има доста варианти кои може да е  Peaceтя няма да ни стигне азбуката да ги напишем всички герой  Joy
Е да, но тя направо се стъписа. Няма да е от Санем или Джансу например. Laughing Доста от възможностите отпадат. Въпросът е в това, че и не се сещам от кого може така да се притесни. newsm78
А за Халилчо, беше стряскащо в първия момент ooooh!, но той не му стиска Stop къде ще я отвлича.

А как да не му стиска, я виж как се разкрещя в магазинчето и извади мъжкарското си излъчване. hahaha
Систър, ти проговори. hahaha

Само заради тази сцена по между им си заслужаваше цялата серия. Десетина пъти я гледах, направо ми напълниха душата.
Не само заради сцената
Тая серия беше мн добра, държа ме в напрежение от началото до края  Peace

Раздвижена беше серията, съгласна съм. Peace И на мен ми хареса.

# 409
Не знам, Тинче дано си права, че за да е по-интересен краят на епизода и все пак мустака много ме тревожи и това си е. Не очаквах от него такова поведение, докато го съжалих на масата и в следващият момент ми идеше да го #2gunfire

е нали не сте очаквали той да каже добре , и всичко е ок

Емирчо ще почака на пейката , но Фери ще отиде при него през нощта и ще се гушкат

Тц не съм очаквала, но очаквах да приключим с него тоя епизод #2gunfire

ей пак започна да твориш хубави сценарии  Laughing

# 410
Той придава колорит на филма. Mr. Green hahaha Не може без него.

# 411

ей пак започна да твориш хубави сценарии  Laughing
Твори майка ти Mr. Green ама досега нямат много допирни точки със сценаристите. Laughing

# 412
Не му се тръгва, но ние дружно, ще го изритаме. Не само тази сцена беше хубава разбира се, но нея най я чакахме.

# 413

С  много неща се захванах затова така, докато гледах серията си правех и един доклад. Stop

Систър, ти пак си правела размествания! Thinking

# 414
  • Сливен
На мен основно ми беше мъчно най много за Корай той изигра доста силна роля този епизод с което доказа че е супер актьор. Peace Мехмет ще се забърка в поредната си каша,защото тази смешната има май връзка с шефа си,а Мехмет доста лапна след нея  Sick

# 415

С  много неща се захванах затова така, докато гледах серията си правех и един доклад. Stop

Систър, ти пак си правела размествания! Thinking
Знаех си, че пак си захванала и друго.Утре ти давам последен срок да приключиш. Stop
Не само размествания, и новички неща имам. Flutter

# 416
На мен основно ми беше мъчно най много за Корай той изигра доста силна роля този епизод с което доказа че е супер актьор. Peace Мехмет ще се забърка в поредната си каша,защото тази смешната има май връзка с шефа си,а Мехмет доста лапна след нея  Sick

Сестричке ти това до сега не го ли разбра  Shocked
тя цицорестата не и дреме за Мехмед, тя прави номера на шефа, к' е женен и го кара да ревнува. Иска внимание от шефа и използва Мехмед за да го получи  Peace

Корай е пич отвсякаде мн добър бе тая серия и не само, аз на думите му мн се радвам-страхотни са

# 417
Той придава колорит на филма. Mr. Green hahaha Не може без него.

Ако него го няма, няма да има и награда за закъсняващите. Mr. Green А и той много вдъхновява Вили, за да твори. Mr. Green

# 418
  • в очите на дъщеря си
Лека нощ Hug

# 419

Общи условия

Активация на акаунт