Споделете 161

• 29 545
  • 747
  •   1
Отговори
  • Казанлък of all places
Споделете 160 , Анда eddition

Начало!  Hug

# 1
  • София
Пу, първа!  Laughing
Мерси! Hug

# 2
  • Москва
Благодаря и аз Simple Smile

# 3
 Запис, дет се вика.  Mr. Green
Прибрах си се в Пловдив Sunglasses Голям студ Crossing Arms

# 4
Давай, Саня, четем те.
На най-първия ми час от кормуването инструкторът ме накара да оставим полигона, да влезем в града, да вземем медицинска сестра да постави инжекция на детето му, да върнем сестрата и да се върнем на полигона. Бях олекнал с два килограма от пот.

# 5
  • Казанлък of all places
Аз търся Ео и Естер да им споделя трима радости и гордости на европейската аристокрация, легитимни ергени ,принцове за женене . Ма много хващат окото, а тоз младеж най-вдясно е швед.

# 6
 Crazy
Хм.
Добре, за Естер шведа, за мен Хари.
И Андреа не е лош, ма защо е по скъсани гащи!?
Аз такива със скъсани гащи и в София мога да си намеря  Mr. Green

# 7
   И тук се муси времето, но е толкова изумрудено зелена тревата...Единствената нешофьорка ли съм тук?  Thinking

# 8
Ео,Сега? Със скъсани гащи бил... Важното е , ч е принц. А като се вземете ще го култивираш , ще изхвърлиш всички скъсани гащи.

Вълчо, от сутринта си мисля , че със сънуваните числа и комбинации от тях трябва да пуснеш тото.
Завила съм се под юргана от студ. Не помня на Геоеговден такъв, че  да пускам климатици и печки Shocked

# 9
Елинор, и аз не съм шофьор. Не мисля и че някога ще стана. Blush

# 10
  • Варна
Ох, ох, какво да ви разправям, то не е за разправяне.  ooooh! Карам си аз и насреща ми - завой! А насам, а натам, не мога да умеря пътя. Без малко да се кача на тротоара, ама на отсрещния.

# 11
   И тук се муси времето, но е толкова изумрудено зелена тревата...Единствената нешофьорка ли съм тук?  Thinking
Не, Ео от по-отдавна е нешофьорка.

# 12
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Това си е класика на шофьорския курс - да не уцелиш градуса на завиване или да забравиш да върнеш волана. Всички сме минали оттам.  Laughing
Моята щерка кара курса в момента и тя му бере гайлето на всеки завой и стресира мирните пешеходци по тротоарите.  Joy

# 13
Споко , Саня, няма такъв , дето да не се научил... Така е в началото. Аз за първи път се седнах на Москвич 412 , нямате идея как се кара тази тежка машина. Ама започхахме по малко всеки ден с татко на една поляна. Още помня думите му:
"Когато спреш да се държиш за волана - влизаме в града" Joy

# 14
  • София
Ох, ох, какво да ви разправям, то не е за разправяне.  ooooh! Карам си аз и насреща ми - завой! А насам, а натам, не мога да умеря пътя. Без малко да се кача на тротоара, ама на отсрещния.
Joy hahaha Моята първа драма беше на полигон, та сигурно е било още по- смешно отстрани. На мен не ми беше изобщо, та те разбирам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт