Споделете 161

• 29 537
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Привет, Споделете. Блиц въпрос пак, понеже утре е денят Х, ще пристигнем по обяд в София и ще се моткаме цял ден до концерта вечерта, искам да питам местните с какъв градски транспорт се стига от Орлов мост някъде, Университета или Плиска - някоя от тези опции до стадион Георги Аспарухов.

Аз до днес живеех с мисълта, че това е стадионът след Орлов мост  Embarassed, а това е Васил Левски, който няма общо с Георги Аспарухов.

# 691
M, 1ца тролей от спирката на Нар. Библиотека, от страната на библиотеката.
Ама тоя стадион Герена ли е? Щот единицата ходи до Герена.

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 22:41 от Еовин

# 692
  • Paradise
С тролей 1 от СУ.
По разписание от СУ до "Герена" е 12 минути.
Аз лично за друго от този район не се сещам.
И автобус 78 ходи до стадиона, но тръгва от Централна гара.

Той е, той е - "Герена" и "Георги Аспарухов" е едно и също място.

# 693
Чудни сте! Просто безценни. Благодаря мноого  Hug

# 694
  • Бу-у-урга-а-ас
Джони Деп на бял кон по Тв 1000.

# 695
Споделям , че желанието да се махна от София завинаги все повече се засилва.  Twisted Evil
Няма талкава лудница! Няма!

Неделя е денят , в който се коси тревата в парка до нас. От седем часа бръмчат косачки ooooh!

Добро утро. Дано поне вашето е добро...

# 696
Споделям, че съм болна като куче. Бау.

Аз, Рòса, кашлям по-силно от косачка. Ама да кажем, че утрото е добро.

# 697
Косачки, кашлици, църковни камбани. Мир и спокойствие - само знаете къде  Rolling Eyes

Сутринта ритнах без да искам една дървена табла с метални крака, тя падна на плочките..абе с две думи ясно ви е с какво събудих съседите  Embarassed

# 698
  • Варна
Джони Деп на бял кон по Тв 1000.

И в шоколадовата фабрика беше снощи, а преди два дена като Дон Хуан.
Аз не спя от 4.30 и причината е едва на 7 месеца. Та какво казвахте за утрото?

# 699
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Добро да е утрото и от мен!
Щерката е на изпит, трябва да е минал вече, а никаква не се обажда да сподели. Добре че не е наследила моята изпитна паника. Хич не й пука, че е в сесия.

Росе, и баща ми бръмчи неделно с косачката из двора от тъмна доба, това е инерция да се върши домашната работа само в почивен ден, нищо че е пенсионер. Всички пенсионери наоколо се разработват баш в неделя - резачки, косачки, та дори и тупане на килими.  Mr. Green

# 700
  • Москва
Добро утро, Споделете.. Споделям купчина въпроси за изпит и никакво желание да се захвана с тях...

# 701
Ако бяха пенсионери , нямаше да се възмущавам... Това са хора с оранжеви елечета от фирма по поддръжката. Кмета на район "Младост" е виновник!

Дид, не е само твойта щерка и моят син така отива на изпит - все едно на купон... Друго поколение са. По- спокойни, по - уверени...
Успех на детето Hug
 Аз си редях Наполеонов пасианс , изливаха ми вода на излизане и още куп ритуалии си имах преди изпит Grinning

# 702
По- спокойни, по- уверени и свръхнагли./не вашите конкретно, разбира се/.  Simple Smile
И в тази връзка, само аз я виждам, не я търсете- от два дни в главата ми дрънчат "пари, пари, пари".

# 703
Не мога да не ви пейстна малко ученическо 'творчество' върху творчеството на Далчев от линк на добро другарче съфорумка:
- Книгата е нещо много хубаво, носи знания за света, за нещата, които ни заобикалят, но стихотворението ни показва, че от много четене човек може да се пристрасти, да наруши душевното си спокойствие и да влезе в психиатрия. Затова аз избирам да живея.

- Вместо да лежа с книга и да чета и така да минават дните и нощите ми, предпочитам да се събудя в леглото с любимата, да извършим някакви действия от реалния живот и да съм спокоен, че животът ми не е минал напразно.

- Книгите са прозорец към света, но не са врата.

- Чудя се кой си купува днес книги в тази криза. Хората си дават основно парите за хероин -както млади, така и стари.

- Благодаря на Кирил и Методий, че са създали азбуката, за да мога днес да чета книги.

- В модерните времена, в които живеем, аз не познавам хора, които четат книги, но бих се зарадвал да се срещна с такъв, който чете.

- Далчев не трябва да се оплаква така, а да види как да излезе от депресията - с писане и четене явно не става.

- Далчев е много нещастен. От четене е нямал време да има любима, да се ожени, да създаде семейство и деца. Не е късно да се вземе в ръце и да оправи живота си, не да се оплаква.

- Който попадне в затвора, трябва да го затворят в килия, пълна с книги, та да чете и да разбере какво е нещастието.

- Далчев е дияволист (вместо диаболист), ерузист (вместо ерудит), вещник (пише за вещите).

# 704
  • София
- Далчев е много нещастен. От четене е нямал време да има любима, да се ожени, да създаде семейство и деца. Не е късно да се вземе в ръце и да оправи живота си, не да се оплаква.
По същата логика еди интелектуалец ми класира най- грозните жени. На първо място поетесите, те нямат любовен живот и сублимират в поезията. След това писателките и журналистките. Когато чух това бях все още дете, но явно не ме уплаши, защото дълги години писах стихове, а след това работех и като журналистка. Пък и може да е в шампионата по грозота, важното е да сме в топ 3. Mr. Green Joy

Споделям Бау и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт