Осъзнавам се по-късно, когато съм сама и всичко остава в мен недоизказано. После ме изяжда отвътре.
Осъзнавам се по-късно, когато съм сама и всичко остава в мен недоизказано. После ме изяжда отвътре.
) но, възхитена съм аз лично.
не мога да го напиша по-добре от вас.... Клонка ти толкова силно ме разтърси, че до 3 часа мислих колко е божествено да си жена! Благодаря че имам дъщеря! 
Това ми хареса, хахаха.С две момчета може някой ден да си спомняш с носталгия за бременността
.Почивай сега, че после ще ти е трудничко с мъжкарите.Дано да са ти по-кротки.Аз случих на много буен син, и заради това не можех да си представя да родя пак при мисълта-"Ами ако и второто е същото?"
.Е, сега при порастнал син се радвам на едно кротко и послушно момиченце
.
.По мое мнение, след като всичко се оправи, като родиш детето и си стъпиш на краката, мисля че е повече от наложително със съпругът ти, двамата, да посетите семеен консулнтант-терапевт.. Но трябва да си кажете нещата в очите, ти по-скоро, и да работите двамата за да оправите ситуацията. А всичко е поправимо, когато има добра воля от двете страни
Моето мнение е, че откровения разговор е по-добре да се състои преди раждането. Препоръчани теми