Споделете 161

• 29 551
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Хаха, Рокси, страхотни размисли и толкова познати! Мнението на новото поколение - искрено и неподправено!

Какво да облека за разходка навън?  В голяма дилема съм, да ми има човек проблемите.  Mr. Green

# 706
Добро утро да кажа и аз  Crazy Много добре ми дойдоха 13 часа сън  Blush

Относно Далчев - мама ми сподели някои от тези размисли още преди да излязат официално, голям смях.
Тя каза, че си е мислела, че няма да пишат повечето, понеже е труден автор, но това стихотворение явно им се е видяло лесно и се са отдали на творчество и мислене  Laughing

# 707
Хаха, Рокси, страхотни размисли и толкова познати! Мнението на новото поколение - искрено и неподправено!

Какво да облека за разходка навън?  В голяма дилема съм, да ми има човек проблемите.  Mr. Green

Шапка с широка периферия и басмяна рокля без презрамки.

# 708
  • Варна
Вълчо, предложението ти ми е абсолютно на сърце. Само ще добавя презрамки. Simple Smile

# 709
  • Бургас
Рокси, споделих споделеното  Peace

# 710
  • sofia
Споделям, че Кунг Фу Панда 2 е много, ама много симпатичен филм!

# 711
  Споделям нов дом на моя брат. Радвам се толкова, колкото и на моя Simple Smile

# 712
  • Paradise
Преди две седмици си купих обувки от магазин в района, в който живеем. (за 75 лв.)
Същите обувки днес ги видях в магазин на Графа за "скромната" сума от 119 лв.
Бива, бива щавене на купувача, но това минава всякакви граници.

# 713
4 дена зареждане в къщата на мама и тате. Станислав е налазен от котка с 4-те и котета, 2 от които се катерят по панталоните му с малки ноктенца, а той пищи, хем от кеф, хем от страх.
Връщане у дома, мъжът ни чака до колата, намирам си старата , спокойна рутина, ще лягаме да спим.

# 714
  • Москва
[b]Елинор, честито на брат ти Simple Smile

Споделям,че съм много обидена и огорчена от родителите си.. Най-вече от майка... Сигурно е глупаво, сигурно е пречупено през моята призма, но можеха един път да направят нещо съобразявайки се с мен.... Sad Sad Sad [/b]
[/color]

# 715
  • Варна
Ооох, Азазел, не бързай да съдиш! Давам пресен пример - съпругът ми спи следобеден сън, дъщеря ми се връща и аз отбелязвам, че се прибира рано. Девойката възмутено отбелязва, че обикновено се прибира рано. В думите ми видя несъществуващо обвинение, че обикновено закъснява. Оказа се, че вече минава 20 часа, но за мен светлината вън плюс факта, че съпругът ми спи се равняваха на следобеден час.
Това е - разлика във възприятията за време, довели до домашно сдърпване. Помисли дали проблемът, който те мъчи не е просто въпрос на различна гледна точка и на различна достъпна информация?

# 716
  • Москва
Лилибон, аз не ги съдя..Отдавна съм се отказала.. Опитвала съм няколко пъти да обясня как се чувствам,защото при нас има явно привилегироване на брат ми, но винаги ми се казва ( най-често от майка ми) " Въобразяваш си/Няма такова нещо/ Измисляш си."...  Но аз да съм тук вече 10 месеца, веднъж да не съм чула " Липсваш ни", а в същото време на брат ми приятелката да е у дома, на рожден ден на майка ми, на кафе с майка ми ( която последните години никак не е намерила време за подобо с мен)... Можех почти да преглътна, НО при положение,че на мен ми се каза някак между другото,че брат ми има абсолвентска,а тя сега е с тях във Варна по този случай и даже нашите са им взели стая в същия хотел,в който са  те (а ми се каза, че те ще идат малко да си починат) и два дни само баща ми говори с мен по телефона и то САМО ако аз пратя смс да ми се обадят... А през това време слушам как майка сладко си приказва с девойката...Е това ми дойде в повече... И никакво глупаво обяснение няма да ги оправдае защо аз научих последна и какво прави ОТНОВО тя там...
Сигурно си го гледам през моята призма, през моите възприятия, но много ме боли и ми е обидно.

# 717
  • sofia
Елинор, да е пълен с веселие и здраве новият дом на брат ти!!!
Аз отдавна съм се отказала да се обяснявам с родителското тяло кое ,какво и как ме наранява. А поводи имам бол. Стигнах до извода, че на тия години нито майка си мога да променя, нито себе си, свиркам си (не винаги се получава) и отминавам.
Пипче, аз отдавна се отказах да си купувам обувките в бг. От две години сигурно си купувам или като съм нейде из странство, или през глобалната мрежа - кеф ти разнообразие, кеф ти цени...а не да ми пробутват колекции отпреди година-две като чисто нова , на цени двойни, че и тройни от нормалното...изобщо пазаруването в милата ни родина с малки изключения , разбиа се, е едно огромно набутване. Да не говорим, че толкова грозни и кичозни стоки радяко могат да се видят на едно място....

# 718
какво прави ОТНОВО тя там...

Азазел, тя просто е там... И ако брат ти я обича аз мисля, че всичко е наред. Ако изобщо имаш проблем с майка ти и татко ти, не се фиксирай върху девойката. Тя едва ли е виновна.  А може би си по-чувствителна, защото си далеч.  Hug

# 719
  • Москва
Нино, тя е там.. Ама на нея й се обръщаше внимание и когато брат ми беше 6 месеца Еразмус... А аз една дума не съм получила,че липсвам.. Не я обвинявам за нищо нея. На родителите си съм обидена..Преживях миналата година,че дойде с нас на почивка,макар че аз изрично си поисках СЕМЕЙНА почивка.Айде и брат ми заминавал. Но да ме заменят заместват или каквото е там така явно с нея.. Е това няма да го простя и приема никога. Не е проблемът в нея лично,а в това,че с нея са ме заменили..С това,че лятото аз ще съм като на гости у дома си, а тя е част от семейството ми .Защото те го допускат. Ако им пукаше нямаше да има значение дали съм тук или там. Щяха да имат начин да ми покажат,че тя не ме замества и липсвам. Колкото и да я обича брат ми, аз би трябвало да съм им дъщеря.

Общи условия

Активация на акаунт