Споделете 161

• 29 587
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Отново принцеси в резонанс на вашите екрани. Дружно не отиваме в Испания. Не може 2-3 месеца едно съобщение, след още 6 - още едно...Игансио, Игнасио, каква принцеса изпусна, Игнасио...

# 586
  • sofia
Ео, аз не бих била толкова крайна, но ти си знаеш  Wink
Споделям на път за гледането на "Карибски пирати 4",в страхотен проливен дъжд - внезапно нахлуване в музея "Земята и хората" по молба на детето Сава. Оказа се, че има изложба на купища крайно отровни твари - черни, зелени мамби, тайпан, гюрза и за моя огромна изненада (не съм и подозирала за съществуването и ) - червена кобра - бордо , много красива. Аз имам нечовешка параноя към змии - граничи с абсолютно болестно състояние и през цялото време си умирах от страх. Всичките тези потресаващи влечуги бяха затворени в бая паянтови клетки - дървени тип и с райбер. Нямаше секунда , в която да не си представям, как някоя се изплъзва от там. На всичко отгоре надписите по клетките описваха почти всички като крайно нервни и агресивни  Mr. Green побеля ми косата ви казвам. Детето Сава обаче, беше щастливо. Даже после в "карибски пирати" разпозна някаква змия  Wink Аз се радвах на филма пък!

# 587
Аз много обичам да гледам змии и всякакви влечуги също, затворени, много се кефих в немско като бях на терариума и акварирума с такива твари, както и на крокодилите и надписа да не се доближават хората до водата, защото крокодилите са гладни Mr. Green Странно такова е да гледаш нещо, от което те е страх всъщност и да си в уж пълна безопасност. Виж моят ужас е от хлебарки например, такива не бих гледала и аз ни в клетка, ни в нищо...отврат...

Аз чакам отзиви за "Сбогом, мамо" ако някой го е гледал, заинтригува ме, а след Лове.нет определено съм дала зелен светофар на бг киното.

П.П. Може ли да съм толкова разсеяна или по-скоро мързелива, че съвсем целенасочено да имам две четки за зъби в чашката, защото изобщо не ми се мисли от 3 възможни коя е моята и така просто си увеличавам шанса да я нацеля  Joy

# 588
Уф, у нас са лилава и синя. Лилавата моя, на милото синя. Ама обикновено синята е моя, тоя път така, щот той нещо не хареса лилавата. И редовно си мия зъбите с неговата  Joy Сетих се и за Лили и Маршал, дето си миели зъбите  с една четка Grinning

# 589
Моите са различни по цвят и марка от третата, та не ги бъркам. Ох, днес навъртях 10 км и то в по-ранните часове в жегата, сега ме боли и кръст, и гръб, и крака. Утре последно трябва да издържа.

# 590
  • Paradise
Мисля, че наскоро споделих за гълъба, който се беше вмъкнал в банята ни.
Още ме тресе, като се сетя.

В сезона на баловете е весело.
Нашата мома ми събра очите в точка (а и не само моите).

Жози, надявам се, че си добре!

# 591
  • Москва
На тази дата преди две години беше балът ми.Един от най- прекрасните мигове. Искам отново да се върна в онази безгрижна вечер. Честно казано малкооо завиждам нa всички бъдещи випускници Simple Smile Еххх на 18 морето е до колене

# 592
To и на 20 е там, споко. Laughing

# 593
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Днес се нагледах на абитуриенти докато се разхождах след дъжда. Свежи, весели, пъстри и шумни. Чак ми се прииска да съм абитуриентка, а когато ми беше времето, предизвиках съдбата с отричането на бала и се случи да не отида.  Sad Но пък изпитах цялата радостна емоция миналата година с бала на дъщеря ми.

Есте, отказах се да гледам "Сбогом, мамо" след отзивите на моя приятелка - журналистка, която пише основно за театър и културни събития. Не ми го препоръча, ама никак. Не съм й чела официалния материал, но личният коментар беше доста красноречив. 

# 594
Честит празник, Споделете!
Любимият ми празник! Върви, народе възродени!

# 595
Ееееееех , принцески неволи... То и на 26- е до колене Grinning
Прозвучах досущ кат' баба Simple Smile)

Краси Ранков, относно "Сбогом мамо" каза , че си заслужава , защото Лолова не сме я виждали в драматична роля. Но разни хора , разни мнения...  Не, че съм се запитила на кино , не , първо на бал!

Честит празник!

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 08:56 от Рòса

# 596
  • Варна
Честит празник! Благодарности на Климент Охридски за азбуката!   bouquet

# 597
Честит празник! Щерката тъкмо тръгва за шествието.
Онзи ден дъщерите ми рекоха, че никога няма да бъда по- красива от тях, защото вече не съм млада. Аз за какво ги дресирах да ми викат "како"?!
естер, докога ще ни занимаваш с този безперспективен младеж? Joy

п.п. последното- с най- добри чувства. Hug

# 598
Бабата се намери жива, слава Богу! Ох.

# 599
  • Казанлък of all places
Цял ден съм те мислила вчера , Вълк. Радвам се,че всичко е наред.
Преди хиляда години тригодишният ми брат пусна ръката на майка за секунда в центъра на Видин. Следващия половин час е един от най-ярките ми спомени ... ако може да не го изживявам отново...

А аз за какво раждах момчета? Да им гладя ризите по ранина и да им гледам преобличанията по три пъти? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт