Споделете 161

• 29 539
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Аз пък имах едно гадже с две сестри, много добре си беше момчето, трениран отвсякъде на женски капризи. Че и чистофайник. Абе с две думи, най големият ми грях е към него.

# 736
  • о`майна лунна нощ е
Мирише на дъжд. Че и вали на всичкото отгоре! Коя синя птица ми обърка прогнозата и тоалета за днес?

Споделям уикенд в полуработа и последвало заравяне в лехите с ягоди на село. Като се прибера довечера вкъщи, ще ме посрещне ароматът на сладко. Хмх, облиз ....

# 737
  • Москва
Роса, благодаря ти   bouquet Hug

Лилибон   bouquet , да, веднъж им го казах..Реакция не последва.Отказах се да го казвам. 

Искам да върна времето.

# 738

Искам да върна времето.

За жалост не може... Но ако можеше какво?  

# 739
Азазел, много неща биха могли да се кажат в твоя случай, всеки говорейки от своя опит. Аз само да ти кажа: погледни нещата оттам, че са те пратили да учиш не къде да е. Имаш възможността да си насаме със себе си, да си ти и само ти, да си в уникален град, да се развиваш накъдето поискаш, и изобщо да правиш неща, които с удоволствие да разказваш, като минеш 50те. Имаш уникална възможност за разлика от сума ти твои връстници, които люпят семки по цял ден на главната в сунгурларе например и най-добрата им надежда е да идат на мол в Стара загора. Човек не може и не бива на тази възраст да мисли за одобрението на майка си и баща си, /пък и на онези там дето все те нараняват в университета/, каквото било-било, а пак към родителите си ще се върнеш, като имаш свои деца.  Тогава ще ги разбереш, или ако не ги разбереш, поне ще имаш опита какво да не допускаш със своите деца.
това ми е мойто мнение.
и не връщай миналото време, ами хвани настоящето и си подреди за бъдещето, че не се знае там какво те чака  Hug

# 740
  • Москва
Тити, сигурно е вярно това,което говориш.Но родителите ми честно казано никъде не са ме пращали.Сама се изпратих тук.Те до последно не знаеха, че се явявам на конкурс за стипендия.. Явно просто ми се събира много и имам нужда от спокойствие и презареждане.. Грешката най-вероятно е в моя телевизор.

# 741
дали те са те пратили или ти си се пратила, важното е че си там Simple Smile пълнолетна си и можеш да взимаш решения, а е ясно, че е по-добре решенията да са само положителни  Wink нали се сещаш, зачерквай това, което не може; гледай към това, което може.

# 742
Споделих ли ви, че съм болна като куче?
Кучето е с двустранна бронхопневмония.
Нищо, черен гологан се не губи.

# 743
Nino, чистосърдечно си признавам, че една двустранна пневмония много добре ми се отрази преди 5-6 години.
Затвориха ме в болницата за 7 дни сама във ВИП стая -цял ден книги, спане, храна (никак не лоша), направо като на почивка бях. Laughing Добре ми дойде, защото иначе бях в някакъв цикъл - работа, учене, пътуване, работа, учене , пътуване - не се спирах на едно място  Crazy И после 1 месец болнични, мързелуване вкъщи. Кеф ви казвам. Отгоре на всичко аз дори не се чувствах болна, само дето кашлях и ме бяха наболи с абокат. Като ми го махнаха, 3 дни след това не можех да си свивам ръката  Crazy

# 744
  • Варна
тити и ангелина.бгк, жалко че няма бутон харесвам под постовете ви!

нино, къде я завъди тая пневмония посред лято? оздравявай!

# 745
тити и ангелина.бгк, жалко че няма бутон харесвам под постовете ви!
И аз тъй  Laughing
Естер, това ли е видяло Испанчето в България? Ааа, той да стане Естеров, па тогава ще го питаме това ли вижда от нашата китна родина  hahaha
 Нино, на инжекции ли си? Пневмонията предполагам е от вирусните, дето не се хващат със слушалки.

# 746
  Има нужда от нова тема.

# 747
  • Казанлък of all places
Оооох, тежкия труд ме преследва... Wink
Заповядайте, мили другарчета !

Общи условия

Активация на акаунт