,
След като веднъж се окаже, че си бил по-силен от смъртта, вече идва подсъзнателното усещане, че тя не може да те победи и затова не се страхуваш от събития, които могат да я предизвикат отново да те навести. И обикновено е съвсем неосъзнато, но на човек му се иска да изпита опиянението да я надвие отново. Този израз не съм го измислила аз, но съм разсъждавала върху него, защото ми се е налагало да я надвивам. Естествено, че не исках да се заяждам, от постовете на авторката ми стана ясно, че тя е далече от подобни размишления, а осъзнаването на всички аспетки за случилото се по-рано с нея ще й даде вярата в себе си, която й липсва. Стува ми се, че се уповава много на лекарите си, без да си дава сметка, че победата е нейна, те само са й помогнали. Да осъзнаеш силата си е по-добре, отколкото да не си даваш сметка за нея 
Казвам го в добрия смисъл на думата, егото, което те вдига нагоре, а не това, което те смазва.
, но е смислено като цяло и звучи доста логично. Хари, прочети го пак от третия ред надолу. 

Твърде далече е от този тип мислене на нещата от живота си. От последния й пост разбрах, че дори не й е хрумвала мисълта, че тялото й се бори да запази това дете, колкото и да му е трудно заради репродуктивните и здравословни проблеми. Според нея и тялото й дори иска да го изхвърли. Вероятно заради това й се е набила мисълта, че детето е нежелано - не го иска на мисловно ниво, тялото й и то го отхвърля. А ако наистина цялото й същество се съпротивляваше, може би нямаше да се стигне дори до тази тема. На мен лично повече би ми харесало такова разбиране от нейна страна- целия ми организъм се бори за това дете, въпреки, че му е адски трудно, така щеше да й е по-леко и на душата да понася трудностите около бременността, но както и да е....Природата обикновено е по-мъдра

Твърде далече е от този тип мислене на нещата от живота си. От последния й пост разбрах, че дори не й е хрумвала мисълта, че тялото й се бори да запази това дете, колкото и да му е трудно заради репродуктивните и здравословни проблеми. Според нея и тялото й дори иска да го изхвърли. Вероятно заради това й се е набила мисълта, че детето е нежелано - не го иска на мисловно ниво, тялото й и то го отхвърля. А ако наистина цялото й същество се съпротивляваше, може би нямаше да се стигне дори до тази тема. На мен лично повече би ми харесало такова разбиране от нейна страна- целия ми организъм се бори за това дете, въпреки, че му е адски трудно, така щеше да й е по-леко и на душата да понася трудностите около бременността, но както и да е....Природата обикновено е по-мъдра 
Препоръчани теми