Споделете 161

• 29 551
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Разбирам Ви, NinoTinо. Приемам пистолетчето за миролюбиво, защото всеки си има моменти, в които би извадил поне картечница. Присъединявам се към  Пипинс и мнението и, че изглеждате много арна.

Аз си съм в готовност не само с ботушите, но и със ските.

# 31
Пипинс, храна не се хвърля. Сведи задачата до решението на друга, която знаеш как се решава.
Виж как се яде чироз.

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 22:05 от Вълкът с дълъг ник

# 32
  • Пазете Гор
Шапка свалям на тия, дето са имали смелостта да НЕ станат шофьори.

Таквози сухо ядене е идеално за поспаране. Какво значи поспарам (си) ли? Нещо като пестя, ама не точно. Минавам с минимума, един вид. Ако хапна  половинка хляб с две колелца суджук, се казва, че си поспарам суджука.

Та Пипинс има златната възможност да направи съвършеното поспаране - да души корюшката. Това някакъв руски деликатес ли е, апропо?

angelina за темата ще ти изпея по телефона If I should Fall from Grace With God....

# 33
Босонога, Наздраве!

Нино Тино, това оръжие е много хубаво Grinning
А по моя край му викаме да си засоля. " Манжата не е за наяждане , а за разсол" - казваше баба. Не съм предполагала, че ще дойдат времена и ще го казвам на децата си като ядат кюфтетата без хлаб.

# 34
Манджата ни е за наядъни, майнджатъй дъ си кусаш, лябуй зъ наядъни.

# 35
като ядат кюфтетата без хлаб.

Веднъж хванах моите хлапета да ядат сладолед с хляб( бяха малки ). На въпроса ми защо - дядо така каза! Баща ми се пошегувал, ама те откъде да знаят.

# 36
  • Казанлък of all places
Куркума , а тази знаеш ли я? За мен беше изненада, не знам как съм я пропуснала.

Крива съм , боли ме нещо , ходя превита като кука и не мога да намеря грам обезболяващо. Съответно провеждам следния диалог с Пальо :
Аз: Как може да няма никакво обезболяващо у дома?
Пальо :............
Аз: Не говоря за аналгин. Нали нзаеш, че стомах не минава от аналгин?
Пальо:..........ми.............
Аз: Добре де, ако те боли стомах , какво ще пиеш?
Пальо:Ами каквото ми дадеш.
Аз (леко набирам): Добре де, ако нямам сили да ти дам?
Пальо:Ами каквото ми кажеш.
Аз (вече набрала) : Ами ако вече не мога и да говоря, какво ще правиш?
Пальо ( с много любов в гласа си) : А, ако вече не можеш да говориш, няма смисъл от хапче....

Та така, наздраве!  Mr. Green

# 37
Господи, излиза вестник Работническо дело, орган на БКП - десни.
Доцент Йотов, дето ме изпитва по Научен комунизъм да вземе да се гръмне.
http://media.snimka.bg/8539/023333160-big.jpg?r=0

# 38
Случайно да знаете кой сезон е в България?
Студ и детето е болно, като за празници. Sad

# 39
  • Paradise
тоз' деликатес май сама ще си го рупам (няма да го хвърля, ще се мъчим взаимно Mr. Green) - 150 гр. ще ми стигнат за поне 10 години напред.
рецепти намерих, но май няма да са по вкуса на домашните любимци.
Здраве да е!

да споделя днешния ми разговор с мъжа ми по тел.

Той: Къде си?
Аз: В банята?
той: С телефона? В банята? (Хипер потресен)
Аз: не, със счетоводителя  

За секунди се усетих к'ви ги надрънках, та трябваше скорострелно да обяснявам за какво иде реч (изложбата в Централната Софийска баня) Laughing

На всички наздраве!

# 40
  • о`майна лунна нощ е
да споделя днешния ми разговор с мъжа ми по тел.

Той: Къде си?
Аз: В банята?
той: С телефона? В банята? (Хипер потресен)
Аз: не, със счетоводителя  

За секунди се усетих к'ви ги надрънках, та трябваше скорострелно да обяснявам за какво иде реч (изложбата в Централната Софийска баня) Laughing

На всички наздраве!

hahaha

# 41
  • Казанлък of all places
Понеже предният ми пост стана дълъг, Пипинс, да ти кажа,че в Русия корюшката я ядат основно евреи и петербургски евреи. Има вицове по повода , свързани основно с това,че рибката е мегасолена и суха и като такава изяжда много 'ляб и изпива много бира. Simple Smile Да си знаеш де.

# 42
  • Paradise
Ангелинке, усетих аз колко е солена. Два литра вода изпих, а само 2 рибки хапнах Crazy
Кажи, плс, защо се яде основно от евреи (ако знаеш)?

# 43
Ох, Анджи  Joy Joy

Със солена риба Милото прави някаква руска? салата- ред риба, накъсана на малки парченца, ред червено цвекло, ред варени картофи. Всичко това се залива с майонезен сос и се акомпанира с водка (крамбамбуля в оригинал).

# 44
  • Казанлък of all places
Евтинджос е понеже.
...не съдържа ни грам белтъчини, мазнини или въглеводороди - чиста целулоза, не се яде! Може да се прави хартия от нея , ама икономически е много неизгодно
Другите потребители са от рода на маладьож, която си купува едни бири в големи бутилки и пие по входовете. Ти как си я купи? В Москва съм я вождала в пакетчета , подредена, както тук продават семки в павилиончетата.

Аааа, Рокси, той прави от соленопушена. Тя се ядва. А това, дето Пипинс го е сдобила е като солети от риба.

Общи условия

Активация на акаунт