Споделете 161

• 29 555
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
  • sofia
Елинор , и аз не съм шофьор. С редки изключения, не искам и да ставам...

# 16
  Ааа, да си отдъхна тогава Simple Smile Не станах, защото прецених, че адреналина на мен и околните  ще дойде в повече  Mr. Green

# 17
  • Москва
И аз се дърпам да ставам шофьор,но не защото ме е страх за околните. Просто няма кой да ми купи кола, а и тук е абсурд да имам такова чудо. Обаче баща ми,виден шофьор със стаж от 40 години, ме е натиснал лятото да карам курсове. Добре, че съм си вкъщи само за около 8 седмици Wink

# 18
Саня, с тебе сме! Най важното е да помниш, че волана може да се върти и при спряла кола. И не спирай да си припомняш всички очевадно прости хорица, които въпреки това могат да карат. Няма начин да е непостижимо трудно:)

# 19
Босоногата прецапа през четирсеттака. Наздраве!

Саня, едва ли събираш мъдрости, но когато се учех, често ми повтаряха "Воланът не е спасителен пояс." След няколко кормувания ще се отпуснеш.

# 20
  Босоножке, честито и тук   bouquet Четир'сето не е толкова страшно  Mr. Green
Наздравето с какво е? Wink

# 21
  • Москва
Босоногата, Честит рожден ден Simple Smile   bouquet Още много по 40 да прецапаш.

# 22
  • София
Босонога жива и здрава да си!   bouquet

# 23
Споделям, че дъщеря ми има едни приятелчета, които сега ще са в 4-ти клас. А тя е на 3.9 год. Онзи ден спряхме да ги поздравим на улицата, а тяхно съучениче тайно попита едното момченце - "абе, кое е това гадже"....Като както се досещате не визираше мен....
Ъъъ, леко се наежих, а баща й по-късно изкоментира- ше им дам аз едно гадже....  Joy

Едно време на баща ми кварталната докторица му биеше успокоителни като излизах с гадже, хем голяма бях и адски му се дразнех, а аз още от сега леко се наежвам, макар да осъзнавам, че нещата в случая са мега детски....

КоУеУото се върти, уважаеми дами и господа!

Споделих.

А Гюлфия къде е? Липсва ми, да се яви.

# 24
Благодаря!
Наздравето, Ели, който с каквото предпочита. Аз съм на бистра водица.

# 25
Пардон... Босоногата, наздраве и бъдете здрава. Аз рядко се вяскам и порпускам празнуващите, ама поне кат' съм тук е културно да поздравя  Blush

# 26
  • София
NinoTino Вий ли сте на аватара? Ако сте Вий се радвам, че не сте насочила оръжието си към нас. Grinning

# 27
Ний сме, Бояна! Няма го онуй невинно дете.  Съсем случайно реших да си сложа снимка от тези, но... може би не е съвсем случайно. Просто е много "спокойно" около мен..може би затова..., всъщност не знам защо посегнах към тези снимки. Но по-добре към снимката, от колкото към онова на снимката  Grinning

# 28
  • Paradise
Босоногата, наздраве! Здраве и късмет и смело напред!

Споделям чудесна изложба "Парите говорят" в Градската баня.
Вход свободен, до 10 май ще е.

Купих веяна риба балтийска - корюшка, твърда кат камик.
Като добри хора да кажете това как се яде, сърце не ми дава да я зафуча в кофата.

Преди две седмици си прибрах ботушите..., е, днес си ги извадих обратно.
Времето и то полудя отдавна като хората.

NinoTino, много си арна Grinning

# 29
Ботуши и шуби никога не прибирам преди да стане 30 градуса  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт